Novak Đoković _II

Da li je ovaj realan.

https://sportal.blic.rs/tenis/janik...erral&utm_campaign=blic_ostale_strane_sidebar

Siner još samo da promeni prezime u Đoković: Zvao je u pomoć još jednog bivšeg Novakovog trenera!​

Janik Siner, prvi teniser planete na ATP listi, kao da u svemu želi da iskopira Novaka Đokovića, najvećeg tenisera sveta svih vremena, i više to i ne krije. Italijan je, kao što je poznato, nedavno angažovao dvojicu bivših Đokovićevih trenera - Ulisesa Badija i Marka Panikija, zatim je trenirao sa reketom specijalno dizajniranima za srpskog asa, a sada je u pomoć pozvao još jednog bivšeg člana Novakovog stručnog štaba.​

Џаба је њему све.
Док сви други јуре бодове за завршни Мастерс
он лаже да је болестан да се опет очисти мало...
а Новак као прави господин испуњава обећање и све их игнорише...
Ужива на одмору јер је прешао игрицу...
Сад још да га здравље послужи целу следећу годину, па да се краљевски опрости...
без патетике и плакања за камере, већ са неким, ако Бог да, пехаром.

Đoković definitivno odustao!

Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u Torinu 2024. godine na Završnom Mastersu.
"Velika je čast kvalifikovati se za Završni Masters u Torinu i stvarno sam se radovao da igram tamo, ali zbog problema sa povredom neću igrati naredne nedelje u Torinu. Izvinjavam se svima koji su planirali da me gledaju tamo. Svim igračima želim sjajan turnir. Vidimo se uskoro", napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama.

Nole laganica, ove 2024. definitivno nije učestvovao u trci pacova, sam sebi postavlja tempo.

Đoković definitivno odustao!

Srpski teniser Novak Đoković neće igrati u Torinu 2024. godine na Završnom Mastersu.
"Velika je čast kvalifikovati se za Završni Masters u Torinu i stvarno sam se radovao da igram tamo, ali zbog problema sa povredom neću igrati naredne nedelje u Torinu. Izvinjavam se svima koji su planirali da me gledaju tamo. Svim igračima želim sjajan turnir. Vidimo se uskoro", napisao je Novak Đoković na društvenim mrežama.

Nole laganica, ove 2024. definitivno nije učestvovao u trci pacova, sam sebi postavlja tempo.
Možda zaigra u fulu za jedno 2-3 godine, ima fore :)

Sta god ko pisse
da Novak ne misli ozbiljno da se sprema ne bi ovo uradio.
Njemu odavno ne treba mentor tipa Marijana Vajde.
sad mu treba drugar da mu da savet
A sa Endijem se zna od 14-e godine...
Niko ga ne poznaje bolje osim familije i Marija Vajde.
Da li ce igrati jos godinu ili dve nije bitno.
Spremice se i dati maksimum pa sta bude.

Sta god ko pisse
da Novak ne misli ozbiljno da se sprema ne bi ovo uradio.
Njemu odavno ne treba mentor tipa Marijana Vajde.
sad mu treba drugar da mu da savet
A sa Endijem se zna od 14-e godine...
Niko ga ne poznaje bolje osim familije i Marija Vajde.
Da li ce igrati jos godinu ili dve nije bitno.
Spremice se i dati maksimum pa sta bude.
Pa da, poznato je da teniseri sa 38-39 godina su na vrhuncu forme i da postižu najbolje rezultate...s kim ja ovde gubim vreme :cepanje:
Izbaciće Endija čim ga eliminišu na prva 3-4 turnira, živi bili pa videli.

1732617404156.png

Back