adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.744
Ne znam, moracu da konsultujem centalni komitetA ako sam picga od čoveka?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, moracu da konsultujem centalni komitetA ako sam picga od čoveka?![]()
Kad uradiš himenoplastiku na laktu, e to nije to, to je prevara. Nevina u lakat znači da te niko u lakat nije sadžgao, što bi reko Velja!a šta uopšte znači biti nevin u lakat, nikad mi to nije bilo jasno
a što bi me neko uopšte sadžgavao u lakat?Kad uradiš himenoplastiku na laktu, e to nije to, to je prevara. Nevina u lakat znači da te niko u lakat nije sadžgao, što bi reko Velja!
Pa što ne bi ako ti je zgodan? oOa što bi me neko uopšte sadžgavao u lakat?
to ne razumem
Uputite me kada dođe do koncenzusa udruženja vaginalistkinjaNe znam, moracu da konsultujem centalni komitet
evo sad ga baš zagledam i šta znam, simpatičan jePa što ne bi ako ti je zgodan? oO
Centalni komitet raspravlja samo opsta pitanja, dakle pitanja koja se odnose na picgu kao celinu, dok se o partikularnim interesima raspravlja na nivou opstinskih i mesnih odbora.Uputite me kada dođe do koncenzusa udruženja vaginalistkinja
Isforsiraj ga!evo sad ga baš zagledam i šta znam, simpatičan je
malo mi krivo sad što to niko do sada nije zapazio
oću, hvala na savetuIsforsiraj ga!
Je l’ se u mesnim odborima raspravlja o mesnatim?Centalni komitet raspravlja samo opsta pitanja, dakle pitanja koja se odnose na picgu kao celinu, dok se o partikularnim interesima raspravlja na nivou opstinskih i mesnih odbora.
Kači ga na lične erotske fotografije, eno vidi kako je moghrion okačio, kad sad nisam izdrko na muškarca onda nikad neću.oću, hvala na savetu

Ne bre, mesno je od mesto. Nista ne znasJe l’ se u mesnim odborima raspravlja o mesnatim?
de je ta fotka? onako pitam, nije da ću da gledam kad ostanem samaKači ga na lične erotske fotografije, eno vidi kako je moghrion okačio, kad sad nisam izdrko na muškarca onda nikad neću.![]()
jel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
Zavisi od uzrasta... ako si tinejdžerskog uzrasta pa do 21-22 onda počni i usavršavaj se sa oralnim, ali radije sa odraslijim nego mlađim od sebe.jel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
Treba mi načitana žena da me naučiNe bre, mesno je od mesto. Nista ne znas
NačitanaU što wingwoman
pa rendaljka za pocetak da vis ko je kakijel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
zašto ja@nedobra biste li preuzela slučaj?
Deluješ načitanozašto ja
ja sam nova ovde
verovatno zbog frizureDeluješ načitano