Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo mi nije jasno sto ne zivi u Srbiji, i zasto Ana zivi u Svajcarskoj...a zasto Rodik i jos mnogi teniseri ne idu u Monte Karlo gde je nizi porez? ;) :D :D :D

Prvo,ao zelis diskusiju procitaj moje postove i skontaj da nema veceg raja za porez od SVICARSKE :).
Kontas...nemoj da lupas kada nemas pojma.

aha, u tim istim novinama je pisalo ono sto i vrapci znaju da je Federer 20 puta otprilike uspesniji teniser od Noleta ;)

Ne...nije.U istim novinama je pisalo kako je Federeru bilo jako tesko sto ga je NOLE sabio u BASELU :)...poslije poraza na prethodnom turniru :).

Prvo,ao zelis diskusiju procitaj moje postove i skontaj da nema veceg raja za porez od SVICARSKE :).
Kontas...nemoj da lupas kada nemas pojma.

Ne...nije.U istim novinama je pisalo kako je Federeru bilo jako tesko sto ga je NOLE sabio u BASELU :)...poslije poraza na prethodnom turniru :).

zasto onda Rodik ne ide u Svajcarsku? i zasto Nole ako je vec navodno 'zbog poreza' pobegao u Monte Karlo, zasto onda nije otisao u Svajcarsku ako su mu vec tako bitne poreske nijanse? ;) ne budi smesan, kad ni sam ne verujes u to sto pricas i zato si i uporan da dokazes nesto sto ne mozes :D

zasto onda Rodik ne ide u Svajcarsku? i zasto Nole ako je vec navodno 'zbog poreza' pobegao u Monte Karlo, zasto onda nije otisao u Svajcarsku ako su mu vec tako bitne poreske nijanse? ;) ne budi smesan, kad ni sam ne verujes u to sto pricas i zato si i uporan da dokazes nesto sto ne mozes :D

NOLE nije radi poreza pobjegao...ako bi igdje mogao da sakrije pare mogao bi to u Srbiji.NOLE je otisao prije svega radi teniskih uslova.

nisam to rekao nikad, to si slagao kao i za cirih ;)

Tvoj CITAT ;) : Samo mi nije jasno sto ne zivi u Srbiji, i zasto Ana zivi u Svajcarskoj...a zasto Rodik i jos mnogi teniseri ne idu u Monte Karlo gde je nizi porez?

Hesse idem da spavam posto vise nisi zanimljiv...ajde...na pranje zuba i u krevet.
Sutra se skontaj sta zelis da kazes lose za NOLETA i onda dodji ponovo ali ovaj put sa ARGUMENTIMA z:mrgreen:.

Jel to ovde neko nesto pricao o Noletu kao teniseru? Vidim ima jedan koji prognozira ko filipinski vrac. Da ga posaljemo malo u zemlje poreskog raja pa da pise za "novine buducnosti!" :lol:

Hahahahaha...al ga napakiva ILKE...ni sam mu ne bi ljepse napisao :).
On prati mjesecni bilans evrope pa zna gdje je porez najnizi.
Hesse - Filipinski vrac...od sada ga tako zovem :).

Poslednja izmena:
3610969392_f1fcd35e13_o-1.gif
:D:super::D

kako je onaj komentator na RTS lupao, za vreme jedn pauze reditelj pustio scene iz prethodnog gema, a navijači počeli da vrište. na sve to ovaj ladno:
''navijačice verovatno vrište jer Đoković menja majicu, on će sada osvežen ne samo... (pauza) osvežavajućim napitkom... (još jedna duža pauza) već i... energetskom čokoladicom... nastaviti meč'' :dash::dash::dash:

nisam baš doslovce zapamtila šta je pričao ali ovo je blizu... mada najvažnije da je Nole prošao, jbš komentatora :super:

Hahahahaha...al ga napakiva ILKE...ni sam mu ne bi ljepse napisao :).
On prati mjesecni bilans evrope pa zna gdje je porez najnizi.
Hesse - Filipinski vrac...od sada ga tako zovem :).

mozete vi da se sprdate kolko hocete, al vidicete kad se zavrsi AO cije prognoze ce se ostvariti ;)

a onda mozete samo da puknete od muke i da nastavite da lazete i izmisljate opravdanja za noletovu losu igru xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back