Grunf1942
Domaćin
- Poruka
- 3.333
e pozdrav...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Маа, шта је било са тим човеком !?
Шта му је било и зашто је тако одлучио!?![]()
Mod nek mu prosti svaku gadost koju je postovao. Nikad vise nece biti kao pre.
...na nivoJu?
Паа, што не постави прстаце, него "пиздице"!?![]()
...a ja videla samo skoljke na tacni 

Отишо Дачо мрзитељ педера ,Арбанаса и Хрвата?
Отишо Дачо обожавалац лика и дела ЗЂ?
Е Дачиборе издо си Србијо
zar i Dacha...Jaoooj, ko ce sada da siri bvratstvo i jedinstvo po exyu, ko ce sada da se prsi svojim standardom, ko ce sada da se sprda sa ozbiljnim temama o srpstvu i Srbiji, ko ce sada da se redom ucuruje po sk. kafani...jooooj, joooj...

Stazar i Dacha...Jaoooj, ko ce sada da siri bvratstvo i jedinstvo po exyu, ko ce sada da se prsi svojim standardom, ko ce sada da se sprda sa ozbiljnim temama o srpstvu i Srbiji, ko ce sada da se redom ucuruje po sk. kafani...jooooj, joooj...
![]()

Сестро Јека ја Далибора зовем Даћо мрзитељ![]()

Lele, a ja mislila onaj drugi...sace Konza da me banuje po onom pravilu: ne spominji forumase u postu...
Nemo Konzo, mooolim te da me diras, vish kakav sam ti poklonnamenila onomad na prosloj strani.![]()

ma ja sam bas opste poznata po tome...sto banujem![]()

Па и ја!!!Sta ti je podsvest...a ja videla samo skoljke na tacni
![]()

Prvi put cujem. Odes u kafanu i trazis "pizdice"...
![]()

Prvi put cujem. Odes u kafanu i trazis "pizdice"...
![]()

Bilo mu je svega dosta i resio da sebi prekrati muke...otisho je tako mlad, zelen i nadrkan.Mod nek mu prosti svaku gadost koju je postovao. Nikad vise nece biti kao pre.
S kim sad da se svadjaaam...na nivoJu?
![]()

svoj 10000-ti post posvecujem svom drugu BGdaliboru koji je napustio ovaj forum

pa daleko si ti ispod njegovog nivoa...
retko pametan covek na ovom forumu, nadam se da ce da se vrati i da nastavi na isti nacin.![]()

Osh njegov broj telefona kad te vec toliko impresionira? Nije on tako opasan kao sto mislis.