čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Joj idem da skuvam zeleni čaj i uvalim se u fotelju,premorena samMa ne kazem da sam otkrila toplu vodu..nego cisto komentarisem..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj idem da skuvam zeleni čaj i uvalim se u fotelju,premorena samMa ne kazem da sam otkrila toplu vodu..nego cisto komentarisem..
Ma ne kazem da sam otkrila toplu vodu..nego cisto komentarisem..

Opusteno.....decko je pokusao da te sarmira
ps-dje pivo!![]()

Nemoj samo on da me sarmira![]()
Evo piva
![]()

Sto...bas je ekstra lik.trebas samo hranu i vodu da mu donosis u sobu...a ne morate ni ..khm odnose da imate(posto ne mozes da prodje kroz vrata od sobe)
Vidim pivo opalilo smajli sto me vidi.....i ja sam srecan sto ga vidim..ali ocu da ga pijem!![]()

Cao Reck
Kako je u gradu?

Ima li zenski?![]()
Ma toga ne fali. Samo sto igrom slucaja ovo ljeto prodje bez toplog zenskog zagrljaja.
Bice bolje 
Vid' njega. Ajde pricaj..koje zenske, odakle, god..sve..

Nakon sto sam popio tabletu protiv sinusobolje izadjoh da popijem caj ispred kafica.
Zauzeh mjesto u prvim redovima... kao drug Predsjednik. Sjedim tako i gledam lijevo - desno, lijevo - desno pa opet... Mnogo lijepih djevojaka i zena u glavnom iz bratske Srbije. Neke sa muzevima, neke sa momkom, neke u coporu od po 4-5. Mnogo lijepo izgledaju. Skoro sve bijahu nogate (dobre noge). I tako... mnogo sam ih pozelio.
Naravno bilo dosta i ruskinja, irkinja, engleskinja ali... jedna engleskinja mi je zapala za oko. Djevojka u nekakvim bijelim helankama, bijeloj majici i zlatnim stiklama. Mislim...![]()
Mis'm kako se osecas? 
Nakon sto sam popio tabletu protiv sinusobolje izadjoh da popijem caj ispred kafica.
Zauzeh mjesto u prvim redovima... kao drug Predsjednik. Sjedim tako i gledam lijevo - desno, lijevo - desno pa opet... Mnogo lijepih djevojaka i zena u glavnom iz bratske Srbije. Neke sa muzevima, neke sa momkom, neke u coporu od po 4-5. Mnogo lijepo izgledaju. Skoro sve bijahu nogate (dobre noge). I tako... mnogo sam ih pozelio.
Naravno bilo dosta i ruskinja, irkinja, engleskinja ali... jedna engleskinja mi je zapala za oko. Djevojka u nekakvim bijelim helankama, bijeloj majici i zlatnim stiklama. Mislim...![]()

Pa osjecam da me grlo jos malo steze ali necu tabletu piti dok ne budem moraoA jesi li sad popio neku tabletu?Mis'm kako se osecas?
![]()

Nemoj mi spominjat' Ruskinje, prosle godine se zaljubih u jednu![]()
da odem ja iz kafane ako smetam..
pa da ne kvarim muske price..Ovaj..da odem ja iz kafane ako smetam..
Cizmice je vec poceopa da ne kvarim muske price..