Novak Đoković _II

Je li novakovci slave i ovu pobjedu spremnijeg od dva nespremna ?😂
Imao Laci u 2.setu sve osim daška sreće na pretoplom betonu.
1724928656692.png

Novakov slab odnos pobeda:
AO 91%
RG 86%
W 89%
US 87%

Nadalov fantastični odnos pobeda:
AO 83%
RG 97%
W 83%
US 85%

Federerov fantastični odnos pobeda:
AO 87%
RG 81%
W 88%
US 86%

Dakle Novakov najgori procenat je 86% na RG, što je bolje od tri Nadalova (one trick pony), dok je Feđin procenat na RG jadnih 81%, uz to je Novak uspešniji na USO. Strašno.
Dzabe sve pobede i procenti kad u finalu izgubi :D Ta jedna pobeda se racuna :D

Niko nije pominjao procente pre nego što si se ti uhvatio za njih.
Jeste. Ja sam odgovorio Tzaru koji je kacio neke ukupne pobede na turnirima. I to isto spada u potpuno nevazne brojke ali se mnogi vidim bas loze na njih :D
Kao sto je LeBron dao najvise poena u istoriji NBA a igra evo 21 godinu. Jordan igrao 15ak godina i dao manje poena ali je osvojio 3x zaredom titulu i to dva puta dok je LeBron u finalima vise puta izgubio nego sto je pobedio. I sad ce prosecan Nolobot da kaze: "e da, LeBron je daleko najbolji jer je dao najvise poena, to su cinjenice".

Jeste. Ja sam odgovorio Tzaru koji je kacio neke ukupne pobede na turnirima. I to isto spada u potpuno nevazne brojke ali se mnogi vidim bas loze na njih :D
Ukupne pobede su možda ne toliko bitne ali jesu fin pokazatelj nečije uspešnosti i dugovečnosti, ne zaboravi da Novak još nije dostigao godine u kojima je Rodžer još igrao.

Ti si na to odgovorio procentima što je trebalo da bude neki kontraargument, na šta sam ti ja pokazao da je Novak i tu najbolji. Nema nikakve paralele sa Lebronom.

Ukupne pobede su možda ne toliko bitne ali jesu fin pokazatelj nečije uspešnosti i dugovečnosti, ne zaboravi da Novak još nije dostigao godine u kojima je Rodžer još igrao.

Ti si na to odgovorio procentima što je trebalo da bude neki kontraargument, na šta sam ti ja pokazao da je Novak i tu najbolji. Nema nikakve paralele sa Lebronom.
Ima itekako. Nolo je nekako preziveo eru Federera i Nadala i docekao slabu eru u kojoj je, ruku na srce, i dalje igrao na visokom nivou. E tu je u stvari i skupio vecinu velikih titula i oborio sve rekorde. Znaci pre svega konstantnost i duga karijera bez gotovo ikakvih povreda, da se ne lazemo. I skidam kapu za to.

https://www.b92.net/sport/svi-komentari/53721

Komentari su urnebesni. Stvarno smo duhovit narod. :rotf:

"Koga No1e i prota Milija opevaju taj se vise ne vraca"

''Posrnuli Carlitos with big biceps'' od Van Clompa...

No1e ga pobedio, ovaj ga rasrafio

Ode nam Alki, a sa njim i Najki...
Pazi kad ga je Nolo pobedio na misice u TB a ovaj levak ga lagano odrao. Sta to moze da znaci? Da mozda i Nolo nije na najvisem nivou?

Ima itekako. Nolo je nekako preziveo eru Federera i Nadala i docekao slabu eru u kojoj je, ruku na srce, i dalje igrao na visokom nivou. E tu je u stvari i skupio vecinu velikih titula i oborio sve rekorde. Znaci pre svega konstantnost i duga karijera bez gotovo ikakvih povreda, da se ne lazemo. I skidam kapu za to.
Federer nije pobedio Novaka na GS u poslednjih 10 godina svoje karijere. Ako je bilo slabe ere, to je kad je Feđa žario i palio.

Federer nije pobedio Novaka na GS u poslednjih 10 godina svoje karijere. Ako je bilo slabe ere, to je kad je Feđa žario i palio.
Ali ga je pobedjivao na drugim turnirima :) Slaba era je ona gde Nolo osvaja finale GS protiv Beretinija, Kirgiosa i slicnih trecerazrednih igraca, ako cemo realno. A Fedja je tada vec bio suvise star tako da nije bio konkurentan.

Back