Novak Đoković _II

Ziveli! A narod ko....

1725361982023.png

Nije Nole kriv što predsjednik Srbije voli svaki dan da gostuje po televizijama i da se recimo slika i primi na kanabe našeg najboljeg sportistu. Nole mora da bude diplomata. Ko god bio preCednik treba da ga poštuje. ******og ne mogu očima da gledam. Ali ne smeta mi ako primi Noleta na čašicu razgovora.

Nadal indirektno odbrusio Đokoviću

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da misli da teniseri treba da ostanu u Olimpijskom selu tokom Olimpjskih igara, što je nešto što Novak Đoković nije uradio ove godine.

.............

Rafo, od ye bi ...

Počinješ da zvučiš k'o ova moja komšinica iz grade .. tražiš pažnju na glupostima a do juče su te poštovali ljudi

Nije Nole kriv što predsjednik Srbije voli svaki dan da gostuje po televizijama i da se recimo slika i primi na kanabe našeg najboljeg sportistu. Nole mora da bude diplomata. Ko god bio preCednik treba da ga poštuje. ******og ne mogu očima da gledam. Ali ne smeta mi ako primi Noleta na čašicu razgovora.
Naravno, ljubav prema udaracu loptice je veca nego mrznja prema vladaocu. Razumem te.

.
Теби је ваљда јасно да је Попирин неспортски победио Ђоковића.

Током меча фолирао је повреду!

Новак се затим толико потресао да више није могао нормално да игра.

Смрдљивко... Ето му сада његова победа!

.

.
Ноле је довољно одрастао да зна да понеко вного у животу мора да се прогута.

Ако Србији не смета, зашто би Нолету?

.
С једне стране, то је некакав однос према предсједнику државе као таквом, без обзира на особу која је на том мјесту, а с друге... овом тренутном је то једна од ријетких прилика да не искаче из својих уставних овлаштења тј. да прими понеког, додијели неку медаљу и сл. :mrgreen: Све остало што ради, ради мимо свих закона.

С једне стране, то је некакав однос према предсједнику државе као таквом, без обзира на особу која је на том мјесту, а с друге... овом тренутном је то једна од ријетких прилика да не искаче из својих уставних овлаштења тј. да прими понеког, додијели неку медаљу и сл. :mrgreen: Све остало што ради, ради мимо свих закона.
Јесте вала, Ноле на један фини, дипломатски и господски начин свима показује шта је председников посао и чиме треба да се бави. Сад, ако ми то не схватамо, није Нолетова кривица :mrgreen:

.
Теби је ваљда јасно да је Попирин неспортски победио Ђоковића.

Током меча фолирао је повреду!

Новак се затим толико потресао да више није могао нормално да игра.

Смрдљивко... Ето му сада његова победа!

.
Super, hajde sada napisi koje sve prljave trikove su koristili igraci da sprece Noloa da osvoji bilo koji turnir na kojem je igrao u 2024. godini?
Sigurno postoji teorija zavere, samo se potrudi :D

Јесте вала, Ноле на један фини, дипломатски и господски начин свима показује шта је председников посао и чиме треба да се бави. Сад, ако ми то не схватамо, није Нолетова кривица :mrgreen:
I da mu donese koji procenat vise na sledecim izborima nema veze, i ovako se ne placa porez u Srbiji niti zivi tu. Nolo je vise kao turista u svojoj zemlji.

Back