Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Da znas da si mozda u pravu...
Ipak je najljepse pohvaliti se...dobio sam Federera...![]()
doduše, malo je hvalilo da to postane rutina

ali na sreću, master plan je počeo da daje rezultate...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas da si mozda u pravu...
Ipak je najljepse pohvaliti se...dobio sam Federera...![]()
@ Grizli
Mislio sam na to kako su ga Nole, Marej i Rafa prasili, sto ce i raditi na narednim mastersima. Jer Marej i Nole pa moze se reci da igraju najbolje na toj podlozi.
мирка је више...азраел![]()
Ali onda se sjetis da je taj Marej izgubio od njega u finalu US Open-a...u najvaznijem medjusobnom susretu...
Pa se sjetis...da je svaka Noletova pobjeda bila pirova...osim na Australian Open-u...
Pa se sjetis da je Rafa izgubio finale najvaznijeg Masters-a od Rodzera...ukljucujuci i to da nije bio ni blizu da osvoji najvazniji Grand Slam u karijeri...
Eh...
doduše, malo je hvalilo da to postane rutina
ali na sreću, master plan je počeo da daje rezultate...![]()
Jao Grizli govoris stvari koje ti samo odgovaraju. Marej ga je ove godine dobio 3 puta, Nole 2 puta. Rafa na AO, pa ti Roge nije ni stigao do Nadala na ostala 2 mastersa, gde bi debelo izgubio, pa je jos gubio od slabijih tenisera. A ti opet spominjes njegovo osvajanje Madrida i Rg-a kad svi znamo zasto je to uopste dobio.
Poenta je da njegovo osvajanje Roland Garros-a vrijedi vise nego svi ti izgubljeni mecevi zajedno puta 5...jer je uspio svima da zamaze oci da je u losoj formi...pustio je Nadala da se lomi na svim turnirima i dobija i vazne i nevazne meceve...sacekao ga da se umori...i pokupio kajmak...
Ne odgovara to meni nista...nemam nista od toga...
Imam neko malo zadovoljstvo jer je Federer pokazao nesto veliko...i dokazao mi da se niko ne smije otpisivati...pogotovo kada ima debelu slavu iza sebe...
@Jankovic Fan
Nije to sreca...to je logican slijed dogadjaja...![]()
Nista ne ocekujem od ovog turnira. Kakav sportista to moze izjavit![]()
Onaj koji je svijestan svoje trenutne igre i toga kako ke prethodnih godina odigrao taj turnir.Nije on taj prepotenko kao Federer koji ce reci na sav glas i svima "ja sam jedini favoorit"
.NOLE za razliku od njega hoda po zemlji
.
Uopste ga niste razumeli, on je rekao da ne ocekuje da osvoji turnir, da nije rekao da ce ga osvojiti, nego da svasta moze da se dese, da ce on igrati najbolje sto moze, i da se nesmatra favoritom, da ude kolo po kolo.