Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.297
Ma da bzvz je i 8 godina na prvom mestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji pad u 36. godini? Zaboravljas da je on Srbin i da ce zbog toga da bude u vrhu tenisa jos 3 ili 4 godine minimum. Pomocu inata ce uspeti da osvoji one GS o kojima sam pisao ranije.Nije u formi,trazi je nadajmo se da ce Rolan Garos odigrati dobro.Ovo je 10% Novaka iz Australije.Neverovatno nizak nivo njegove igre u odnosu na januar.Ok šljaka nije njegova podloga ali nije pravi.Da li je u 36 god došao njegov pad videt cemo.Što je i realno ipak čoveku 36.Da bi se digao na njegov nivo morat će krvavo da trenira .Tako je to u sportu.Jedino merodavno je rintanje ko konj da bi bilo rezultata.Da li on rinta to mi neznamo.Ali nije ubojit.
Meni je smetalo sto je publika navijala kao da Nole igra sa nekim amerikancem a ne sa zemljakom, Lakijem. Takva ostrascenost je ipak preterana. Cak je i voditelj otvoreno navijao za Noleta.Jos jedan dokaz da je lazni broj 1. Koristi nesrecu drugih koji su povredjeni, pa matematicki odrzava laznu titulu broja 1, a ne moze da pobedi Lajovica pred svojom publikomOsim Australije, ladno nikakva igra 4 meseca. I to je broj jedan
Kad bude izgubio US open bice da je zbog pripreme za London, naredne godine
![]()
Ako cemo realno, prilicno se ocuvao tokom 2022. i maksimalno spreman i svez je dosao na AO. Osvojio ga je ali je tu se pojavila povreda (preuvelicana ali ipak povreda) zadnje loze. Ipak nije vise od 25-26 godina da igra sve turnire i ostane citav.Alkaraz i Rune polako dolaze na tron.Čudan pad Novakov u samo 3 meseca od kako je maestralnom igrom dobio Australiju .
Da, verovatno ne bi aplaudirali da Munar osvoji neki lep poen kao ovi nasi biseri.A da Nadal igra sa zemljakom Munarom koji je negde gde i Lajovic na listi, a nikad niste culi za njega, svi bi sigurno navijali za Munara.
Jer svi zele da vide Munara u finalu umesto da vide legendu Nadala mozda poslednji put u zivotu na terenu.
A 36 mu je sad ce i povrede i sve ...ako bude zdrav i ne digne nivo igre tesko će u Parizu.Doduše nema ni Rafe.Posledice šampionskih igara po zdravlje su neminovne.Ako ne ostanu invalidi posle 40 bit se super.Federer ne deluje invalid,Nole se drzi dok se Rafa raspada,i onda dođe i osvoji Pariz.Ништа чудно.
Није играо мјесец и по због гадне повреде са Ои опена.
Па онда још толико бог забране Амера.
И још није тренирао неко вријеме па развалио лакат још прије Монака.
Требало је да одустана од свега и спрема се за Рим.
Ali Nole zahvaljujuci superiornom znanju medicine i ishrane moze ovako i do 42. godine. Jedini u istoriji sportaA 36 mu je sad ce i povrede i sve ...ako bude zdrav i ne digne nivo igre tesko će u Parizu.Doduše nema ni Rafe.Posledice šampionskih igara po zdravlje su neminovne.Ako ne ostanu invalidi posle 40 bit se super.Federer ne deluje invalid,Nole se drzi dok se Rafa raspada,i onda dođe i osvoji Pariz.
Свакако није једини у историји спорта, па ни тениса, али да је супериоран, то морам да ти признам да си у правуAli Nole zahvaljujuci superiornom znanju medicine i ishrane moze ovako i do 42. godine. Jedini u istoriji sporta![]()

Predlozi moderaciji da ugasi temubla bla bla bla bla....
No1e .... to cut a long story![]()

Navedi mi jednog sportistu koji je dominantan u 42. godiniСвакако није једини у историји спорта, па ни тениса, али да је супериоран, то морам да ти признам да си у праву![]()
Oscar Swahn was a Swedish shooter who won gold in the 1912 Summer Games in Stockholm as a 64-year-old. It was his third Olympic gold in riflery. Eight years later, he won a silver medal in the 1920 games at 72.Navedi mi jednog sportistu koji je dominantan u 42. godini![]()
Dobro, ja sam ocekivao da ces nekog sahistu da stavisOscar Swahn was a Swedish shooter who won gold in the 1912 Summer Games in Stockholm as a 64-year-old. It was his third Olympic gold in riflery. Eight years later, he won a silver medal in the 1920 games at 72.