- Poruka
- 22.372
Ili to ili da im kaze da dodju sledece godine.I kad je saznao, otisao je na intervju sa Francuzima...kakav idiot![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili to ili da im kaze da dodju sledece godine.I kad je saznao, otisao je na intervju sa Francuzima...kakav idiot![]()
Opravdaj ga, iako je sam rekao da je pogresio. On mora da bude tretiran kao bezgresan i bozanstvo.Ili to ili da im kaze da dodju sledece godine.
I kad je saznao, otisao je na intervju sa Francuzima...kakav idiot![]()
Ne moze, vakcinisao seДа, и сам признаје да је ту погрешио, иако је носио маску и држао дистанцу, и претходно урадио брзи тест који је показао да је негативан.
Док се Надал нимали не каје што је прекршио прописе о карантину, јер је 20.12. био позитиван, а 31.12. ушао у Аустралију...какав идиот
Треба га под хитно ухапсити и депортовати из Аустралије![]()
Да, примио је магичну течност која ослобађа од сваке одговорностиNe moze, vakcinisao seKod njega je korona trajala samo nekoliko dana
![]()
Znate šta je po meni jedno od ključnih pitanja ?Opravdaj ga, iako je sam rekao da je pogresio. On mora da bude tretiran kao bezgresan i bozanstvo.
Sud je rekao svoje. Ne znam kakvi još argumenti trebaju.Ja sam Srbin iz Herceg Novog. Volim Srbiju beskrajno i za Novaka smatram da je jedan od najvećih sportista.
Poenta mog posta nije mržnja, nego naprotiv:
Moraju se poštovati osnovne norme i regule. Sve ostalo vodi u haos i propast. Na žalost, mi Srbi se tu moramo malo ugledati na zapad.
Ne smije se po cjeni bilo čega napraviti falsifikat.
U drugoj varijanti, da je zaista bio pozitivan i da je rizikovao živote i zdravlje djece, ne želim da vjerujem. Mislim da Novak to nikada ne bi uradio.
Novak je imao 2 solucije što se tiče Australije:
1) Da bude dosljedan svojim antivakserskim stavovima, koji su npr. za mene teške nebuloze, i da ne ide tamo;
2) Da pribjegne marifetlucima i čak falsifikatu, kako bi izigrao "nametnute mjere" i nedosljedno svojim stavovima došao da se takmiči.
Na žalost, odabrao je ovo drugo.
Ja bi volio da neko argumentima ovo demantuje, a ne uvredama.
Pa evo vako,pametan narod mora da okrene dupe zapadu i satanistima jer nam upropastise porodice,domove,sela,oce dam nam zarobe sve izvore voda i otmu energeriku,da iskopavaju dobra,preko leseva gaze za pare,novak je jedina javna licnost koja je istupila protiv prisilne vakcinacije otrovima i mnoge zastupa tim stavom i borbom za sloboduJa sam Srbin iz Herceg Novog. Volim Srbiju beskrajno i za Novaka smatram da je jedan od najvećih sportista.
Moraju se poštovati osnovne norme i regule. Sve ostalo vodi u haos i propast. Na žalost, mi Srbi se tu moramo malo ugledati na zapad.
U drugoj varijanti, da je zaista bio pozitivan i da je rizikovao živote i zdravlje djece, ne želim da vjerujem. Mislim da Novak to nikada ne bi uradio.
1) Da bude dosljedan svojim antivakserskim stavovima, koji su npr. za mene teške nebuloze, i da ne ide tamo;
2) Da pribjegne marifetlucima i čak falsifikatu, kako bi izigrao "nametnute mjere" i nedosljedno svojim stavovima došao da se takmiči.
Kakvim marifetlucima i falsifikatu.Ja sam Srbin iz Herceg Novog. Volim Srbiju beskrajno i za Novaka smatram da je jedan od najvećih sportista.
Na osnovu čega tvrdiš da je test lažan?Ja se djelimično slažem. Ali zašto da se protiv toga bori nevjerodostojnim testom (najblaža formulacija) kada će time samo dati materijala svojim mrziteljima?
I zašto u tome treba da dobije bezrezervnu podršku, a da se svi oni koji se sa time ne slažu, iako vole Novaka i navijaju za njega, izjednače sa mrziteljima?
Како то мислиш нико не ради? Па чему онда ПРЦTest je po meni falsifikovan iz 5 razloga :
1) Niko ne radi PCR ukoliko je negativan na brzom testu, a nema nikakve simptome;
Постоји информациони систем који се бави прикупљањем и слањем резултата. Њему то што се неко зове Новак Ђоковић не значи много. А уме прилично да касни, знам из личног искуства2) Nemoguće je da ukoliko je rezultat izdat 16-og u 20 h i 19 min., testirani ne zna za pozitivan rezultat cjelo to veče i cjeli sutrašnji dan. Pogotovo ako se testirani zove Novak Djoković;
Зашто? Не постоји ни један пропис који ово захтева, поготову од неког ко је на брзом тесту био негаиван3) Od trenutka testiranja, sve do saznanja rezultata, normalno je da će osoba biti u samoizolaciji. Tako da i opravdanje nisam dobio rezultat ne pije vodu;
Кривична одговорност? За шта? И сасвим сигурно ће се утврдити кад је маил послат и кад га је примио4) Ukoliko test nije falsifikovan, ukoliko je vjerodostojan, Novaka bi čekala krivična odgovornost u Srbiji. Tu bi se lako utvrdilo kada mu je poslat mail sa rezultatom;
Надал је био позитиван 20.12. Неколико тенисера је било позитивно при уласку у Аустралију, па су пуштени позитивни да уђу у Аустралију и иду у карантин, јер су вакцинисани5) Malo je prevelika "slučajnost" da je za medicinski izuzetak za nevakcinisane potreban relativno svježi pozitivan PCR i da Novak bude zaista pozitivan 20-ak dana pred odlazak u Australiji, a nekoliko dana nakon traženja vize na osnovu medicinskog izuzetka.
Dakle, nemas konkretne dokaze vec price "rekla-kazala".Test je po meni falsifikovan iz 5 razloga :
1) Niko ne radi PCR ukoliko je negativan na brzom testu, a nema nikakve simptome;
2) Nemoguće je da ukoliko je rezultat izdat 16-og u 20 h i 19 min., testirani ne zna za pozitivan rezultat cjelo to veče i cjeli sutrašnji dan. Pogotovo ako se testirani zove Novak Djoković;
3) Od trenutka testiranja, sve do saznanja rezultata, normalno je da će osoba biti u samoizolaciji. Tako da i opravdanje nisam dobio rezultat ne pije vodu;
4) Ukoliko test nije falsifikovan, ukoliko je vjerodostojan, Novaka bi čekala krivična odgovornost u Srbiji. Tu bi se lako utvrdilo kada mu je poslat mail sa rezultatom;
5) Malo je prevelika "slučajnost" da je za medicinski izuzetak za nevakcinisane potreban relativno svježi pozitivan PCR i da Novak bude zaista pozitivan 20-ak dana pred odlazak u Australiji, a nekoliko dana nakon traženja vize na osnovu medicinskog izuzetka.
И наравно, нити се зове Стеван, нити је из Херцег Новог.Dakle, nemas konkretne dokaze vec price "rekla-kazala".
Obicno kada neko zeli da iznese srbomrzacki stav na pocetku napise "evo ja sam Srbin, ali....". Isto tako kada se zeli neargumentovano popljuvati Novak, krece prica "ja sam njegov veliki fan, jos od 2006, ali...."И наравно, нити се зове Стеван, нити је из Херцег Новог.
![]()
Ima veze sto je lagao da nije isao nigde u inostranstvo u upitniku? Te stvari kod njih ne prolaze, ipak su uredjena drzava.Niko nije bezgrešan. To sa intervjuom za L'Ekip je bilo nepromišljeno. Ali ne vidim kakve to veze ima sa pokušajem australijske države da mu protivpravno ukine vizu.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=12&nav_id=2087090Ima veze sto je lagao da nije isao nigde u inostranstvo u upitniku? Te stvari kod njih ne prolaze, ipak su uredjena drzava.