gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to vasi drugari Ameri verovatno probaju neke nove hemikalije na vama.......ne cudi se ako komsijina zena rodi nekog mutanta![]()
A KAD SU KOD VAS VRSILI TE TESTOVE![]()
More i to biti!![]()
Spanija me malo podsjeca na nekdasnju Jugoplastiku a igraci svi lijepi a playmaker je slican Sretenovicu u vodjenju lopte.Sve u svemu ovo se ne zove pobjeda nego poraz.
Banujte Konzab!!!
Em zbog teme, em zbog malerisanja muške košarke!!!
Kod nas nisu......malo par bombi sa osiromasenim uranijumom na par mesta tako da ebi ga malo vise ljudi umire od raka......dosta tih bombi je baceno u Jadran tako da zelim vam prijatno kupanje u istom....a na Kosovu su sve zivo sipali......pa vidis i da njihovi vojnici koji su na Kosovu pocinju da se raspadaju.
Banujte Konzab!!!
Banujte Konzab!!!
To sam i ja hteo da predlozim...meni tamo zatvaraju cisto politicke teme a ona otvara ovu koja veze sa politikom nema
ne mislim ovih dana ili godina...malo ranije...medjutim ti to garant ne pamtis![]()
To sam i ja hteo da predlozim...meni tamo zatvaraju cisto politicke teme a ona otvara ovu koja veze sa politikom nema
Bez obzira na ovaj poraz u finalu...bravo momci,prosto sam odusevljen i sa ovim srebrom koje sija kao zlato....![]()