- Poruka
- 86.572
Da se ne mucis sa brojevima,jednostavno napises:Pa i to sam napisao, u naredne 3 godine ce osvojiti sva 4 GS, ukupno 12 komada![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se ne mucis sa brojevima,jednostavno napises:Pa i to sam napisao, u naredne 3 godine ce osvojiti sva 4 GS, ukupno 12 komada![]()

Prekid je...Nije Novak jos nivo Australije ali bit ce...muci se...taman ce kisa...neznam da li ce mu prijati ili ne
Prosle godine nije ni prvo kolo Monte Carla prosao...bice to dobro.Standardno za Noleta uvek gubi Monte Carlo....Nije igrao od 1.2....valjda ce uc u formu ovo je bilo lose...Ako nastavi ovako i ostale turnire na zemlji onda je to problem...
Tako je.Nakon tolike pauze logicno da ne moze igrati na nivou.Treba vremena.Ja se nadam tek rolan garos da ce odigrati dobro.Mada Nole nije bas zemljani igrac.Ja se vise nadam wimbldonu i us openu.Не можеш имати после Аустралије две паузе, једну од месец и другу од месец и по...
и очекивати одмах резултат...
Монако је освајао кад је био много млађи и играо све редом.
Ово није било реално да узме, све и да је победио данас.
Što se mene tiče raduj se, piši šta hoćeš. Samo gledaj da nikog ne vrijeđaš.Kad izgubi Djoker onda moderacija navali da brise i menja poruke zbog satro "uvrede" tenisera
Znaci, komedija ste.
Ali samo brisite.Ima sve sacuvano na vreme, pa moderator vise nece biti moderator. Ljubim puno
![]()
Ne verujem ti!Kad izgubi Djoker onda moderacija navali da brise i menja poruke zbog satro "uvrede" tenisera
Znaci, komedija ste.
Ali samo brisite.Ima sve sacuvano na vreme, pa moderator vise nece biti moderator. Ljubim puno
![]()

Izlgeda da si dobro prognozirao, kao i obicnosve ce ih poebe u skoku![]()

U Australiji je povredu izlecio za vreme turnira. Ona nasa cudotvorka mu je sastavila pukotinu u misicu za finale. Kao neko cudo da se dogodilo?Posle Australije je lecio povredu pa nije igrao 2 meseca.Sve ok .Bit ce dobar u Parizu.Do tada mucenja.

Ovo osvaja. Vavrinka mator, nasi ga se plase a i pustice ga (da se ne lazemo). Rubljev je u glavi prsotina oduvek bio, zato nista bitno nije ni osvojioZreb za Srpsku.
No1e slobodan u prvom kolu, Vavrinka, Lajovic/Krajinovic, Kecmanovic/Lehecka/Monfils, Rublev
.U Australiji je povredu izlecio za vreme turnira. Ona nasa cudotvorka mu je sastavila pukotinu u misicu za finale. Kao neko cudo da se dogodilo?![]()
Ja ne verujem u onu cudotvorku.Suplja prica.On je posteno dobio Australiju u dobroj formi je bio.Mislim da je igranje pod povredom doprinelo da se posle 2 meseca lecio od puknuca loze.I logicno da mu sada treba mesec dana da udje u formu.Zemlja nije njegova podloga.Videt cemo.U Australiji je povredu izlecio za vreme turnira. Ona nasa cudotvorka mu je sastavila pukotinu u misicu za finale. Kao neko cudo da se dogodilo?![]()
To si sam zakljucio.
Јел ми се само учинило или сугеришеш да је Ноле симулирао повреду?
Мсм, не разумам какву предност би му то у било којој варијанти донело???
.
.To si sam zakljucioPrica o tome da neko osvoji turnir sa 30 mm pukotinom u zadnjoj lozi je budalastina, kogod da je ispricao.
Toliko od mene.