- Poruka
- 23.504
Neubedljivi Drugi reket sveta!Interesantna je ``koincidencija`` da je tema o Novaku stigla do 100.-e strane na Duskin rodjendan...
![]()
Nole je i dalje neubjedljiv...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neubedljivi Drugi reket sveta!Interesantna je ``koincidencija`` da je tema o Novaku stigla do 100.-e strane na Duskin rodjendan...
![]()
Interesantna je ``koincidencija`` da je tema o Novaku stigla do 100.-e strane na Duskin rodjendan...
![]()
Interesantna je ``koincidencija`` da je tema o Novaku stigla do 100.-e strane na Duskin rodjendan...
![]()
Kakvacestitka I ako malo kasno!
Bogami ja bi se cuvala da sam na tvom mestu da je ne sretnem negde u Podgorici.
Mnogo jeNem veze sto je samo Roterdam u pitanju.
Bogami ja bih se bojala.
Neubedljivi Drugi reket sveta!![]()
Metejana,Grizlica je NAS...Moderator mislim, jeste, jeste...
Inace rodjendam mi je cestitao kako valja.i na dan kad je bio...
Necu ga bijem dok me dobro ne naljuti ...Zna on to i dobar je a malo moram i ja da ga pretrpim moj je ...
Mislim Moderator...
Zar nije istina...Nole-Strah i trepet ATP tura...![]()
Bice tebi strah i trepet...Kad ja odsad pocnem da rostiljam tvog Raficu ...
Kako li mu Novak izgleda sa ledja da mi je znati?...![]()
Bice tebi strah i trepet...Kad ja odsad pocnem da rostiljam tvog Raficu ...
Kako li mu Novak izgleda sa ledja da mi je znati?...![]()
Haahahahah pojeo se ziv Rafa...Nole ispred njega moze da bude samo na papiru![]()
Bilo to tebiili
Moras priznati, da mu u svakom slucaju gleda u ledja.
Znam da da to ne ide
Ej moj UroseNemoj se ljutiti teta Duska se salila.
Gde ona bre da rostilja Rafu, ne napada se povredjen covek![]()
Haahahahah pojeo se ziv Rafa...Nole ispred njega moze da bude samo na papiru![]()
Urose vjeruj mi ne mogu sebi doc od...
Ko jos mari za papire...Ledja se broje...
![]()
Pitaj Rafu kakva su Noletu ledja i kako je to biti prvi,drugi pa peti teniser svijeta ? Isto tako ga pitaj ima li kocnicu za taj pad , mozda ABS ?![]()
![]()
Bolje da Novak pita Rafu kako izgleda kad se odbrani titula ili na primer nek pita kako je to osvojiti vise od jednog GS...I nek nauci nesto od Rafinih izjava kad izgubi mec!!!
Koliko se ja sjecam,zadnja 2-3 meca su oba pripala Noletu ... Pa ajmo svi da pitamo Rafu kako je to pobijediti Novaka,posto se ni on ne sjeca ...Uostalom ,zasto pricamo o nekom ko vrsi padove na ATP listi ... Ajmo da predjemo na neke vece talente,nove nade ...
Rafa je bio ,pa sad prolazi ...
![]()
Zar nije istina...Nole-Strah i trepet ATP tura...![]()
Znam samo ko najbolje poznaje pozadinu Rodzera... Pogodite?!![]()