Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think: Interesantna je ``koincidencija`` da je tema o Novaku stigla do 100.-e strane na Duskin rodjendan...:)

Nole je i dalje neubjedljiv...

Kakva :rodjendan: cestitka I ako malo kasno!
Bogami ja bi se cuvala da sam na tvom mestu da je ne sretnem negde u Podgorici.
Mnogo je:besna: Nem veze sto je samo Roterdam u pitanju.
Bogami ja bih se bojala.

Poslednja izmena:
Kakva :rodjendan: cestitka I ako malo kasno!
Bogami ja bi se cuvala da sam na tvom mestu da je ne sretnem negde u Podgorici.
Mnogo je:besna: Nem veze sto je samo Roterdam u pitanju.
Bogami ja bih se bojala.

Metejana,Grizlica je NAS...Moderator mislim, jeste, jeste...:manikir:
Inace rodjendam mi je cestitao kako valja.i na dan kad je bio...
Necu ga bijem dok me dobro ne naljuti ...Zna on to i dobar je a malo moram i ja da ga pretrpim moj je ...
Mislim Moderator...

Poslednja izmena:
Metejana,Grizlica je NAS...Moderator mislim, jeste, jeste...:manikir:
Inace rodjendam mi je cestitao kako valja.i na dan kad je bio...
Necu ga bijem dok me dobro ne naljuti ...Zna on to i dobar je a malo moram i ja da ga pretrpim moj je ...
Mislim Moderator...

Znam da se :( i :besna: pa sam se bojala da ga ne najuris u Kanadu. Nesto ne gotivi Novaka ili mi se to cini
Mislim jos nije vreme:super::bye::bye:

Poslednja izmena:
Zar nije istina...Nole-Strah i trepet ATP tura...:mrgreen::rotf:

th_83.gif
:lol::rtfm::mrgreen:

Bolje da Novak pita Rafu kako izgleda kad se odbrani titula ili na primer nek pita kako je to osvojiti vise od jednog GS...I nek nauci nesto od Rafinih izjava kad izgubi mec!!!

Koliko se ja sjecam,zadnja 2-3 meca su oba pripala Noletu ... Pa ajmo svi da pitamo Rafu kako je to pobijediti Novaka,posto se ni on ne sjeca ... :mrgreen: Uostalom ,zasto pricamo o nekom ko vrsi padove na ATP listi ... Ajmo da predjemo na neke vece talente,nove nade ... :P Rafa je bio ,pa sad prolazi ... :D

Koliko se ja sjecam,zadnja 2-3 meca su oba pripala Noletu ... Pa ajmo svi da pitamo Rafu kako je to pobijediti Novaka,posto se ni on ne sjeca ... :mrgreen: Uostalom ,zasto pricamo o nekom ko vrsi padove na ATP listi ... Ajmo da predjemo na neke vece talente,nove nade ... :P Rafa je bio ,pa sad prolazi ... :D

Hahahah Novak pobedio povredjenog Rafu...Pfff videl smo koliko puta ga je pobedio kad je Rafa bio u formi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back