Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Garant je Tadic na tribinama cim Srbija ovako puca hahhahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja mislim na bombardovanje..........a Kosovo em sto su za vreme bombardovanja najvise obasuli svim i svacim em sto su nastavili i posle bombardovanja do dana danasnjeg.
81 : 54
o's ti crtam ili ces malo mucnuti glavom![]()
mogao je tvoj decko malo bolje![]()
Do vidjenja Srbijo.Naisla je Srbija na jaceg protivnika.Spanija je prosto deklasirala Srbiju i nanela joj ne gubitak nego poraz za pamcenje.
bravo za srebro...bravo momci...ajmo malo da popijemo nesto
Do vidjenja Srbijo.Naisla je Srbija na jaceg protivnika.Spanija je prosto deklasirala Srbiju i nanela joj ne gubitak nego poraz za pamcenje.
Cestitam kao gradjanin Srbije osvojenu srebrenu medalju i mislim da je Srbija zasluzno osvojila srebro jer mora se uzeti u obzir da su to mladi igraci koji su mogli pasti jos u cetvrtfinalu ali eto dogurali su do finala.Sretno srebro!!
Cestitam kao gradjanin Srbije osvojenu srebrenu medalju i mislim da je Srbija zasluzno osvojila srebro jer mora se uzeti u obzir da su to mladi igraci koji su mogli pasti jos u cetvrtfinalu ali eto dogurali su do finala.Sretno srebro!!