Rechke
Veoma poznat
- Poruka
- 11.792
MEDALJA! Čestitke Dudi i momcima! Svaka čast! Naše tek dolazi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam kao gradjanin Srbije osvojenu srebrenu medalju i mislim da je Srbija zasluzno osvojila srebro jer mora se uzeti u obzir da su to mladi igraci koji su mogli pasti jos u cetvrtfinalu ali eto dogurali su do finala.Sretno srebro!!
Znam ja na sta ti aludiras.......ali to ostavi za tvoju decu da ih sa tim lozis....
To je igracina...covek jos povredjen i odazove se da igra za reprezentaciju i grize za nju...a ne one pedercine Stojakovic,Radmanovic i ostali nasi NBA shmekeri koji ako i dodju onda dodju da bi trpali kurvetine po Bg i zaje-bavali se.
Tužno je to što se bronzani uvek raduju, a srebrni žale.
To je igracina...covek jos povredjen i odazove se da igra za reprezentaciju i grize za nju...a ne one pedercine Stojakovic,Radmanovic i ostali nasi NBA shmekeri koji ako i dodju onda dodju da bi trpali kurvetine po Bg i zaje-bavali se.
a tu se skrio "zeko mali"....sad znamo pravi razlog tvoje ljutnje...dakleMdođi i ti ostaneš "praznih ruku"
auuu Torente pa onda nisu oni p#ederčine...nego![]()
o jadan tiaj poslat ćemo ti Sevku da ti zapeva malo
![]()
Ovaj komentator ne zna da je okupaciona vlast uvela zabranu okupljanja pa jos poziva da izadjemo na ulice........Kakav ludak taj Sarenac.....jos ce da ga uhapse zato sto poziva narod protiv rezima
Evo rece komentator da je i ona kobila ministarka sporta dosla da malo na racun gradjana Srbije gleda basket....verovatno i familiju povela ko sto ih je na Farska Ostrva vodila
Može na ušću...![]()
Pa ne moze...Ciplic rekao da je to centar mada ona Karanovicka misli da nije