bobanjov
Iskusan
- Poruka
- 6.181
to je predznak... ne mzoes protiv sudbine... sprema se velika koalicija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je predznak... ne mzoes protiv sudbine... sprema se velika koalicija
Ko uopšte pominje borisa? On je prošlost.
da se tadic pita tj ds
Sad smo ovo snimili, pa ću da te podsetim, a dotle.. i bez obzira na to, očekujem da me ne oslovljavaš više sa "ne lupetaj". To ti tamo sa tvojim naprednim drugovima tako razgovaraj. Jeste da ćete uskoro biti na svim polugama vlasti ali nisu mi mogli ni ovi vaši žuti ništa, pa nećete moći ni vi.
Čuješ njega, "ne lupetaj...", mama te lupetala po guzi.
![]()

Evidetno je da ce novu vladu ciniti koalicije DS-SPS-LDP . Dogovoreno je i da na lokalu bude slican raspored uz jak uticaj Lige u Vojvodini . Generalno moze se reci da je DS izasao kao pobednik na ovim izborima ako se imaju u vidu sve okolnosti i prognoze . Sledeci mandat verovatno nece ucestvovati u vladi ali gotovo izvesno ce zadrzati Vojvodinu .SNS je propustio istorijsku sansu koja se vise nece ponoviti .
Od svih se pita najvise; tako je.
e jesi tvrdoglav
neka ti bude![]()

Pazi, po tvojoj logici lista koja ima manje glasova predstavlja sve vecu politicku strukturu.
To je nakaradna logika.
Dakle, da je Tadiceva koalicija osvojila nekih 10% glasova a SPS-PUPS-JS, onda bi 'glavna politicka snaga u novoj vladi' bila DS - ili bismo govorili o epohalnom porazu Zutih?
Ja sam samo rekao da je onaj ko ima (naj)vise mandata predstavlja i vecu politicku snagu. Ucenjivacki potencijal, koji bi recimo mogle da imaju i nac. manjine, je nesto sasvim drugo.
Тачно. Демократе их благо рећи презиру али су их трпели јер без њих нису имали већину. Сада могу да их педалирају.A LDP je upao u kombinaciju umesto URS-a, jer DS-ovci ne mogu ocima da gledaju one Dinkiceve lopurde.
СНС ће на локалном нивоу имати различите партнере. Од ДСС и Двери до ЛДП, ДС, СПС, ПУПС, ЈС.Republicku vladu ce da vodi DS, a dogovorili se sa SNS-om da podele lokalne samouprave. Sto je zesca glupost, bolje je da naprave koaliciju DS-SNS na svim nivoima, i isutiraju sve ostale, narocito one Daciceve odvratne parazite.
A LDP je upao u kombinaciju umesto URS-a, jer DS-ovci ne mogu ocima da gledaju one Dinkiceve lopurde.

Zapravo, gledaju ih samo kada drugačije ne mogu do 126. Interno ih mrze ali politika je ***** pa se spava i polno opšti i sa neprijateljem.
Zapravo, gledaju ih samo kada drugačije ne mogu do 126. Interno ih mrze ali politika je ***** pa se spava i polno opšti i sa neprijateljem.