Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dubai jeste jaci i prestizniji tunir od Roterdama,bez obzira sto su u istoj kategoriji.Pogledaj osvajace Dubaia u poslednjih 5 godina,to su Federer i Djokovic po dva puta i Nadal jedanput...

A jel drugi reket sveta ima obavezu da osvoji svaki turnir na kome se pojavi?Osvojio je bitniji turnir od ta dva,iako mu je servis bio katastrofalan,on je ipak dobio.

Za taj jaci i prestizniji turnir dobio je isto sto ono sto bi dobio i u Holandiji

Federer osvaja i Hale ali to ne znaci da je turnir jaci od Kvinsa.. covek u Dubaiju ima kucu i nije mu problem da igra taj turnir ako ga ne mrzi (kao ove godine). Pogledaj koliko je igraca iz prvih 10 igralo na oba ova turnira ove godine pa ces videti da razlike nema. Prosle godine u finalu Roterdama igrali su Rafa i Marej a u Dubaiju Djokovic i Ferer. I ove godine je moglo biti dobro finale da su on i Davidenko usli u finale

Pa nije potrban izvestaj sve smo videli...Ocajna igra Djokovia i mnogo srece :roll:

388218ok5-1.gif
:lol:

Zasto ne bi bio prvi... zato sto to ni po cemu ne zasluzuje vise od Federera,sto se vec videlo u Australiji i sto ce se ponovo videti u Parizu,Londonu i,standardno,u Njujorku

Ne postaje se prvi reket sveta osvajanjem titula trece kategorije

Steta je samo sto niko od vas ne zna (ili ne zeli da se seti) sta je Rafael Nadal morao da osvoji da bi prekinuo Federerovo stolovanje nakon 4 i po godine.. a djokovic dve pune godine nije video Gren Slem,niti ce skorije
1t8qao10-1.png
:think::mrgreen:

Zasto ne bi bio prvi... zato sto to ni po cemu ne zasluzuje vise od Federera,sto se vec videlo u Australiji i sto ce se ponovo videti u Parizu,Londonu i,standardno,u Njujorku

Ne postaje se prvi reket sveta osvajanjem titula trece kategorije

Steta je samo sto niko od vas ne zna (ili ne zeli da se seti) sta je Rafael Nadal morao da osvoji da bi prekinuo Federerovo stolovanje nakon 4 i po godine.. a djokovic dve pune godine nije video Gren Slem,niti ce skorije

Espada, Rafael Nadal, Federer ....Velikim slovima prvom i ime i prezime, drugom prezime,
zatim zajedljivim , nepismenim,jadno providnim ,DJOKOVICA pises malim slovom.
Mislis da je to u redu...Samo si spustio sebe...Bar u mojim ocima ...I nijesam sama...:per:
Pokusala sam ti se nekako priblizit ne vredi ti nijesi po mom ukusu ,ti nijesi za druzenje.
OK Krstarica je forum za svakog od nas jednako dostupan i nastavi ti samo tako kako to cinis i neces dugo ....Tvoja providnost i zluradost nigdje te nece odvesti ...:mrgreen:

Za taj jaci i prestizniji turnir dobio je isto sto ono sto bi dobio i u Holandiji

Federer osvaja i Hale ali to ne znaci da je turnir jaci od Kvinsa.. covek u Dubaiju ima kucu i nije mu problem da igra taj turnir ako ga ne mrzi (kao ove godine). Pogledaj koliko je igraca iz prvih 10 igralo na oba ova turnira ove godine pa ces videti da razlike nema. Prosle godine u finalu Roterdama igrali su Rafa i Marej a u Dubaiju Djokovic i Ferer. I ove godine je moglo biti dobro finale da su on i Davidenko usli u finale

Mozda su ove godine bili pribliznog kvaliteta,ali generalno Dubai je ipak prestizniji i jaci turnir od Roterdama.Nadal i Federer bi igrali Dubai ove godine ali su ih obojicu omele povrede.Procitao sam da Federer ima neki virus i da zato pauzira do indijan velsa...Ove godine se ocekivalo finale Djokovic Marej u Dubaiu,ali ko je kriv skotu sto je dopustio da izgubi od Tipsarevica

Mozda su ove godine bili pribliznog kvaliteta,ali generalno Dubai je ipak prestizniji i jaci turnir od Roterdama.Nadal i Federer bi igrali Dubai ove godine ali su ih obojicu omele povrede.Procitao sam da Federer ima neki virus i da zato pauzira do indijan velsa...Ove godine se ocekivalo finale Djokovic Marej u Dubaiu,ali ko je kriv skotu sto je dopustio da izgubi od Tipsarevica

Ma da virus :roll:
Pa Novak moze da zahvali Mareju sto je izgubio od Tipsarevica, inace ne bi odbranio titulu :lol:

smajlikojiplete-1.gif
thd062-1.gif
Malo klot-malo forket i Nole ce biti prvi:lol:, da, daaaa:super::klap:
2qnrr5vzv8-1.gif

Cao,bojana%, POBIJEDI NOLE KOG POBJEDE VOLE...:heart::heart::heart:
Penzionerkama je to jedan uljepsan dan...I nikom ga ne dajemo tako olako...
Uzivala sam ...Bila srecna cijeli taj dan Noletovog ponovnog osvajanja Dubaija...
Odsjaj njegovog uspjeha nosim i radujem se i da Bog da da ga ovakva radovanja i dalje prate u njegovom privatnom zivotu i u njegovoj sportdkoj karijeri...Znam da si na mojoj strani i srdacno te pozdravljam a pozdrave saljem i Metejani ...:bye::manikir::heart:

Ma da virus :roll:
Pa Novak moze da zahvali Mareju sto je izgubio od Tipsarevica, inace ne bi odbranio titulu :lol:[/QUOT

Procitao sam izjavu Federera gde kaze da ma neki virus...

Marej bi pobedio Djokovica?Pa sto onda nije dobio Tipsarevica?:lol: To sta bi bilo,kad bi bilo nije bitno...Pamti se samo da je Nole osvojio titulu;):super:
Nije Novak kriv sto Marej nije bio dovoljno dobar da pobedi Tipsarevica i da dodje do finala...

Ove godine su pribliznog kvaliteta a Roterdam je prosle bio i jaci.. daleko od toga da je razlika izmedju njih onolika koliko si izneo u prvom postu kada si ih poredio,odatle je sve i krenulo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back