Nova Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto si uvek u raskoraku sa mnom?:sad2:

Ма шта да ти кажем.
Знаш. Ја сам један од оних који се тешко растају од лета.
Па овај ебени посао, који сам уговорио:dash:.
Све се скупило.
Дође ми да наредних дана одем на друге странице. Ова политика ме уби.

Jao kakvo smaranje o nekim smrdljivim radionicama, na b92info... neka retardirana riba.

Kaze "Skola propusta da zadrzi mlade u ucionicama, pa oni zavrsavaju na ulicama (valjda je htela da doda i "ubijaju francuze") jer je nemodernizovana.".

I tako na tom b92 se i dalje svira u istu frulu o nekim projektima, radionicama, nevladinim organizacijama ...sto bi se reklo organizacije, ne vidim sto je toliko pametno i bitno reci NE VLADINE LEBAC IM se ogadio filozofski. Sad sto je nesto ne vladino mora biti i eiropejsko??? Pa i Al Kaida je nevladina organizacija... i Jehovini svedoci...

I sad tu kao nesto *****ju brateeeeeeeeeee... neke odvratne smaracke ribe neudate slepice, iskompleksirane jer su se presisale feminizma. Boze kako to treba poterati u rudnik ( a prizivam i Boga a ne verujem u njega i ja *****m al ajde)

Kaze sad da se u skolu vrate takmicenja u recitovanju HAHAHAHA

Da da to je to... malo ove grobare i delije da teramo da .. u stvari ne da teramo ... NEGO HAJDE DA NE PROPUSTIMO da ih zadrzimo u ucionicama i da ih nekako motivisemo da se takmice u recitovanju.

Evo ovde neka dodju te zenturace neudate usedelice koje su zagorele kao kaubojski tiganj i neka malo recituju nesto

grobari-124derbi.jpg

pa onda kaze mladic je preminuo.. kao da je umro od neke duge i teske bolesti nejak. more dosao u srbiju i zahebavao, provocirao, i ovi nasi majmuni ga roknuli. ko ga je terao da provocira .... a ne verujem da su ga ovi iz cista mira napali.. mislim jesu oni divlji ali nisu ludi.

Bah...

Ма шта да ти кажем.
Све се скупило.

Pa nemoj da uzimaš ozbiljno forumsku politiku! :eek::eek:

Ovo je u prvom redu zayebancija i trošenje vremena.
A usput može biti i malo korisno, jer upoznaš razne ljude, karaktere i razmišljanja!

Ма шта да ти кажем.
Све се скупило.

Kad budes hteo da se odmoris..zovi me da idemo da pisemo na temama :" Daj nadimak osobi iznad" ili " Sta vas je danas usrecilo?" :mrgreen:

Pa nemoj da uzimaš ozbiljno forumsku politiku! :eek::eek:

Ovo je u prvom redu zayebancija i trošenje vremena.
A usput može biti i malo korisno, jer upoznaš razne ljude, karaktere i razmišljanja!

Па јбм ли га .Ја сам иначе у политици на локалном нивоу, па не могу побећи од тога, хтео или не.
А иначе што се тиче форума, волим да чујем разна мишљења, да супротставим ставове и покушавам да дигнем тензију.
Али задњих дана сам у минусу.
Почнем нешто да читам, али брзо одустанем. Не могу да се сконцентришем.:dash:

Па јбм ли га .Ја сам иначе у политици на локалном нивоу, па не могу побећи од тога, хтео или не.
А иначе што се тиче форума, волим да чујем разна мишљења, да супротставим ставове и покушавам да дигнем тензију.
Али задњих дана сам у минусу.
Почнем нешто да читам, али брзо одустанем. Не могу да се сконцентришем.:dash:

Pun mjesec je!
Ako si rođen u vatrenom znaku (a nešto mi se čini da bi mogao biti ovan ili strijelac), more biti da ti smeta!

Па кад су све теме о плачипичкастоммазохистичкомсамобичевању јер бачише оног у оно
мислим стиго чоек да навија(неко овде на форуму написао да француска штампа помиње њега као ултра навијача) дошло до фрке неке дијаболе претераше а ове сафатало девојачко лудило самобичевања и кукакња ко да им је неко набио прст у око

Pun mjesec je!
Ako si rođen u vatrenom znaku (a nešto mi se čini da bi mogao biti ovan ili strijelac), more biti da ti smeta!

Нисам
Ја сам једна ЕМОТИВНА ВАГА.
Рођендан ми је прекосутра.
Ови моји све скакућу око мене, еј ћале, ово, оно.......
Хоће да испипају шта би желео за рођус. А ја пуним 48........И мислим да имам све што желим у животу...:D

Нисам
Ја сам једна ЕМОТИВНА ВАГА.
Рођендан ми је прекосутра.
Ови моји све скакућу око мене, еј ћале, ово, оно.......
Хоће да испипају шта би желео за рођус. А ја пуним 48........И мислим да имам све што желим у животу...:D

А ово?

glupost.

ja vise volim ustanovu restorana gde se dobro jede.

ne volim da se opijam

Vidi Srpsku eskadrilu

prasetina.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:
Знаш кад сам својевремено живео и радио на хрватском приморју,
па се скупимо ми, који волимо ражањ, па обрнемо, прасе или јаре......Дођу страни туристи,.....па снимају сликају.
Ми смо онда били ЗА ЊИХ еуропа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back