Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.894
Јбт, у овако важном мечу и у оваквим говнима, на сјајан потез Синера Новак му аплаудира! Цар! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ако се некад и десило, бар колико се ја сјећам, на великим турнирима није. Сви страшни сервери су имали бар један гем пада, али Синер је данас сервирао нестварно добро.nisam siguran ( nek me neko ispravi ako grešim možda je i onaj se ronja od komentatora to i rekao ) ali mislim da možda nikada u karijeri za ovih 20 godina nije odigrao meč bez ijedne brejk lopte
eto koliko je slab bio danas.. ne da nije uzeo servis Sineru nego nije imao ni brejk priliku
navijam za Medvedeva da osvoji kad je već Novak ispao..
Синер сјајан на сервису, то је очито, али Новак са превише грешака и то у лаганим, чистим ситуацијама. Врати он одлично и тежак сервис Синера, уђе у темпо, а онда сасвим обичну лопту спуца у мрежу или аут. Тако га је могао извадити само Синеров пад у игри, а њега није било.Zasluzeno. Siner atomski agresivan Siner nije gubio svoj servis do kraja.Dobre fizicke predispozicije.Novak je igro koliko mu ovaj dozvolio.Siner nije mentalno padao niti jedne stotinke u mecu.Bomardovao je ko lud i pogadjao.Nije tu Novak nista mogao.Nazalost bio je nemocan.Ne sto je los vec ovaj ozbiljan bombarder.Prva dva seta losa,posle bilo bolje ali tesko stic.To je sport idemo dalje.
Узеће 25 сигурно, није то проблем. Проблем је заправо што и тренира и игра мање него раније, практично му се све своди на ГС и понеки већи мастерс (евентуално ОИ или Дејвис куп), па онда и ритам припрема није исти. Зато њему прва два кола на ГС дођу скоро као дио припрема, а не дио такмичарског турнира. С тако конципираним играњем турнира, он више заправо и нема „право на пораз” јер му сваки пораз дође на важном турниру пошто остале више и не игра.Bas sam zeleo da dodje do 25.
Ali eto, stizu godine, mada je ova tek pocela, navijacemo i dalje.
Jedino mu moze biti poljuljano samopouzdanje ako ima privatnih porodicnih problema ili ne daj boze probleme sa zdravljem neko da ima.Sve on ima samo mu je poljuljano samopouzdanje,izgleda mu je koncentracija na nekim drugim stvarima i opterecen je svim rekordima i pritiskom sa svih strana koliko ce opstati na vrhu,treba da batali to, najveci je ionako samo treba da odrzava snagu i da udara ko da ima 20 god
Prvi put za tolike godine moram priznati da je neki teniser bio u 1 brzini ispred Novaka.
Bas sam zeleo da dodje do 25.
Ali eto, stizu godine, mada je ova tek pocela, navijacemo i dalje.
U ženskom finalu igraju Bjeloruskinja i Kineskinja.bilo bi lepo da Rus i Ruskinja osvoje Australiju, u inat svima.. i smradovima što im ne stavljaju zastavu ni ime države!!!
Ја сам још у новембру говорио да ће Новак јако тешко поновити прошлу годину.
Није било реално, једноставно.
Њему то није ни био циљ, упркос изјавама типа "бућкалица за сомове".
Његов циљ је олимпијско злато, и то је свима јасно.
Освојио га или не, време полако пролази, и он је само човек...
Ништа он лоше није одрадио, него је Синер био феноменалан.
Видећемо шта ће бити до краја године, али мени је свеједно и поновићу...
и да до краја каријере не победи више никога, Новак остаје легенда.
Да ли ће да се опрости крајем ове, следеће, или 2026. године (мајкасније, по мом мишљењу) свеједно је.
Сам је рекао да ће престати да игра кад више не буде био конкурентан у борби за Гренд слемове.
А за сада још увек јесте, и те како.
Има и једног и другог.Nikad losije nije odigrao nego danas....ne znam koliko je bilo do njega a koliko do cinjenice da mu Sinner nije dozvolio da nametne svoju igru.
Takodje sav je nekako bio "ispuhan".
Све стоји, с тим што га ја не бих баш тако лако отписивао. Болан пораз, очајна игра, премного грешака... али управо тако лоше издање може бити и одлична мотивација за даље. Ако нема ту врсту мотивације, онда је већ завршио каријеру, али чини ми се да ћемо још коју годину причекати на то.Има и једног и другог.
Сећам се кад је прошле године после Вимблдона испалио "бућкалицу за сомове"...
Неко га је питао за Олимпијске игре у Паризу, а он рекао да ће играти и у Лос Анђелесу.
Наравно да од тога нема ништа.
Освојио злато у Паризу или не, све је јасно.
Ако, не дај Боже, ове године не освоји ни један Гренд слем, објавиће повлачење.
На крају, најмање је битно да ли ће играти још само ову годину, или још једну или две.
Човек је пефекциониста и неће себи дозволити да га неко "омалти" као Хуркач ономад Федерера...
Кад осети да је крај, он ће то и да каже, и НЕЋЕ се предомишљати.
У сваком случају, заслужује честитке за комплетну каријеру, кад год и како год је завршио.