Београд јесте "Газела": Покрет "Крени, промени" излази на изборе као нова политичка снага, Саво Манојловић кандидат за градоначелника Београда

440782644_452995043791894_5372201698374573089_n.jpg
 
Da se Savo prikljčio SPN-u, kad je trebalo, svi zajedno bi oduvali naprednjake.

Međutim, neko je odlučio da se SPN podeli a Savo izađe samostalno. Slučajnost? Ne postoji slučajnost. Sa opozicijom je napravljen "dogovor" da izgube (kao ono kad se namešta bokserski meč pa dođe trener da ti kaže kako moraš da izgubiš ili će se desiti nešto...). E to je dil za Beograd. Šansa je postojala, šansa je prokockana, moramo da čekamo neke sledeće izbore. Nadam se da će 2.Jun biti lep dan za izlet ;)
Ja sam protivnik teorija zavere ali ovde mirise na sluzbe. Kao sto Fk Partizan ima nekoliko frakcija navijaca,tako i opozicija ima nekoliko ubacenih u redove. Videli smo Milicu ,javno se otkrila ali ima ih jos. Sava je prihvatljiv,vidim da ga pljuju po rezimskim medijima valjda nece da krene stopama Milice,Sapica,ranije Vesica,Malog,Trivan. Nestorovic je na neki nacin deo rezima.
 

Београд јесте "Газела": Покрет "Крени, промени" излази на изборе као нова политичка снага, Саво Манојловић кандидат за градоначелника Београда


Pogledajte prilog 1537968

~ АУТОРСКА ТЕМА ~

Саво Манојловић, директор кампањe покрета "Крени, промени" саопштио је да тај, међу Београђанима изузетно популаран покрет, 2. јуна излази на изборе у главном граду Србије.

Саво је на конференцији за новинаре изјавио да ће покрет на београдске изборе да изађе самостално. Покрет "Крени, промени" не само што сигурно прелази цензус, већ се овом покрету смеши двоцифрен проценат, јер су Београђани разочарани чињеницом да се део опозиције пред изборе у децембру прошле године био продао, сада већ политички пропалом, лажном опозиционару Другу Ђиду због мало гостовања на његовим петпарачким, лажно-опозиционим телевизијама. Београђани ће зато сада да гласају за "Крени, промени."

Саво је рекао да су се у покрету "Крени, промени" одлучили на излазак на београдске изборе јер сматрају да могу да направе промену у Београду, уз оцену да су кључни проблеми у Београду апатија и недостатак тема везаних за свакодневне проблеме Београђана, као што је на пример недостатак канализације у великим деловима Београда, попут Умке која се налази на територији општине Чукарица и нема канализацију, а не пресељење бирача или медији чиме се искључиво бавила коалиција Ђидиних лажних опозиционара и политичких дилетаната.

Директор кампање покрета "Крени, промени" Саво Манојловић каже да свако ко данас позива на бојкот ради за власт, а да је одлука "Крени, промени" о изласку на изборе донета са жељом да кључни градови не буду лажним "бојкотом" на тацни препуштени актуелној власти, као и да не постоји никаква шанса да ће "Крени, промени" после избора да прави коалицију са криминалном организацијом која себе назива "Српска напредна странка." Покрет "Крени, промени" ће после избора коалицију да прави искључиво са опозиционим странкама.

Pogledajte prilog 1537974

Манојловић је за телевизију Insajder посебно нагласио да после распада Ђидине коалиције бојкот избора апсолутно нема више никаквог смисла. "Ако бојкотујете институције, онда не можете да седите у републичком парламенту, а посебно је нелогично да на неким локалним изборима учествујете, а на другим не, а још је нелогичније да бојкотујете београдске", рекао је Саво за телевизију Insajder и тиме упропастио лажног опозиционара Ђида пошто је интервју гледао цео Београд.

Саво Манојловић је у обрачуну са анти-Србијанским режимом већ једном изашао као победник. Било је то у зиму 2021. године. Тада су Србијанци упознали младог еколошког активисту Сава Манојловића који је победио анти-Србијански режим током великих протеста против ископавања литијума и уништавања природних богатстава и лепота Западне Србије. Савова победа је била у томе што се Чипуљчанин повукао након масовних протеста и блокаде моста "Газела", сторниравши доношење свих својих анти-Србијанских закона и пропратних прописа у вези са ископавањем литијума у рејону Јадра и Рађевине.

Pogledajte prilog 1537971

"Крени, промени" излази на изборе и у главном граду Војводине.

Ово је тема која ће да се бави активностима покрета "Крени, промени" у победничком походу за ослобођење Београда и Новог Сада.
FB_IMG_1714074258116.jpg

Krecavi savo brat po smrad na @комшија
 

Back
Top