Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Malo me bole leđa ...![]()
![]()

A to ne.А значи....то су те шеме,
како постати модератор......![]()
![]()
![]()
Ja s tim nemam nikakve veze 
A to ne.Ja s tim nemam nikakve veze
![]()

Dobar dan kafano...![]()
А значи....то су те шеме,
како постати модератор......![]()
![]()
![]()

Уф ебо те....Кад се сад нисам шлогиро....
Нисам знао да је овако згодна наша Зебрица.....![]()

Pa šta se ljutiš ?Viš šta mi je kazao da sam kljuse, el to lepo, el to kolegijalno
obaška što ne zna da kljuse može biti samo muškog roda
"Ovo si ti napisala ... ko bi drugi ?!čedina_zebra Pazi, kljusa!
Moderator

Pa šta se ljutiš ?"
Ovo si ti napisala ... ko bi drugi ?!![]()
A tako ? Pa da čujem objašnjenje ?! Ima razlike u kljusa i kljuse ... Padež, jednina, množina , šta ?Dobro i?
Kakve to ima veze sa kvalifikacijom koju si mi uputio?
Jel ti znaš šta je kljusa?
A tako ? Pa da čujem objašnjenje ?! Ima razlike u kljusa i kljuse ... Padež, jednina, množina , šta ?
ja prvi put cujem. gvozdja ili tako nekako?
Da od gvožđa je , sada je skupljena a inače kada se postavlja raširi se i pokrije travom, u nju se uhvate vukovi ili lisice kada je nagaze jer se mehanizam odapne i uhvati im nogu
ma ne mislim to, vidim da nije od drveta. "gvozdja" kao jedan od naziva za tu zamku

Kod nas "kljuse" nazivaju matoro magare ili konja. Ono koje je iznemoglo i nije više sposobno za rad.
Sad, ne znam, ne bih umeo da kažem, da li to ima ikakve veze sa zamkom za medevede i ostalu divljač ...

Kljusa je jedna vrsta zamke a izgleda ovako
http://3.***************/_Pzzs9mAU424/SgUsy8a4VzI/AAAAAAAABNU/Zcw3D7fWNow/s200/trap2.jpg
Kod nas "kljuse" nazivaju matoro magare ili konja. Ono koje je iznemoglo i nije više sposobno za rad.
Sad, ne znam, ne bih umeo da kažem, da li to ima ikakve veze sa zamkom za medevede i ostalu divljač ...