Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.572
Treba svi da uzmu isti doping kao siner usta ga *****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covece za celu sezonu nista nije osvojio sem Oi. Nista.Ne reci dvaput. Ovo nije neki skandalozan poraz. Desio se nedugo nakon Olimpijade. Vidjećemo šta će biti u Torinu, Melburnu...
Ништа сем јединог што му је недостајало и то на вјероватно посљедњим ОИ. То не да је ништа него је и мање од ништа.Covece za celu sezonu nista nije osvojio sem Oi. Nista.

Osvojio je ono što mu je jedino nedostajalo. I dalje ima najviše GS-ova.Covece za celu sezonu nista nije osvojio sem Oi. Nista.

A sve ostale turnire je izgubio. Cak je i sam izjavio da je ocajnu sezonu imao. Ali vi valjda bolje znate.Osvojio je ono što mu je jedino nedostajalo. I dalje ima najviše GS-ova.
Optimista sam za Torino i Melburn.A sve ostale turnire je izgubio. Cak je i sam izjavio da je ocajnu sezonu imao. Ali vi valjda bolje znate.
.Covece za celu sezonu nista nije osvojio sem Oi. Nista.
Covece 1% tenisera osvoji bilo staCovece za celu sezonu nista nije osvojio sem Oi. Nista.

Samo se teši..
За неке је ово више него мисаона именица...
.
Pa mora neko da ga dira .. a ja baš volim kad ga diraju i onda kad pobesni i kad proradi onaj njegov balkanski inat .. onda drž' ne dajKako su dosadni nolajferi na tudjoj grbaci bi da su bitni,nek cuva nogu i zdravlje bice uvek najbolji
Jeste sledi jos 10 do 12 GS titula, ali samo ako mu proradi inat... Ako ne, ode u penziju.Pa mora neko da ga dira .. a ja baš volim kad ga diraju i onda kad pobesni i kad proradi onaj njegov balkanski inat .. onda drž' ne daj
Ne 10 - 12 .. ali još 1 - 3 GS, možeJeste sledi jos 10 do 12 GS titula, ali samo ako mu proradi inat... Ako ne, ode u penziju.
Ovaj naslov neodoljivo podseca na najave obracanja VucicaĐoković u Srbiji: Evo kad se obraća medijima i započinje sa treninzima
Novak Đoković se vratio u Srbiju nakon neočekivanog poraza u 3. kolu US Opena od Australijanca Alekseja Popirina.
Samo Nole neće biti na Hepiju i Pinku.Ovaj naslov neodoljivo podseca na najave obracanja VucicaIli mi se samo cini?

Nemoj 2x da kazesSamo Nole neće biti na Hepiju i Pinku.![]()
Valjda je upoznat na šta je gadljivo pola Srbije.Nemoj 2x da kazesNije on gadljiv na takve medije.
Vucic je gadljiv za vise od pola Srbije pa mu je padao u zagrljaj vise puta, mukicaValjda je upoznat na šta je gadljivo pola Srbije.

Nikad ti nisam brisao slike. Ne znam ko je to radio.Vucic je gadljiv za vise od pola Srbije pa mu je padao u zagrljaj vise puta, mukica
Kad zakacim te slike ovde, brisu se.
Ne razumem zasto?![]()