Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amstel350H.jpg

Da nazdravimo!

1-30days-pour-wine-lg-63555269.jpg

beer-mug.JPG

wine-glass-pour.jpg

I naravno!

martini-glass.jpg

Рекао бих да је мазохизам у питању!?:think::think::think:

A najjace mi je kad pitaju "A sto se otvara toliko tema o Hrvatima", a pre toga toliko provociraju i spamuju na ostalim temama da i najumereniji covek poludi. Skrecu paznju na sebe. :/ Ma za njih ce morati da se izmisli u potpunosti nova rec da bi odgovarala modernom krvatskom jeziku. I sam znas da oni nemaju heliokoptere vec zrakomlate. :mrgreen:

A najjace mi je kad pitaju "A sto se otvara toliko tema o Hrvatima", a pre toga toliko provociraju i spamuju na ostalim temama da i najumereniji covek poludi. Skrecu paznju na sebe. :/ Ma za njih ce morati da se izmisli u potpunosti nova rec da bi odgovarala modernom krvatskom jeziku. I sam znas da oni nemaju heliokoptere vec zrakomlate. :mrgreen:
Немој таааако!!!
Дај мало ШТОВАЊА, можда су НАЗОЧНИ, ради ПРОМИЦАЊА ПРОМИЏБЕ!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf: :hahaha1:

Zatvorise mi temu. :rida: A ispostavilo se da ovde nema Hrvata i Albanaca ni Bosnjaka. Svi su oni Srbi izgleda, samo su malo zalutali izgleda u trazenju svog identiteta. :/

dobar deo forumasa moze da bira sta zeli biti, pod uslovom da se nece izjasniti srbinom, a toje: izdajica srpstva, siptarski terorista, srbin sa govornom manom, srbin katolickog porekla, novopeceni crnogorac srpskog porekla, srbin muslimanskog porekla...ima li jos???

dobar deo forumasa moze da bira sta zeli biti, pod uslovom da se nece izjasniti srbinom, a toje: izdajica srpstva, siptarski terorista, srbin sa govornom manom, srbin katolickog porekla, novopeceni crnogorac srpskog porekla, srbin muslimanskog porekla...ima li jos???

Joj, ti si se izgleda zaljubio u mene. :rumenko: Izvukao si deblji kraj u diskusiji i sad me pratis. Pokusavas da me isprovociras ovako fenomenalno srocenim postom. :mrgreen: :hahaha: Ne nerviraj se, idi igraj se sa ostalom decom u pesku. I budi dobar prema devojcicama, nikad se ne zna koja ce izrasti u "dobru ribu". :rotf:

Joj, ti si se izgleda zaljubio u mene. :rumenko:

pogresnog si pola da bi to bilo blizu istine
Izvukao si deblji kraj u diskusiji i sad me pratis.
vise ti necu citirati ni jedan post, cak cu pokusati da ih ne citam.
Pokusavas da me isprovociras ovako fenomenalno srocenim postom. :mrgreen: :hahaha:
ponovo greska
Ne nerviraj se, idi igraj se sa ostalom decom u pesku. I budi dobar prema devojcicama, nikad se ne zna koja ce izrasti u "dobru ribu". :rotf:

ovaj sam savet slusao pre jedno tridetak godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back