Ako si misli produžiti karijeru kolko tolko vreme je i da on počne uzimati nedozvoljene supstance, jer kad će ako ne sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si misli produžiti karijeru kolko tolko vreme je i da on počne uzimati nedozvoljene supstance, jer kad će ako ne sad

.

Чини ми се да су се разни рачунари усијали од анализа... Новак је изгледа играо и против AI..
Колико је ово нестваран меч, не могу да верујем. Гледао сам на неком стриму и прекинуо ми је у другом сету на меч лопту Алкараса и није се вратио. Мислио сам да је Новак изгубио, али ми друштво шаље смс типа, јел си видео ово...
Једва некако нађем и укључим се на 2:2 у трећем. У ствари се све сажело од резултата 5:3 за Новака.
По старим правилима мислим да би га Новак ладно одвалио без већих проблема. Новим правилима омогућено је тренерима да интервенишу.
Али да се вратим, још нешто... Новаков први сервис није лош, него су га толико добро скаутирали, да Алкараз у огромном проценту погађа где ће Новак да одигра, плус је невероватно брз, има јаке и прецизне ударце и са лакоћом бира дијагоналу/паралелу. При том се уопште не штеди, јури лопте које нико не би ни покушао да стигне, често оствари спектакуларне поене.
Ту долази до изражаја утицај "клупе" која га опомиње и усмерава на већ припремљене сценарије што су они фантастично одрадили и у том смислу је Новаку отежан посао. Сервиси су морали да буду неочекивани и због тога је било море грешака на првом сервису, јер ако му упути очекиван сервис, ритерн је убитачан и то се видело у једном тренутку на други Нолетов сервис који је Алкарас прочитао о вратио дијагоналу која није могла да се стигне.
И ако обратите пажњу, Алкарас има проблем са слабијим такмичарима јер их нису толико детаљно скаутирали и када нема инструкција са клупе, почиње да лута.
Амортизовани Иванишевић нема живце (да будем искрен, никада их није ни имао, има друге квалитете) за ту врсту аналитичког рада какав ће све више да долази до изражаја у сусретима и ту мора да уследи озбиљна реконструкција.
Када се томе дода несносна врућина по којој се играло, невероватно је шта је Новак урадио.
У својој 37. години!!!
.

.Чини ми се да су се разни рачунари усијали од анализа... Новак је изгледа играо и против AI.![]()
.ja sam ozedeno o sve price @Mačkoni javi se kad dodjes sa odmora
zaspao sam kao beba sinoc i nisam video ni jedan jedini poen.
Po svi tekstovima i komentarima verujem da je bio mec za "nevrni slom"
![]()
Па да!!! Сад сам тек уклавирио! Зато је Рафа стално вадио гаће из буље! Нису њему у буљи сметале гаће него антена! Јбг, тад није могло боље, сад су антену изгледа смањили... и ко зна гдје је..Управо тако.
На следећим турнирима очекујем бокс у којем су свима носови забодени у таблете....
.Па да!!! Сад сам тек уклавирио! Зато је Рафа стално вадио гаће из буље! Нису њему у буљи сметале гаће него антена! Јбг, тад није могло боље, сад су антену изгледа смањили... и ко зна гдје је.