Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
I jedno i drugoPa je l' Federer ostario ili je No1e podigao igru.
Daj se dogovori jednom sam sa sobom.
Svaki put pricas drugu pricu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jedno i drugoPa je l' Federer ostario ili je No1e podigao igru.
Daj se dogovori jednom sam sa sobom.
Svaki put pricas drugu pricu.![]()
Smutijem od celera i urmi.I jedno i drugoNolo se pukao necim sigurno
![]()
"Smutijem"Smutijem od celera i urmi.
Možda zaigra u fulu za jedno 2-3 godine, ima foreĐoković definitivno odustao!
Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u Torinu 2024. godine na Završnom Mastersu.
"Velika je čast kvalifikovati se za Završni Masters u Torinu i stvarno sam se radovao da igram tamo, ali zbog problema sa povredom neću igrati naredne nedelje u Torinu. Izvinjavam se svima koji su planirali da me gledaju tamo. Svim igračima želim sjajan turnir. Vidimo se uskoro", napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama.
Nole laganica, ove 2024. definitivno nije učestvovao u trci pacova, sam sebi postavlja tempo.
Zašto bi? Igraće samo na GS, uz poneki drugi turnir kao pripremu, uživaće u životu.Možda zaigra u fulu za jedno 2-3 godine, ima fore![]()
Zavrsi karijeru, a rekordi stoje vecno.U jbt
Kad Novak zavrsi karijeru
Ovaj trol maccji ce da rikne od muke
Auuu sineeee
E jesi li ti onaj što odlazi već 5 puta sa ove teme, vidno ogorčen mojim pisanjem?U jbt
Kad Novak zavrsi karijeru
Ovaj trol maccji ce da rikne od muke
Auuu sineeee
Ponovo reflektuješ sopstvenu psihu i mašiš poentu za nekoliko kilometara... Nije dobroZavrsi karijeru, a rekordi stoje vecno.
I Macka gleda rekorde, ceka, nada se da ce neko da ga stigne i nista.
Prodje zivot uzalud.
Dzabe je hejtovao.![]()
Мудро, узео најбољег од ових што су свјежи пензионери.Andy Murray novi trener Novaka Djokovica.![]()
Ne bih mu bio u koži sad kad je Nolo u padu forme...Istresaće se na Endija češće nego što se istresao na prethodne trenere.Andy Murray novi trener Novaka Djokovica.![]()
Pa da, poznato je da teniseri sa 38-39 godina su na vrhuncu forme i da postižu najbolje rezultate...s kim ja ovde gubim vremeSta god ko pisse
da Novak ne misli ozbiljno da se sprema ne bi ovo uradio.
Njemu odavno ne treba mentor tipa Marijana Vajde.
sad mu treba drugar da mu da savet
A sa Endijem se zna od 14-e godine...
Niko ga ne poznaje bolje osim familije i Marija Vajde.
Da li ce igrati jos godinu ili dve nije bitno.
Spremice se i dati maksimum pa sta bude.