Apostol_Black_Boris
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Tako je.Reci ti njoj.Snezna_kraljica:Otkuda ti pravo da tako samouvereno tvrdis?ivana5:Da nisi probala sve Strelceve na ovom svetu? E, onda bi imala prava da kazes tako nesto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.Reci ti njoj.Snezna_kraljica:Otkuda ti pravo da tako samouvereno tvrdis?ivana5:Da nisi probala sve Strelceve na ovom svetu? E, onda bi imala prava da kazes tako nesto.
Uh, ti, zli covece!Apostol_Black_Boris:Tako je.Reci ti njoj.

Znam sta si hteo reci, duso, ne moras to govoriti... Sve se pitam gde ces ti zavrsiti, tako fin. U to bih JA mogla da se kladim.mario80:u paklu, olga...u paklu...![]()
Snezna_kraljica:Uh, ti, zli covece!Apostol_Black_Boris:Tako je.Reci ti njoj.![]()
Dobro, ja sam kriva. Oprosti. Primenjujem dvostruke arsine i stoga sam licemerna.Apostol_Black_Boris:Sto jest,jest.Snezna_kraljica:Uh, ti, zli covece!Apostol_Black_Boris:Tako je.Reci ti njoj.![]()
a da probamo zajedno? m?Snezna_kraljica:Znam sta si hteo reci, duso, ne moras to govoriti... Sve se pitam gde ces ti zavrsiti, tako fin. U to bih JA mogla da se kladim.mario80:u paklu, olga...u paklu...![]()
Ne bih ja s tobom u pakao. Nisi moj tip 8)mario80:a da probamo zajedno? m?![]()
Ma nisi ti kriva.Krivo je drustvo(prvi stav svakog sociopate).Snezna_kraljica:Dobro, ja sam kriva. Oprosti. Primenjujem dvostruke arsine i stoga sam licemerna.Apostol_Black_Boris:Sto jest,jest.Snezna_kraljica:Uh, ti, zli covece!Apostol_Black_Boris:Tako je.Reci ti njoj.![]()
ma nisam ni mislio na pakao...mislio sam na pravu ljubav. jos uvek gledam tvoje slike pred spavanje...Snezna_kraljica:Ne bih ja s tobom u pakao. Nisi moj tip 8)mario80:a da probamo zajedno? m?![]()
S_K_V_O:Ja kao Skorpija volem i Bikove, naravno...mnoOogo su dobri...
S_K_V_O:Pa kako ne Skorpije...a ko drugi?
Hajde...reci sta to statistike kazu...bas me zanima...
Ja kao Skorpija volem i Bikove, naravno...mnoOogo su dobri...
A evo sta Krstarica kaze za Rihe, Snezna...
Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.
http://www.krstarica.com/lat/zvezde/seks/index.php?clanak=ribe
Znamo i KOJ(ot)E Skorpije volite 8)divlja-u-srcu:S_K_V_O:Ja kao Skorpija volem i Bikove, naravno...mnoOogo su dobri...
JESMO!I mi bikovi volemo skorpije! :wink:
ivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
ILI LJUBAVNICE I U KOLIKO GODINA SE SAZNAJE STA JE PRAVA LJUBAV ?
POZDRAV IVANA
Snezna_kraljica:Znamo i KOJ(ot)E Skorpije volite 8)divlja-u-srcu:S_K_V_O:Ja kao Skorpija volem i Bikove, naravno...mnoOogo su dobri...
JESMO!I mi bikovi volemo skorpije! :wink:
![]()
KOD NJIH NEMA SREDINE...Evo, ja sam u podnaku Skorpija!zavodljiva1976:ivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
POZDRAV IVANA
SKORPIJA....definitivno.... :wink:
Ponosim se svojim znakom... 8)
zavodljiva1976:ivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
POZDRAV IVANA
:wink:I ja sam to cula, najbolja kombinacija medju svim znakovima! Nije ni cudo...zavodljiva1976:U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA...KOD NJIH NEMA SREDINE...
Snezna_kraljica:I ja sam to cula, najbolja kombinacija medju svim znakovima! Nije ni cudo...zavodljiva1976:U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA...KOD NJIH NEMA SREDINE...
![]()
Snezna_kraljica:Evo, ja sam u podnaku Skorpija!zavodljiva1976:ivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
POZDRAV IVANA
Koliko je podznak vazan?
O, Boze, koji smor....
Znate, ovo bi trebalo prebaciti na Astrologiju...
(btw, ne mogu da verujem - ovako "pametna" tema, a vec 3 stranice odgovora... Hm..)
:wink: 8)Izvini, ali.. ti se to meni NABACUJES? :shock: :shock:zavodljiva1976:Vec mi se dopadas... :wink:
8) :wink: ...Hoce skorpija i skorpija i...skorpiJA!devojcica_20:O tome ne moze globalno....svaki znak ima one koji mi odgovaraju i one koji mu ne odgovaraju....
A ako hoces subjektivno, bikovi i bikovi i.....bikovi![]()
...Nema bre nista definitivno, kakvi definitivno!zavodljiva1976:Snezna_kraljica:Evo, ja sam u podnaku Skorpija!zavodljiva1976:ivana5:STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
POZDRAV IVANA
Koliko je podznak vazan?
O, Boze, koji smor....
Znate, ovo bi trebalo prebaciti na Astrologiju...
(btw, ne mogu da verujem - ovako "pametna" tema, a vec 3 stranice odgovora... Hm..)
Hm...ja sam u podznaku Devica....Slazemo se DEFINITIVNO![]()
![]()
:wink: 8)