Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Novak se oglasio! Detaljno o testovima, putovanjima…​

1641821400-RTXL1IU1-750x501.jpg

Izvor: Jelena Trajković/sportklub.rs
https://sportklub.rs/tenis/grand-sl...-se-oglasio-detaljno-o-testovima-putovanjima/

I kad je saznao, otisao je na intervju sa Francuzima...kakav idiot :D

Да, и сам признаје да је ту погрешио, иако је носио маску и држао дистанцу, и претходно урадио брзи тест који је показао да је негативан.
Док се Надал нимало не каје што је прекршио прописе о карантину, јер је 20.12. био позитиван, а 31.12. ушао у Аустралију...какав идиот :D
Треба га под хитно ухапсити и депортовати из Аустралије :mrgreen:

Да, и сам признаје да је ту погрешио, иако је носио маску и држао дистанцу, и претходно урадио брзи тест који је показао да је негативан.
Док се Надал нимали не каје што је прекршио прописе о карантину, јер је 20.12. био позитиван, а 31.12. ушао у Аустралију...какав идиот :D
Треба га под хитно ухапсити и депортовати из Аустралије :mrgreen:
Ne moze, vakcinisao se :D Kod njega je korona trajala samo nekoliko dana :cepanje:

Opravdaj ga, iako je sam rekao da je pogresio. On mora da bude tretiran kao bezgresan i bozanstvo.
Znate šta je po meni jedno od ključnih pitanja ?
Da li bi Novak mogao ući u Australiju ukoliko nije bio zaražen u decembru?
Odnosno, da li bi mogao dobiti taj medicinski izuzetak da nije bio zaražen mjesec dana pred turnir, zbog čega se eto ne može vakcinisati?
Ako je odgovor negativan, ja nešto ne vjerujem u slučajnosti da se eto baš zarazio u decembru što mu omogućuje medicinski izuzetak za Australiju.
Novak je ovim prešao crvenu liniju. Ovo nisu stvari za igru i kad tad se otkriju.
Čak šta više, iz ovog današnjeg obraćanja vidi se da je i dosta perfidan jer verzija koju iznosi pokušava da odgovori na sve što mu Špigl stavlja na teret (16-og imao i negativan i pozitivan test. Prvi antigenski, drugi PCR).
Zašto bi bez ikakvih simptoma pored antigenskog negativnog, radio dodatno isti dan i PCR?
I zamislite laboranta i radnika Instituta, koji u rukama drže rezultat POZITIVNOG testa sa imenom NOVAK DjOKOVIĆ. Kao da odma ne bi javili nekom i kao da to ne bi došlo brzo do njegovog tima?
Mene strah da njega ne uhapse u Australiji.
Ja se bojim da zato ministar ovoliko "vjeća".

Данас смо свједоци феномена мржње према Новаку, гдје опет не би требали упасти у замку олаког доживљаја мржње и мрзитељима прогласити све који не готиве Новака или ако су једноставно оперисани од спорта.
У комшилуку код једног дијела хрватске, бошњачке и монтенегринске популације постоји анимозитет према Србима и Србији, ту ће сваки успјешан Србин, спортиста или из неке друге области, бити по вољи таквих само ако направи отклон од родољубља. Како је Новак велики родољуб, разумљиво је да ће бити на удару у комшилуку и разумљиво је да ће ликовати када ствари крену по злу по Новака.

Иако лично мислим да постоји значајан % у хрватском и бошњачком корпусу оних који готиве Новака, има и оних који га не готиве, што никако није мржња, али га поштују, неки му се и диве.

Ипак сва та одбојност која може бит некад прерасте у мржњу у комшилуку је камилица према мржњи коју према према Новаку имају аутошовинисти међу Србљем, то доказују и доказују, задња Новакова агонија бјеше тастер за једно еуфорично ликовање, неки су доживјели и екстазу, турбо моралисање, дивљење "уређеној држави која је дохакала бахатом Србину", једна патолошка мржња према Новаку који има тај "гријех" јер је супротно од свега оног што су они и који својом величином доказује колико им је изопачена перцепција, самим ти и колико су јадни, ништавни, моралне наказе, такав "гријех" се никад опростити неће.

И заиста аутошовинистички пајаци дођоше на своје, ликују ли ликују над Нолетовим невољама, по антисрпским порталима (текстови овдје, овдје, овдје) имамо и такмичење тих ништавних ликова и моралних наказа ко ће више блата бацити на великог шампиона и великог човјека, ко ће више опоганити Новака, ако понестане "муниције" за малициозну паљбу, укључиће оца Срђана, битно је истрести потребно дозу пљувачине и пакости. У пљувачини по антисрпском смећу од портала "Данас" припомажу незнани коментатори ових назови "колумни", и они морају коју злураду и пакосну написати.
Новак ће предеверати ову епизоду и ову агонију, колико ће га сва ова хајка и разапињање кроз које пролази ментално начети, скрхати, а људи и они најпостојанији су ломљива роба, показаће вријеме, свакако ће оставити трага, остаће ожиљци, но надам се и вјерујем да ће се опоравити и наставити своју спортску мисију.
А ова аутошовинистичка гамад ће се наставити батргати у властитом ништавилу, тражиће панично нову жртву на којој ће поганлук истрести, мада и треба их разумјети, тегоба је хранити ту србомржњу и никако нахранити, велика тегоба.

Ja sam Srbin iz Herceg Novog. Volim Srbiju beskrajno i za Novaka smatram da je jedan od najvećih sportista.
Poenta mog posta nije mržnja, nego naprotiv:
Moraju se poštovati osnovne norme i regule. Sve ostalo vodi u haos i propast. Na žalost, mi Srbi se tu moramo malo ugledati na zapad.
Ne smije se po cjeni bilo čega napraviti falsifikat.
U drugoj varijanti, da je zaista bio pozitivan i da je rizikovao živote i zdravlje djece, ne želim da vjerujem. Mislim da Novak to nikada ne bi uradio.
Novak je imao 2 solucije što se tiče Australije:
1) Da bude dosljedan svojim antivakserskim stavovima, koji su npr. za mene teške nebuloze, i da ne ide tamo;
2) Da pribjegne marifetlucima i čak falsifikatu, kako bi izigrao "nametnute mjere" i nedosljedno svojim stavovima došao da se takmiči.
Na žalost, odabrao je ovo drugo.
Ja bi volio da neko argumentima ovo demantuje, a ne uvredama.

Ja sam Srbin iz Herceg Novog. Volim Srbiju beskrajno i za Novaka smatram da je jedan od najvećih sportista.
Moraju se poštovati osnovne norme i regule. Sve ostalo vodi u haos i propast. Na žalost, mi Srbi se tu moramo malo ugledati na zapad.
U drugoj varijanti, da je zaista bio pozitivan i da je rizikovao živote i zdravlje djece, ne želim da vjerujem. Mislim da Novak to nikada ne bi uradio.
1) Da bude dosljedan svojim antivakserskim stavovima, koji su npr. za mene teške nebuloze, i da ne ide tamo;
2) Da pribjegne marifetlucima i čak falsifikatu, kako bi izigrao "nametnute mjere" i nedosljedno svojim stavovima došao da se takmiči.
Sud je rekao svoje. Ne znam kakvi još argumenti trebaju.

Pa evo vako,pametan narod mora da okrene dupe zapadu i satanistima jer nam upropastise porodice,domove,sela,oce dam nam zarobe sve izvore voda i otmu energeriku,da iskopavaju dobra,preko leseva gaze za pare,novak je jedina javna licnost koja je istupila protiv prisilne vakcinacije otrovima i mnoge zastupa tim stavom i borbom za slobodu

Ja se djelimično slažem. Ali zašto da se protiv toga bori nevjerodostojnim testom (najblaža formulacija) kada će time samo dati materijala svojim mrziteljima?
I zašto u tome treba da dobije bezrezervnu podršku, a da se svi oni koji se sa time ne slažu, iako vole Novaka i navijaju za njega, izjednače sa mrziteljima?

Kakvim marifetlucima i falsifikatu.

Pa da je hteo da falsifikuje i da ima tu moc, onda bi falsifikovao da je vakcinisan.

To je bukvalno neproverljivo. Moze i da nema antitela, nije se primila vakcina kao i kod mnogih.

Ja se djelimično slažem. Ali zašto da se protiv toga bori nevjerodostojnim testom (najblaža formulacija) kada će time samo dati materijala svojim mrziteljima?
I zašto u tome treba da dobije bezrezervnu podršku, a da se svi oni koji se sa time ne slažu, iako vole Novaka i navijaju za njega, izjednače sa mrziteljima?
Na osnovu čega tvrdiš da je test lažan?

И антисрпски медији су дошли на своје, Данас, Н1, Нова и ини, расписали су се, ударају ли ударају, "истражују" Нолетове "гријехе", измишљају и домишљају нове детаље, неваљалштине, спинују, све како би укаљали великог шампиона и великог човјека, антисрпско смеће од портала Б92 је са усхићењем пренио изјаву (овдје) неког аустралијског новинара да ће Новака у четвртак (сутра) депортовати.
Па и да се деси то? Па шта? У реду, мрзитељи Новака ће добити "муниције" за још малициозне паљбе, но Новак ће то предеверати. И тако је питање колико је уопште ментално у стању, иако је ментално један од најјачих спортиста у историји, да одигра турнир, та хајка и то разапињање су оставули трага, емоције је ту тешко контролисати, донијело је и пуно немира у глави, а да би одиграли добар турнир морате имати и ватру у срцу и мир у глави.
Ова прича ће добити епилог, какав год био, Ноле ће се покушати опоравити након све те хајке и разапињања, остаће ожиљци, морају остати, али сам убијеђен да ће наставити након Аустралије своју спортску мисију, наставиће писати спортску историју, има година, истина је, али ко зна, можда га баш ово разапињање, бестијално шиканирање и агонија која јтраје, мотивишу да продужи свој вијек трајања, урадиће он још добрих ствари.
Пакосне душе ће наставити са лавежом, али и превелики је Ноле да би му наштетио лавеж дежурних лајаваца.

Test je po meni falsifikovan iz 5 razloga :
1) Niko ne radi PCR ukoliko je negativan na brzom testu, a nema nikakve simptome;
2) Nemoguće je da ukoliko je rezultat izdat 16-og u 20 h i 19 min., testirani ne zna za pozitivan rezultat cjelo to veče i cjeli sutrašnji dan. Pogotovo ako se testirani zove Novak Djoković;
3) Od trenutka testiranja, sve do saznanja rezultata, normalno je da će osoba biti u samoizolaciji. Tako da i opravdanje nisam dobio rezultat ne pije vodu;
4) Ukoliko test nije falsifikovan, ukoliko je vjerodostojan, Novaka bi čekala krivična odgovornost u Srbiji. Tu bi se lako utvrdilo kada mu je poslat mail sa rezultatom;
5) Malo je prevelika "slučajnost" da je za medicinski izuzetak za nevakcinisane potreban relativno svježi pozitivan PCR i da Novak bude zaista pozitivan 20-ak dana pred odlazak u Australiji, a nekoliko dana nakon traženja vize na osnovu medicinskog izuzetka.

Фалсификовање по стевану малом :D

1) Niko ne radi PCR ukoliko je negativan na brzom testu, a nema nikakve simptome;
Како то мислиш нико не ради? Па чему онда ПРЦ :) тест? Замисли, брзи се управо зато зове брзи. што брзо даје резултате, али није баш поуздан, па се не признаје баш за све, него мора да се уради спорији ПЦР. Који, иначе, такође није нарочито поуздан, али то није овде тема...
2) Nemoguće je da ukoliko je rezultat izdat 16-og u 20 h i 19 min., testirani ne zna za pozitivan rezultat cjelo to veče i cjeli sutrašnji dan. Pogotovo ako se testirani zove Novak Djoković;
Постоји информациони систем који се бави прикупљањем и слањем резултата. Њему то што се неко зове Новак Ђоковић не значи много. А уме прилично да касни, знам из личног искуства
3) Od trenutka testiranja, sve do saznanja rezultata, normalno je da će osoba biti u samoizolaciji. Tako da i opravdanje nisam dobio rezultat ne pije vodu;
Зашто? Не постоји ни један пропис који ово захтева, поготову од неког ко је на брзом тесту био негаиван
4) Ukoliko test nije falsifikovan, ukoliko je vjerodostojan, Novaka bi čekala krivična odgovornost u Srbiji. Tu bi se lako utvrdilo kada mu je poslat mail sa rezultatom;
Кривична одговорност? За шта? И сасвим сигурно ће се утврдити кад је маил послат и кад га је примио
5) Malo je prevelika "slučajnost" da je za medicinski izuzetak za nevakcinisane potreban relativno svježi pozitivan PCR i da Novak bude zaista pozitivan 20-ak dana pred odlazak u Australiji, a nekoliko dana nakon traženja vize na osnovu medicinskog izuzetka.
Надал је био позитиван 20.12. Неколико тенисера је било позитивно при уласку у Аустралију, па су пуштени позитивни да уђу у Аустралију и иду у карантин, јер су вакцинисани

Dakle, nemas konkretne dokaze vec price "rekla-kazala".

Ima veze sto je lagao da nije isao nigde u inostranstvo u upitniku? Te stvari kod njih ne prolaze, ipak su uredjena drzava.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=12&nav_id=2087090

Potom je upitan zbog čega igrači više ne stanu u odbranu Đokovića.

"Ne žele sebi da stvaraju probleme. Tako to ide sa tim formularima za ulazak u Australiju – u 95 posto njih biste nešto pronašli. Niko ne kaže gde je bio u poslednjih 14 dana, samo se napiše mesto polaska i to je to. Sve ostalo je bespotrebna komplikacija, neko bi mogao da istraži koji region ima koliko slučajeva itd“.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back