Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej,novajlija...sinoc si kod jednog naseg cenjenog forumasa izazvao halucinacije i fatamorgane pa je poceo,od tebe da mu se prividja jedan nas drugar koji mu je s vremena na vreme zavrtao usi,verovatno je kod njega neka paranoja u pitanju i ne uzimaj ga za ozbiljno...eto cisto da te prijateljski upozorim o cemu se radi i da se ne zbunis ako se tako nesto ponovi i kod njega i kod jos nekih slicnih njemu!

Ma da, 'ajd sad svi da se pravimo da kao nemamo pojma da je to Mile...

Kakav ste vi cirkus :hahaha:

tako si nesto ozlojedjen i otuzan, malo to dugo traje.

treba malo i da se zabavljas na forumu, ne mora bas sa svima, kao sto sam kazes, ali guranje prstiju u oci svaki put, svaki dan...malo je deplasirano

"Ozlojeđen i otužan" z:lol:

Ovo mi je najslađa zabava, a i najjeftinija, pravo da ti kažem...s obzirom da ozbiljnih sagovornika gotovo i da nema, a da se tri teme iz dana u dan ponavljaju (što je deplasirano, takođe z:lol:) onda samo ostaje da poprckujem i smejem se...i naravno guram prst u oko i "pljuckam" što bi mi rekao jedan ovdašnji supermoderator :super:

Pogotovo ako je reč o Slobinim pulenima koji se obogatiše preko SPS-a, i ostaviše radnike bez plata na ulici, a ne vratiše firmino besno vozilo...te najviše volim :mrgreen:

Ovo mi je najslađa zabava, a i najjeftinija, pravo da ti kažem...s obzirom da ozbiljnih sagovornika gotovo i da nema, a da se tri teme iz dana u dan ponavljaju (što je deplasirano, takođe z:lol:) onda samo ostaje da poprckujem i smejem se...i naravno guram prst u oko i "pljuckam" što bi mi rekao jedan ovdašnji supermoderator :super:

Pogotovo ako je reč o Slobinim pulenima koji se obogatiše preko SPS-a, i ostaviše radnike bez plata na ulici, a ne vratiše firmino besno vozilo...te najviše volim :mrgreen:

Srbine, brate... Pusti Albanca.... Sad će da se sjate i njegovi drugari Bošnjaci, kao što je Ešumator i onaj njegov kolega Vlah Marcomm

ok, svako ima svoju zabavu. moj post predjasnji preskoci

Ćuti bre Šiptare, imam ja da ti dam dva jaja...

vidi ga sad...eto i ja postadoh siptar...pa nisam bre ja ti pa da se presvlacim kako vetar duva...ti bi da budes malo i Srbin pa bi onda da budes i Hrvat veci i od Hrvata i musliman,Siptar,Turcin...papa umesto pape...imas krizu licnog i nacionalnog identiteta ali nisi ti kriv za to i zato ti gledam kroz prste !

A ta dva mucka mozes samo da brojis kao jaja...idi bre tamo da se malo izsamokritikujes al posteno :zimag:

Ma ćuti, samo kad se vidi da si ti pravi forumski Monteskje :worth:

'Ajd da i vi Šiptari imate Monteskjea :ok:

gde bre mene nadje,pa ja o filozofima imam jako lose misljenje ukljucujuci tu i Djindjica...mislim da su to najlenjiji i najbeskorisniji ljudi na svetu,samo mlate praznu slamu i nista drugo!

Ali dobro,aj neki ti bude,nisam ja neki ljutko pa sad da se nesto kao vredjam...u principu boli me uvo :zimag:

vidi ga sad...eto i ja postadoh siptar...pa nisam bre ja ti pa da se presvlacim kako vetar duva...ti bi da budes malo i Srbin pa bi onda da budes i Hrvat veci i od Hrvata i musliman,Siptar,Turcin...papa umesto pape...imas krizu licnog i nacionalnog identiteta ali nisi ti kriv za to i zato ti gledam kroz prste !

A ta dva mucka mozes samo da brojis kao jaja...idi bre tamo da se malo izsamokritikujes al posteno :zimag:

:zcepanje: :worth:

29uuki9.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back