Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam bato ali ovo cu morati da odgledam cim dodje u bioskop...a pogledacu i ovo sto si predlozio...

Uh izgleda da cu morati i ja. z:D

Usrah se od babe!

Brate i ja bi da nisam video tvoj komentar pa sam znao shta me cheka... z:lol:

Какав је филм АВАТАР?
Син донео, па не знам дал да почињем да гледам..?
z:lol:

Sve su ti rekli kolege eshumator i ligament... odlichan je film, ali je bolje u bioskopu da ga gledash, onu 3D verziju, to je dodatni efekat... al' ako te mrzi da se cimash ni ovako nije losh. z:)

A ja nisam čuo šta je baba rekla, pa se zbunih kada onaj čova ustade, nisam uvidio šta se sprema...baba skoči za vrat :mrgreen:

Ma neshto za dete koje je onoj zeni u stomaku, kapiram da se oko toga vrti film, poshto je posle ovaj lik rekao da je to dete jedina nada za spas chovechanstva... e sada ako su one kreature shto ih napadaju andjeli... verovatno je klinac sam djavo. z:) Svakako zanimljivo izgleda film skroz, a koliko vidim sada ce josh malo u bioskope... znachi jedva chekam. z:D

Какав је филм АВАТАР?
Син донео, па не знам дал да почињем да гледам..?
z:lol:

Moram da gledam, ako ništa a ono zato što sam juče pročitala kako se javlja sve više ljudi koji posle gledanja filma padaju u depresiju i čak razmišljaju o samoubistvu.
Kao na nekakvom forumu fanova tog filma, javlja se sve više ljudi koji tvrde da se osećaju dupoko deprimirani posle gledanja filma ...hahaha...koji degeni...odo da odgledam film, a ako me ne vidite......:pop2:

Moram da gledam, ako ništa a ono zato što sam juče pročitala kako se javlja sve više ljudi koji posle gledanja filma padaju u depresiju i čak razmišljaju o samoubistvu.
Kao na nekakvom forumu fanova tog filma, javlja se sve više ljudi koji tvrde da se osećaju dupoko deprimirani posle gledanja filma ...hahaha...koji degeni...odo da odgledam film, a ako me ne vidite......:pop2:

Дано....сестро....Немо да се играш....Не гледај.....z:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back