Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nisi valjda stvarno pomislio da ne znam sta taj datum znaci, salio sam se bre. U smislu da taj datum ne zelim da pamtim.

Ne mogu da ga zaboravim i ne treba krivcima dati da ga zaborave, treba drzava cak sta vishe da poradi na nekoliko dokumentarnih filmova kako o pocetku bombardovanja i podmetanju Racka, tako i njegovim efektima po Kosovo i Srbe na njemu danas, i sve to lepo da se emituje preko satelita, agresivna medijska kampanja. I to sve u stilu mi zalimo za greskom Amerike koju je pocinila, najveci smo vam prijatelji, i sve to, ali sve perfidno i lepo da se vidi sta su oni svojim bombardovanjem postigli, a da se kroz pricu i provuce njihova vojna industrija i kako Amerika i dalje vodi ratove po belom svetu, a takodje i vodi politiku dvostrukih arsina. Odnosno ne postuje medjunarodno pravo vec samo svoje interese kako u slucaju Kosova, tako i u slucaju J. Osetije na primer. Da imamo iole pametnije politicare uradili bi tako nesto. Nazalost, izgleda da imamo samo manekene i pijandure i zatucane nacionaliste. :dash:

A on je Ademov klon. :mrgreen: :hahaha: A juce mi je rekao kako vishe nece da me citira nakon sto sam pocistio pod sa njim u nasoj razmeni misljenja. Izgleda da sam mu nabio komplekse, kada me sada i sa klonovima juri. :hahaha: Cccc, toliko o njegovoj doslednosti, josh jedan dokaz da je lazov. Ako je ovo njegov klon naravno.

Znaci svakako su me zvali,ali ademov klon...:hahaha::hahaha::hahaha:

:dash:

Ljudska glupost nema granica:dash:

:eek::eek::eek:

Idalje ne mogu da verujem,pored 3 peticije protiv nezavisnosti Kosova i toliko grupa i...postova...Ademov klon,jao...Ti,Mile,stvarno moraš da se lečiš i to hitno...Jao,ovo je za pamćenje...:dash:

Idalje ne mogu da verujem,pored 3 peticije protiv nezavisnosti Kosova i toliko grupa i...postova...Ademov klon,jao...Ti,Mile,stvarno moraš da se lečiš i to hitno...Jao,ovo je za pamćenje...:dash:

Ja sam napisao AKO si ti Ademov klon onda moj predjasnji post vazi, pogledaj sam kraj posta i nacices odnosno nesto slicno napisano u tom kontekstu. Nije dugacak post, nacices. :roll: Ako nisi, Ok. Ako jesi, pa vec sam napisao gore zar ne? Necu da se ponavljam. :mrgreen: :bye:

evo priznajem da mi je gornji nadimak kljon. i moljim moderatora da banuje dozivotno taj nick.:whistling::whistling::whistling:

Ajdemi,

restoran.jpg

:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back