Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Duze vreme nisam zvirnula ovde... pa sad svrnula samo na kratko da vas pitam da li ste primetili koliko ima zanimljivijih tema na drugim Krstinim podforumima. Ja se malo oladila od politike pa shvrljam okolo i otkrila sam to, zamislite, tek sada posle pozamasnog broja postova ovde i posle skoro celih pet godina forumasenja.

vidi ti nje pocela da se svrcka i da svrlja z:) a gde je najzanimljivije ?

ja sem politike jedino ponekad odem na figrarije ali mi tamo nesto dosadno a par puta sam bio i na ljis medjutim tamo lupaju jos vece budalastine i nebuloze nego na politici!

Ja sam bila par puta na LjiS-u i shvatila da skoro ni na jednu temu nemam sta da kazem ili mi nije dovoljno bitno da bilo sta kazem tamo. A vala nema sta zanimljivo ni da se procita.

A igrarije su mi najdosadnije ubedljivo.

Zanimljivo je da i kad se na nekim podforumima nekih gradova ostavi komentar, replika na to se dobije posle nekoliko nedelja ili cak meseci.

Ja sam bila par puta na LjiS-u i shvatila da skoro ni na jednu temu nemam sta da kazem ili mi nije dovoljno bitno da bilo sta kazem tamo. A vala nema sta zanimljivo ni da se procita.

A igrarije su mi najdosadnije ubedljivo.

Zanimljivo je da i kad se na nekim podforumima nekih gradova ostavi komentar, replika na to se dobije posle nekoliko nedelja ili cak meseci.

to i jeste car na ovom forumu. nevidjena dinamika, lete postovi, ponekad i u sekundama. kolicina postova je natprosecna, za ovo doba godine

Хеј докторе....Јес ти прави доктор....
Ил си можда доктор марвени.....?
Пошто имамо шинтера, фали нам још ДОКТОР МАРВЕНИ,
па смо обезбедили појединце на форуму....
:zskace: :zskace: :zskace:

Па ако играш фарму на фејсбуку, доћи ћу врло радо да прегледам и репату и безрепу

Па ако играш фарму на фејсбуку, доћи ћу врло радо да прегледам и репату и безрепу

Hej,novajlija...sinoc si kod jednog naseg cenjenog forumasa izazvao halucinacije i fatamorgane pa je poceo,od tebe da mu se prividja jedan nas drugar koji mu je s vremena na vreme zavrtao usi,verovatno je kod njega neka paranoja u pitanju i ne uzimaj ga za ozbiljno...eto cisto da te prijateljski upozorim o cemu se radi i da se ne zbunis ako se tako nesto ponovi i kod njega i kod jos nekih slicnih njemu!

Hej,novajlija...sinoc si kod jednog naseg cenjenog forumasa izazvao halucinacije i fatamorgane pa je poceo,od tebe da mu se prividja jedan nas drugar koji mu je s vremena na vreme zavrtao usi,verovatno je kod njega neka paranoja u pitanju i ne uzimaj ga za ozbiljno...eto cisto da te prijateljski upozorim o cemu se radi i da se ne zbunis ako se tako nesto ponovi i kod njega i kod jos nekih slicnih njemu!

Da znaš, neki su baš munuti u rebra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back