Nova politicka sila, koja ima vecu podrsku od SNS - Pokret pobednicke Srbije Zlatko Lutovac

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
33.478
Nova politicka sila, koja ima vecu podrsku od SNS - Pokret pobednicke Srbije Zlatko Lutovac

Zlatko Lutovac , cuveni dizac tegova, top model, mister portoroske plaze i cuveni politicki analiticar. Gospodin prefinjeih manira, koji je dok je bio na sluzenju vojnog roka uspeo da zavrsi dopisno srednju baletku skolu. Vrlo sposoban covek
Gostujuci na Pinku, prepoznaje je trenutak da se uclani u SNS, medjutim brzo je za sebe ustanovio da je harizmatican i da ima viziju za Srbiju, koja je bolja od Vuciceve.
Zlako Lutovac je iskoristio gostovanje na Pinku, da izreklamira njegovu partiju, koja je po istrazivanju ima vecu podrsku od SNS, a on Zlatko Lutovac ima vecu podrsku od Vucica.
viber_image_2022-08-09_13-00-18-015-e1660126851364.jpg

Zlatko Lutovac, koji je osnovao pokret Pobednička Srbija i u emisiji krenuo da priča o tome, ali ga je voditeljica Jovana Jeremic omela u sticanju njegove popularnosti, jer je videla da je on velika opasnost za Vucica.
– Samo moram da kažem da po istraživanjima pokret Pobedničke Srbije ima veću podršku od SNS-a. Imamo trenutno najveću podršku u Srbiji – započeo je Lutovac, a voditeljka ga je brže-bolje prekinula.
maxresdefault.jpg

– Zlatko, ja pričam ovde sada. Ti si došao u emisiju, pozvali smo te da prelistavamo štampu. Dakle, može ovo da bude slobodna država, ali ovo je emisija koju ja uređujem i koju ja vodim i pričaće se ono o čemu ja želim. Tema jutarnjeg programa i pretresa štampe nije tvoj pokret. Moraš da naučiš da kada imamo neku temu, da se te teme i držimo i da se ne igraš sa mojim strpljenjem, jer to koliko ja mogu da budem bezobrazna ne može, veruj mi, niko u ovoj zemlji – rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila pretećim tonom:

– Pričamo o temama koje su na naslovnim stranama. Zakaži konferenciju, pa pričaj šta god hoćeš. Ova emisija nije tvoja lična promocija i tvoj lični termin, to puno košta na Pinku i ovde stavljamo tačku povodom toga. Sve dalje – idemo u haos, a to ti sa mnom ne treba. Bolje da se uhvatiš za dalekovod, nego za Jovanu Jeremić.
thumb3.jpg

https://pink.rs/politika/344534/zla...-i-napadima-zelim-da-se-aktivno-ukljucim-u-bi
https://www.vesti.rs/Srpska-Napredn...oditeljka-pretila-gostu-zbog-SNS-a-VIDEO.html

Novo jutro-Jovana-Srbislav Filipović,Zlatko Lutovac​

14.51

Da li ce Zvonko Lutovac i njegova politicka sila Pokret pobednicke Srbije koja ima vecu podrsku od SNS, sa fantasticnim programom uspeti da mobilise svoju milionsku armiju i da osvoji vlast i vrati Kosovo u sastav Srbije ?
:think:
 

Back
Top