Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do 2011 je bilo 13-6 za Federera. Toliko o najboljim godinama :D A čak i sa 34-35 godina ga je Kralj otresao par puta :lol:

- - - - - - - - - -

Rodik ima pozitivan skor protiv Nola, što znači da je on najbolji svih vremena! :lol:

pa to je ponizavajuce za fed

dok je bio najjaci nole ga je tukao 6 puta

to je isto kao kad bih ja pobedio djokovica dok je imao 10 god

pa da kazem da sam bolji ten od noleta

nije sve u boljem skoru kad je par utakmica u pitanju

ali kad je preko 20 onda se vec moze nesto zakljuciti

pa to je ponizavajuce za fed

dok je bio najjaci nole ga je tukao 6 puta

to je isto kao kad bih ja pobedio djokovica dok je imao 10 god

pa da kazem da sam bolji ten od noleta

nije sve u boljem skoru kad je par utakmica u pitanju

ali kad je preko 20 onda se vec moze nesto zakljuciti

Nadal je imao kao mlad bolji skor protiv Feda pa opet nije najbolji svih vremena, nego je to Federer :D Nole ga je samo povremeno uspevao pobediti.

Da li bi bilo poražavajuće da Kyrgios pobedi 4-5 puta Noleta nakon njegove 30. godine? Šta bi to značilo?

- - - - - - - - - -

http://www.watson.ch/Sport/Novak Dj...erers-Rekorde-für-die-Ewigkeit-bald-in-Gefahr

Jeste njemacki ali ko zeli, shvatice dijagrame i grafike veoma lako...

Ima li grafike za osvojene GS turnire? :D Tu još ima da se naradi da stigne najveće.

Naravno da to nije bitno kada tih 18 nema istu tezinu kao NOLETOVIH nekoliko manje.
NOLE ima bolji medjusobni skor i tu je tacka :D

Naravno da ima težinu jer GS je GS.

Rodik ima bolji skor od Nola i tu je tačka :lol:

Ne možeš da dokažeš nedokazivo, makar da se upinješ godinama kao do sada...

Nego, ne reče mi za naredni meč prognozu? :D

- - - - - - - - - -

Ovo sto je napisao Boki je velika istina.
Nikad niko nije tako igrao tenis kada je bio na vrhuncu karijere.

Kažu svi koji prate tenis od 2011 godine...nije dobro :lol:

- - - - - - - - - -

I diploma fakulteta je diploma ako mikrobiologija ne nosi istu tezinu kao filozofija :lol:...nemoj vise, boli :malav:

Kada ga rodik pobjedi 20+ puta kao on Federera, onda cu reci da je bolji...sve dok je mali broj meceva...smijesno je porediti...ali to je tebi misaona imenica, :lol:

- - - - - - - - - -

Pa bolja je od tebe...bar joj izjave imaju tezinu.

Ti, ti doduse prognoziras NOLETOV pad od 2011...pokrij se usima :malav:

Poslednja izmena od moderatora:
I diploma fakulteta je diploma ako mikrobiologija ne nosi istu tezinu kao filozofija :lol:...nemoj vise, boli :malav:

Kada ga rodik pobjedi 20+ puta kao on Federera, onda cu reci da je bolji...sve dok je mali broj meceva...smijesno je porediti...ali to je tebi misaona imenica, :lol:

- - - - - - - - - -

Pa bolja je od tebe...bar joj izjave imaju tezinu.

Ti, ti doduse prognoziras NOLETOV pad od 2011...pokrij se usima :malav:

:malav:

* Sve vreme

Ubo sam ti živac? :mazipsa:

Najjače je to što ti pišeš o težni fakultetskih diploma mikrobiologije i fizike :cepanje:

Legendo!

- - - - - - - - - -

Hvala Mackoni.
To je samo moje skromno misljenje.
Pratila sam ja tenis mnogo godina unazad, dovoljno da kazem i pre Novakovog rodjenja.
A pamtim i Agasija i Konorsa i Borga. Da ne pominjem bracu Mekinro.
Ali, to je nesto sasvim drugo od danasnjeg tenisa.
Sve tece, sve se menja.
U teniskom slucaju na bolje, brze, jace.
Ko razume, shvatice.

Naravno, u to vreme tenis nije bio tako popularan sport medju sirokim narodnim masama.
Kod nas da i ne pominjem.
A i nasa televizija nije bas prikazivala svaki GS, a kamoli masters turnir.
Tako i da smo hteli, u to vreme nismo se nauzivali tenisa, kao sto danas mozemo.
Bez obzira, kada danas gledam stare snimke, mogu samo da kazem da su igrali kao balerine, meko, bez nekih duzih razmena.
Prvi koji je po meni uneo eksplozivnost je Dzon Mekinro, iako je igrao onim starim reketom. Ne pricam sada o njegovoj explozivnoj naravi na terenu.
Danas je tenis ''bojno polje'' sa strategijom, taktikom, planom A, B, C...

Naravno, u to vreme tenis nije bio tako popularan sport medju sirokim narodnim masama.
Kod nas da i ne pominjem.
A i nasa televizija nije bas prikazivala svaki GS, a kamoli masters turnir.
Tako i da smo hteli, u to vreme nismo se nauzivali tenisa, kao sto danas mozemo.
Bez obzira, kada danas gledam stare snimke, mogu samo da kazem da su igrali kao balerine, meko, bez nekih duzih razmena.
Prvi koji je po meni uneo eksplozivnost je Dzon Mekinro, iako je igrao onim starim reketom. Ne pricam sada o njegovoj explozivnoj naravi na terenu.
Danas je tenis ''bojno polje'' sa strategijom, taktikom, planom A, B, C...

A glavna je taktika da umaraš protivnika i čekaš da kiksne :D Uprošćeno rečeno...Mada dosta toga zavisi i od samog tenisera.

* Sve vreme

Ubo sam ti živac? :mazipsa:

Najjače je to što ti pišeš o težni fakultetskih diploma mikrobiologije i fizike :cepanje:

Legendo!
Iskren da budem, a to znaju svi na ovoj temi...ti meni da nadjes zicu "bar jednom" ja bih se u najmanju ruku ubio :malav:nisam ja ti da psujem familiju i svakih 5 dana budem banovan :lol:

Negi, moram da ti skrenem paznju na nebuloze koje pises. Ne moze federerov 1GS imati istu tezinu kao NOLETOV...to je svima jasno...kacio sam danas link :malav:

Iskren da budem, a to znaju svi na ovoj temi...ti meni da nadjes zicu "bar jednom" ja bih se u najmanju ruku ubio :malav:nisam ja ti da psujem familiju i svakih 5 dana budem banovan :lol:

Negi, moram da ti skrenem paznju na nebuloze koje pises. Ne moze federerov 1GS imati istu tezinu kao NOLETOV...to je svima jasno...kacio sam danas link :malav:

Ne može. Federerov ima veću težinu :D

A to je zbog toga što ga je osvojio veštinom a ne dopingovanim jurcanjem po terenu, kao neki... :D

- - - - - - - - - -

Inače ti si prvi koji je počeo da laže i vređa ali te je mod na sreću presekao u tome...

Ne moze federerov 1GS imati istu tezinu kao NOLETOV...to je svima jasno...kacio sam danas link :malav:

Kaže jedan Boki sa krstarice :lol: ... Rokane :lol: ceo svet Rodžera smatra za NAJBOLJEG SVIH VREMENA, KRALJA TENISA... a ti i ovi ovde možete samo da plačete :sad2::hahaha:

Godinama prodaješ glupe priče da je ovo najjača konkurencija ever a Rodžer dođe i osvoji GS u 36g posle 7 meseci pauze :rotf:

Kako te bre nije sramota :hahaha:

Novak najbolji a propao ko **** kroz bušne gaće pre 30g :lol: ... ispada od nekih Uzbekistanaca, Indijanaca, kengura kog drma pubertet 10 godina :cepanje: ... Ne može prođe 2. kolo :cepanje:

Idi begaj...PROVALO :rotf::rotf::rotf:

.

C67q0NXXAAAWsGW.jpg

Какав трећи сет Новака!

Пеглање несрећног дел Потра.

.

Poslednja izmena:
Kaže jedan Boki sa krstarice :lol: ... Rokane :lol: ceo svet Rodžera smatra za NAJBOLJEG SVIH VREMENA, KRALJA TENISA... a ti i ovi ovde možete samo da plačete :sad2::hahaha:

Godinama prodaješ glupe priče da je ovo najjača konkurencija ever a Rodžer dođe i osvoji GS u 36g posle 7 meseci pauze :rotf:

Kako te bre nije sramota :hahaha:

Novak najbolji a propao ko **** kroz bušne gaće pre 30g :lol: ... ispada od nekih Uzbekistanaca, Indijanaca, kengura kog drma pubertet 10 godina :cepanje: ... Ne može prođe 2. kolo :cepanje:

Idi begaj...PROVALO :rotf::rotf::rotf:

Ovoliko smajlija u jednom postu ukazuje na neuravnotezene emocije prilikom pisanja posta :malav:...sta je reci? Nije valjda da vas toliko boli sto je NOLE najbolji svih vremena?

- - - - - - - - - -

Nego, da li mi moze ko reci kada je mec NOLE : DelPo (:

NOVAK NAŠAO SPAS U HILANDARU: Iguman Gerasim o Đokovićevom životu

Uz Božju pomoć i sopstveni rad Novak Đoković može opet da bude najbolji na svetu, kaže za KURIR monah Gerasim iz manastira Đurđevi stupovi!

Novak Đoković nije zaboravio na pravoslavlje i veru svojih otaca, kaže za Kurir otac Gerasim iz manastira Đurđevi stupovi u Rasu povodom sve češćih priča da je najbolji srpski teniser zapao u kandže sekti.
Nole je poslednjih meseci glavna tema svetskih i domaćih medija zbog fizičkog izgleda, koji očito utiče i na njegove rezultate. Razne priče pratile su fotografije na kojima se Đokoviću oslikavaju rebra, od toga da je vidno smršao zbog promene ishrane do toga da je postao član orijentalne sekte.

Patriota
Otac Gerasim za naš list kaže da sve te priče nemaju veze sa istinom i služe samo da naškode Đokoviću, čoveku kojim bi srpski narod trebalo da se ponosi.
– Novak je čestiti Srbin i pravoslavac. Godinama već u svetu prezentuje srpski narod i državu na pravi način. Pravi je primer za mlade, naša buduća pokolenja. I Novak je čovek. Normalno je da u njegovoj karijeri bude uspona i padova. Opet, uz njegov trud i rad, kao i uz Božju pomoć, siguran sam da opet može da se vrati na stare staze slave – istakao je otac Gerasim.
Izmišljene priče
Novaku se zamera što se isključivo hrani veganski, a razlog loših rezultata mnogi vide i u tome što uvažava učenje duhovnog gurua Pepea Imaza.
– Nisam kompetentan da o tome sudim. Znam samo da ima mnogo izmišljenih i preuveličanih stvari o Novaku. Trudi se da živi pravoslavnim načinom života koliko mu to karijera dozvoljava. U njemu je duh pravoslavlja, jer stalno pomaže bolesnoj i siromašnoj deci. Novak je uvek vedrog duha i pozitivan.
Otac Gerasim otkriva da je Novak Đoković pre nekoliko godina posetio manastir Hilandar na Svetoj gori.
– Bilo je to pred njegov uspon. Koliko sam čuo, bio je oko nedelju dana u Hilandaru. Tu se duhovno preporodio i krenuo ka uspesima. Posle toga je počeo da osvaja najprestižnije turnire na svetu. U Hilandaru je i dobio krst koji nosi. Uz pomoć Boga vratiće se na tron – zaključio je otac Gerasim.

Uskoro će zapevati
Snimaće spot „Za Stupove“
Bratstvo manastira Đurđevi stupovi svake godine muzički obradi makar po jednu pravoslavnu pesmu s poznatim ličnostima. Novak, kao i većina srpskih sportista, učestvuje u obnovi ove srpske svetinje, zadužbine velikog župana Stefana Nemanje.
– Novak je najavio da će nas posetiti kada mu obaveze to budu dozvolile. Naš plan je da ga zamolimo da učestvuje u jednom našem spotu jer voli da peva – otkrio je otac Gerasim.
Prvi susret za pamćenje
Primer mladima
Otac Gerasim kaže da je Novak istinski pravoslavac.
– Moj prvi susret s Novakom bio je za pamćenje. Upoznali smo se na Dejvis kup meču u Beogradu, u martu prošle godine protiv Kazahstana. Bio je okružen velikim brojem dece, svi oni su uzvikivali njegovo ime i hteli da se slikaju s njim. Bez obzira na obaveze i iscrpljujuće mečeve, za svakog je pronašao vreme. To pokazuje kakav je Novak kao čovek.

NOVAK NAŠAO SPAS U HILANDARU: Iguman Gerasim o Đokovićevom životu

...

Razne priče pratile su fotografije na kojima se Đokoviću oslikavaju rebra, od toga da je vidno smršao zbog promene ishrane do toga da je postao član orijentalne sekte.

...

Ма само да престане са глупим ритуалом на крају меча и биће све како треба.

Јутрос је подсетио на старе дане.

У прва два са енергијом и концентрацијом, а

у трећем пеглањем противника на које смо већ били огуглали.

Вреди погледати:
https://twitter.com/sportstv_tr/status/841915966984486912

.

Poslednja izmena:
Ма само да престане са глупим ритуалом на крају меча и биће све како треба.

Јутрос је подсетио на старе дане.

У прва два са енергијом и концентрацијом, а

у трећем пеглањем противника на које смо већ били огуглали.

Nema tu glupih rituala...Nadal namjesta flasice i carape...moze i NOLE da ima svoje. Neka...!!!

Nema tu glupih rituala...Nadal namjesta flasice i carape...moze i NOLE da ima svoje. Neka...!!!

Ма нека се прекрсти и захвали Богу и то је то.

Што се мене тиче довољно је што испуца пар лоптица у публику, потпише при изласку камеру, лоптице и луткице и сви задовољни.

Не смета ми ни ово што ради, али, брате, много тупаво изгледа ...

C68Cg-lWcAAdI5-.jpg

Ово је Ноле!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back