- Poruka
- 42.590
hahaha..te tehnicke novotarije
de si bre jeko legendo

de si bre jeko legendo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jaooo, nemam rečiNe mogu da odolim, moram da podelim ovo sa vama, dogadjaj iz moje skole.Dosao profesor matematike u malu zbornicu i pita Sonju da mu nesto iskopira kad je vec tu pored kopir aparata. Sonja kaze da su joj rekli da nema tonera i da mora da saceka. Prof. matematike onda pita Sonju sta je taj toner. A Sonja mu odgovara da je to valjda ono crno. A on onda pita da l moze nekako bez toga. A Sonja njemu kaze da ne zna, rekli su joj da saceka i ona ceka. I sve to najozbiljnije. Ja zgranuta, nisam imala reci da im objasnjavam. Jos uvek mi nije jasno kako do sada nisu ustanovili sta je toner. PS Sonja ima oko 30 i kusur, a prof. matematike oko 50 i kusur. Matori ljudi bre.
Bem ti nivo od kolega, uzas.
I to još profesor matematike, ovo liči na dobar pleonazam.Ne mogu da odolim, moram da podelim ovo sa vama, dogadjaj iz moje skole.Dosao profesor matematike u malu zbornicu i pita Sonju da mu nesto iskopira kad je vec tu pored kopir aparata. Sonja kaze da su joj rekli da nema tonera i da mora da saceka. Prof. matematike onda pita Sonju sta je taj toner. A Sonja mu odgovara da je to valjda ono crno. A on onda pita da l moze nekako bez toga. A Sonja njemu kaze da ne zna, rekli su joj da saceka i ona ceka. I sve to najozbiljnije. Ja zgranuta, nisam imala reci da im objasnjavam. Jos uvek mi nije jasno kako do sada nisu ustanovili sta je toner. PS Sonja ima oko 30 i kusur, a prof. matematike oko 50 i kusur. Matori ljudi bre.
...da nije smijesno bilo bi tragicno..a koja to skola u kojoj radiš..ako se ne varam..neto je rekao ..ili ti da predajes engleski..el tako..
...![]()
![]()
...da nije smijesno bilo bi tragicno..a koja to skola u kojoj radiš..

Opet ti je popustila gumica![]()

Kakva "gumica"? Cemu sluzi? Kada se koristi?![]()
Ne mogu da odolim, moram da podelim ovo sa vama, dogadjaj iz moje skole.Dosao profesor matematike u malu zbornicu i pita Sonju da mu nesto iskopira kad je vec tu pored kopir aparata. Sonja kaze da su joj rekli da nema tonera i da mora da saceka. Prof. matematike onda pita Sonju sta je taj toner. A Sonja mu odgovara da je to valjda ono crno. A on onda pita da l moze nekako bez toga. A Sonja njemu kaze da ne zna, rekli su joj da saceka i ona ceka. I sve to najozbiljnije. Ja zgranuta, nisam imala reci da im objasnjavam. Jos uvek mi nije jasno kako do sada nisu ustanovili sta je toner. PS Sonja ima oko 30 i kusur, a prof. matematike oko 50 i kusur. Matori ljudi bre.
...
Sta se radi?
@vodopadu.....welcome![]()

..eeeeeeeee....a sta da se radi u kafani..karta se ...bella..![]()
De si neradniceSta se radi?

..gumica ti nesto slicno padobranu..samo kontra..![]()
..eeeeeeeee....a sta da se radi u kafani..karta se ...bella..![]()

Dobar dan svima![]()
A jel se pije nesto?
Kakva "gumica"? Cemu sluzi? Kada se koristi?![]()

Nije ovo ta vrsta kavane.....ovde je sve lepo uredno.....ovde se svi lepo tolerisemo.....ovde cvetaju prava blakanska prijateljstva
Imam ideju za naziv kavane
Zasto se ne bi zvala Utopija?Ili jos bolje vlazni san
..slabo..visok datum..a mirovina tek..4..iduceg...aj daj rundu.....na crticu...ono na drugarsko povjerenje...