Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je tachno, u 2008-osmoj je igrao super, ne znam zashto vishe ne igra onako agresivno, shta mu je sa servisom, na momente mi se chini kao da nema volju da igra, oscilira, i tachno je da je trebao glat da dobije,2-0 Juzhnog.
Ali, nije, i ako ovako nastavi, nece biti dobro, volela bih da se "trgne", ali sve je u njegovoj glavi, videcemo.
Mozda neshto promeni, inache, ovo mu je vrh, mada cu uvek navijati za njega a bogami i kritikovati:rtfm:

Servis mu je isto oslabio pre mu je servis bio jako dobar.Sada nema toliko poklon poena nakon servisa, nekad ima samo 3,4 asa a pre po 10..I bas izgleda kao da mu je svejedno,igra totalno bezvoljno kao da ceka da mu se pokloni pobeda ili da igrac igra lose..Tako se ne postaje br 1.Ima srece sto je drugi na svetu ali nece zadugo ako ovako nastavi..

Servis mu je isto oslabio pre mu je servis bio jako dobar.Sada nema toliko poklon poena nakon servisa, nekad ima samo 3,4 asa a pre po 10..I bas izgleda kao da mu je svejedno,igra totalno bezvoljno kao da ceka da mu se pokloni pobeda ili da igrac igra lose..Tako se ne postaje br 1.Ima srece sto je drugi na svetu ali nece zadugo ako ovako nastavi..

Da, nije mi uopshte jasno shta mu je sa servisom, pre je stvarno imao odlichan servis, o asovima da i ne govorim, onda me chudi zashto sada igra vishe i uglavnom defanzivno a ne kao pre agresivno i napadachki.
Josh neshto, taj-brejkovi, ranije je imao daleko bolji uchinak, a sada, katastrofa, a i to je zbog servisa.
Ne slazem se da je imao srece shto je br.2, doshao je na to mesto svojim dosadashnjim rezultatima, pa i Marej je bio drugi a iskreno mnogo je manje zasluzio to mesto od Noleta.
Ali ako ako ovako nastavi, nece biti dugo br, 2, to je jasno.

Jednostavno ne igra srcem, igra kao da je nateran da izadje i igra..Vodi 5-2 u taj brejku i sve to propusti onako..Nikakav sportski duh, a zna da kaze kako mu nesto smeta.E pa nek da sve od sebe.
To mrzim i kod njega i Ane,pre turnira napricaju sve i svasta i onda ispadnu i kao ''E boleo me stomak, e ispala mi trepavica, bla, bla'' :roll:

Jednostavno ne igra srcem, igra kao da je nateran da izadje i igra..Vodi 5-2 u taj brejku i sve to propusti onako..Nikakav sportski duh, a zna da kaze kako mu nesto smeta.E pa nek da sve od sebe.
To mrzim i kod njega i Ane,pre turnira napricaju sve i svasta i onda ispadnu i kao ''E boleo me stomak, e ispala mi trepavica, bla, bla'' :roll:

E, sad Anu i njega nemozhes uporedjivati, ali Nole ako ne bude igrao srcem kako je igrao, onda ce stvarno proci kao Ana.
Bash u tom taj brejku, pri rezultatu ,5-2, je pokazao da ne igra srcem kao da nije bio na terenu i u mechu, i kao da je jedva chekao da se mech zavrshi.
No, videcemo, sve zavisi od njega i kolko zheli da postigne mnogo vishe trofeja, o mestu na ATP necu sad ni da pishem, vishe bih volela da pochne da igra bolje, da je konstantan, da osvaja vazhne turnire, da mu ovi manji budu usputna stanica, a onda ce biti prvi , na kraju sam je govorio da mu je to zhelja, a naravno i njegovih navijacha, ali prvenstveno da igra-srcem, da se bori za svaki poen i da svakog protivnika "gleda" kao da je Federer ili Nadal i ostale u prvih -top10
E, dosta vishe o Noletu, sad malo u kafanu:lol:

Sto ne o Noletu,pa covek dominira na terenu. :hahaha:

Eee moj Urose:mrgreen:tvoj prvi post je:ok: niti sta dodati niti oduzeti realno...
Drugi post:spam::nemoj :heart: tako budi:dzentlmen:
Nemoj bre da ti :kletva:Rafu.

:zcepanje: a stvarno su kre*eni...koliko se secamo šta će da urade, a njih bole pedu....koja desetina hiljada evra gore-dole....

Poslednja izmena od moderatora:
Ma kakve nijanse Duska:eek:
Realno, zasluzio je da izgubi, katastrofa od igre, na momente je , ali samo pri kraju igrao bolje, zasluzena pobeda Juzhnog.
Idemo dalje, videcemo shta ce Nole uraditi, ali sa ovakvom igrom, katastrofalnim servisom, tolikim greshkama, ako misli neshto da uradi-teshko.
Gs-mu je sa ovakvom igrom, pa i master samo pusta zelja.
Nadam se da ce biti bolji, ali ovo je realnost, prikazanom igrom teshko ce neshto uraditi, gde mu je agresivna igra, i josh mnogo shtoshta, a chega ga odbrana titule u Dubaiju.
Nadam se da ce biti mnogo, mnogo bolji, inache, kakvo prvo mesto, nece zadrzati ni drugo, shto opet ne umanjuje njegove dosadashnje rezultate i uspehe, ali ako zeli vishe, mora vishe i da izgara na terenu i igra mnogo bolje.
Nema za ovo vecheras opravdanja, njegovi navijachi su uz njega ali to ne znachi da se ne mozhe kritikovati, jer zele da pruzhi mnogo bolju igru, uverili smo se da on to mozhe:)
bojana%,Tesko mi je Novaka da gledam i kad pobjedjuje, a htjela bih da budem objektivna .Ti si to u moje ime super odradila...Ljuta sam da bih bilo sto vise komentarisala ...Ne mogu da ne kazem Novak je sam sebe pobijedio...Imam i razlog da to kazem ...Bolji igrac bolje rangiran ne smije onako da udje u mec...I ne smije onako da igra kad znamo svi da moze daleko bolje...:heart::heart::heart:

bojana%,Tesko mi je Novaka da gledam i kad pobjedjuje, a htjela bih da budem objektivna .Ti si to u moje ime super odradila...Ljuta sam da bih bilo sto vise komentarisala ...Ne mogu da ne kazem Novak je sam sebe pobijedio...Imam i razlog da to kazem ...Bolji igrac bolje rangiran ne smije onako da udje u mec...I ne smije onako da igra kad znamo svi da moze daleko bolje...:heart::heart::heart:

Nisam :besna: kad izgubi a pruzi dobru igru, kad izgara na terenu, kad.. . Boze moj!
:besna: sam kad izadje na teren da bi izasao!
Meni kao navijacu Novakovom ne smeta i da ga kritikujem,
:besna: sam na ne osnovane kritike!
Ajde Novace ti mozes a nadam se i hoces bolje. Sto pree

E lepo si rekla Bojana..On izlazi na teren samo da bi izasao...:ok:

Chek, chek, malo, to je napisala Matejana, i slazem se da mu se u poslednje vreme to sve chesce deshava.
Tacno je da je juce i jos dosta puta igrao bezvoljno, da je igrao katastrofalno, ako se to uopste moze nazvati igrom, da sam imala utisak da jedva ceka da se zavrsi mec, kao da mu se nije igralo, i to mu se desava. Ali da uvek izlazi na teren samo da bi izasao, nije tacno.
E, sad ako ovako nastavi, lose za njega i nista od novih trofeja, a bilo bi steta jer ima potencijala sto je pokazao, i nadam se da ce se "opametiti" i zaigrati kako ume, ako ne, onda ce se posvetiti verovatno nekom biznisu ili igrati tek-tako.
Mislim da ce mu ova godina biti presudna shto se tenisa tiche, nadam se i volela bih da Nole zaigra mnogo bolje , da nema oscilacije itd., da se ne ponavljam.
@duska, to je realnost, i moje mishljenje je da nije pobedio sam sebe, pobedio ga je Juzni, i to zasluzeno!Ja nisam ljuta niti se nerviram jer kad vidim da tako udje u mech, onda mi je svejedno, bude mi zao kad izgubi a bori se i izgara na terenu.
videcemo shta ce Nole uraditi da li ce "kvrcnuti " neshto u njegovoj glavi i krenuti da igra kako moze , iskreno se nadam da hoce, videcemo uskoro.

Poslednja izmena:
novak-djokovic-3.jpg

:heart::heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back