polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
jedina stvar koju ne mogu da oprostim ovoj igri je sto ni u jednom delu nisi mogao da izbacis lopticu u aut ili je zabijes u mrezu u pokusaju da napravis winner...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novaku za sada sve ide kao po loju...
I odlicno igra...
I agresivno i ofanzivno...
Za sada mi je ostavio najbolji utisak!![]()
nema na cemu.Hvala za intervju, ali trenutno ne mogu da se zamaram prevodeći na srpski...
Сретну се Надал и Ноле:
Надал: Ш'а има...?
Ноле: Ништа тридесет...![]()
NOVAK NOVINAR
NA samom kraju konferencije za novinare, jedan “novinar” je iz poslednjih redova postavio pitanje Ani Ivanović.
- Recite nam nešto o ljubavi i vašem privatnom životu - glasilo je pitanje.
Svi su se okrenuli i spazili Novaka Đokovića, koji se “ušunjao” među novinare, jer je odmah posle Ane imao svoju konferenciju za medije. Svi su se nasmejali, i Ana, ali nije odgovorila, već je samo svom zemljaku u prolazu stisnula ruku.
- Svi joj postavljaju samo stručna pitanja, što je neko ne pita nešto lično - nastavio je Nole da se šali i kada je seo za mikrofon.
A na pitanje hoće li on nešto da kaže o svom privatnom životu, lakonski je odgovorio:
- Mislim da sam već dosta pričao o tome!
Volela bih tebe da vidim tamo.znaci ****** je izgubio
pa koj qurac radi na terenu?!![]()
Volela bih tebe da vidim tamo.
Nemas veze sa zivotom. Ti znas kako je njemu bilo na terenu i da li je je KolsrajberE nemoj molim te da ga pravdas..Voleo bih i ja tebe!
To nije opravdanje....Aj da je izgubio od nzm koga nego od onog *********
O Boze....![]()
do tamo ne stize svako.Volela bih tebe da vidim tamo.
Pa naravno. Nego je problem sto se ljudi previse prave pametni.do tamo ne stize svako.![]()