NOVA TEMA

Pa kako ne Skorpije...a ko drugi?
Hajde...reci sta to statistike kazu...bas me zanima...
Ja kao Skorpija volem i Bikove, naravno...mnoOogo su dobri...

A evo sta Krstarica kaze za Rihe, Snezna...
Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.

http://www.krstarica.com/lat/zvezde/seks/index.php?clanak=ribe

S_K_V_O:
Pa kako ne Skorpije...a ko drugi?
Hajde...reci sta to statistike kazu...bas me zanima...

A evo sta Krstarica kaze za Rihe, Snezna...
Ribe nikada ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Seks im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.

http://www.krstarica.com/lat/zvezde/seks/index.php?clanak=ribe

ma aha, bre deco gde nadoste da uopstavate razlicite ljude ili da ih delite na iskljucivo 12 kategorija, ajde moze i na 144 ali i to je malo, sta bi sa godina, iskustvom itd...???
pozdravcic

Mislim...necu da kazem da je tema glupa,ali ja nisam cuo vise gluposti na jednom mestu vec duze vreme.Ovo je kao da li su bolji oni sa plavom,crnom,smedjom ili ne znam ti kakvom kosom,ocima,trepavicama,obrvama.Ili su mozda najbolji oni cije ime pocinje na slovo M,mada sam ja cuo i za slovo E i slovo H.Muskarci sa tim pocetnim slovom u imenu su najbolji (sto ovde nama smajli kako povraca) "Pazi da ti kazem...kaldrma,ona nema fuge i ti oda moras onu kocku slagat' jednu do druge.Jer ne sme da ti viri,jer ako ti viri onda moras lopatom kopat' dublje,razumes?Jer u protivnom...moras pazit' kako prelazis dzadu."
Pridje ti decko pocnes pricu:'Izvini sta si ti u horoskopu?' ..."ahaaa ma pali ja sam cula da su ti znakovi ocajni" Ludilo brate,bas bih voleo da vidim par takvih scena da vristim od smeha.Ovo lici na leksikon iz osnovne skole.Znam sta sam napisao jer imam u kuci nekog ko se bavi time ceo zivot,tako da je sve ovo ovde jako smesno.Kao sa slusam decu ispred zgrade kako lupaju sve i svasta i ubijam se od smeha.

Snezna_kraljica:
divlja-u-srcu:
S_K_V_O:

JESMO!I mi bikovi volemo skorpije! :wink:
Znamo i KOJ(ot)E Skorpije volite 8)
;)

U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA... :idea: KOD NJIH NEMA SREDINE...

zavodljiva1976:
ivana5:
STA MISLITE KO SU U HOROSKOPU NAJBOLJI LJUBAVNICI
ILI LJUBAVNICE I U KOLIKO GODINA SE SAZNAJE STA JE PRAVA LJUBAV ?

POZDRAV IVANA

SKORPIJA....definitivno.... :wink:
Ponosim se svojim znakom... 8)
Evo, ja sam u podnaku Skorpija!
Koliko je podznak vazan?
O, Boze, koji smor....
Znate, ovo bi trebalo prebaciti na Astrologiju...
(btw, ne mogu da verujem - ovako "pametna" tema, a vec 3 stranice odgovora... Hm.. :roll: )

zavodljiva1976:
U pravu ste...Nekoliko astrologa mi je reklo da se bikovi i skorpije najbolje slazu u citavom horoskopu... :wink:
Da dodam....KAD SE VOLE,VOLE SE DO KRAJA..A KAD SE MRZE,MRZE SE DO KRAJA... :idea: KOD NJIH NEMA SREDINE...
I ja sam to cula, najbolja kombinacija medju svim znakovima! Nije ni cudo... ;)

Snezna_kraljica:
zavodljiva1976:
ivana5:

POZDRAV IVANA

Koliko je podznak vazan?
O, Boze, koji smor....
(btw, ne mogu da verujem - ovako "pametna" tema, a vec 3 stranice odgovora... Hm.. :roll: )

Hm...ja sam u podznaku Devica....Slazemo se DEFINITIVNO :!: :!: :!: :wink: 8)

zavodljiva1976:
Snezna_kraljica:
zavodljiva1976:
ivana5:

POZDRAV IVANA

Koliko je podznak vazan?
O, Boze, koji smor....

Hm...ja sam u podznaku Devica....Slazemo se DEFINITIVNO :!: :!: :!: :wink: 8)
...Nema bre nista definitivno, kakvi definitivno!
Mora to stalno da se ponavlja...
P.S. Ponavljacice moje slatke 8)

Back