gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Ebote, ovo je greška, ja nisam glasao da će vlada biti DS-SNS, već DS-URS-SPS-LDP ali ovde je zapisano drugačije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebote, ovo je greška, ja nisam glasao da će vlada biti DS-SNS, već DS-URS-SPS-LDP ali ovde je zapisano drugačije.
Убеђен сам да сам гласао за ДС-УРС-ЛДП-СПС али овде је закривљен ДС-СНС, а сигуран сам да нисам глсао за ту опцију.O cemu pricas (pises) ne razumem?
Убеђен сам да сам гласао за ДС-УРС-ЛДП-СПС али овде је закривљен ДС-СНС, а сигуран сам да нисам глсао за ту опцију.
Нема од тога ништаto je predznak... ne mzoes protiv sudbine... sprema se velika koalicija
to je predznak... ne mzoes protiv sudbine... sprema se velika koalicija

Пре бих рекао да ми је неко "украо" глас али ајде...

to je predznak... ne mozes protiv sudbine... sprema se velika koalicija

"Е вала тај филм неш гледат"
Али ајде, маштајте, није забрањено...
Убеђен сам да сам гласао за ДС-УРС-ЛДП-СПС али овде је закривљен ДС-СНС, а сигуран сам да нисам глсао за ту опцију.

Ех вала, коматозно бих се напио оне вечери када би скупа Тадић ( са свитом), Динкић и Чанак сишли са власти.Kako bre "maštajte"? Pa na prste jedne ruke možeš da izbrojiš učesnike ovog foruma koji bi se radovali bilo kakvoj vladi u kojoj je ovaj zumbul, koji je nas je ojadio sa svojim agama, bogatijim od svakog sultana?
To je nepravedno, ako si iskren.
Покрађен сам ! Враћајте ми глас ! Лопови, лопови...поновно бројање...Недамо Србију, недамо Србију !To je gruba greška.

Elem, ima neka intimna koalicija na pomolu između mene i jedne devojke koja je član DS-a ali to se ne računa![]()

Да организујемо протесте испре, испред, ух, чега...![]()
Elem, ima neka intimna koalicija na pomolu između mene i jedne devojke koja je član DS-a ali to se ne računa![]()

ako ako samo polakoЕто, бар ће се у њеном и мом случају помирити СрбијаBravo za kohabitaciju i pazi gde guraš, da ne požutiš
hihihihihi, malo se šaluckamo, fina je prigodaako ako samo polako
To je gruba greška.
Покрађен сам ! Враћајте ми глас ! Лопови, лопови...поновно бројање...Недамо Србију, недамо Србију !
![]()
![]()
![]()

Апсолутно да.Da li postoji stranka sa kojom ti ne bi u koaliciju!?