seljakipo
Aktivan član
- Poruka
- 1.524
. . , bolje nemoj ako nisi spremna da ides do kraja.!?dubai čokoladu nisam probala jer me nekako ne privlači ali ovu bih probala iz znatiželje, mislim da je zanimljiva tekstura![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . , bolje nemoj ako nisi spremna da ides do kraja.!?dubai čokoladu nisam probala jer me nekako ne privlači ali ovu bih probala iz znatiželje, mislim da je zanimljiva tekstura![]()
ne pise se ta koonda apćihujišeš...![]()
pa ka ko?...ne pise se ta ko![]()
Ћевап има и боју и облик...
Пљескавице вјероватно једеш „живе”, тако су свјетлије.![]()
I ti moras kod logo peda![]()
Шта ћу тамо? Имају неке нове говорне вјежбе с чоколадом у устима?Kod logo peda pot hitno
Moraces da predjes na napredni nivo prevodjenja jer sam dala ostavku na funkciju sekretarice I otisla na 🏝Шта ћу тамо? Имају неке нове говорне вјежбе с чоколадом у устима?![]()
Отишла на? Видим само неки квадратић.Moraces da predjes na napredni nivo prevodjenja jer sam dala ostavku na funkciju sekretarice I otisla na 🏝
To je malo pusto ostvo sa jednom palmomОтишла на? Видим само неки квадратић.
А видим и да се било у Трсту, сад секретарица мало...![]()
Теби Трст, а мени прст, а? Брзо си испекла занат!To je malo pusto ostvo sa jednom palmom
Sada kada ste ostali bez mene, moras me menjati dok ne nadjete adekvatnu zamenu, sto nece biti lako
Iz Trsta cete dobiti razglednice, vi, zohari![]()
Теби Трст, а мени прст, а? Брзо си испекла занат!![]()
А и шта би друго тица него да прелети... Ни Маја ти није равна!Desile su se ozbiljne tektonske promene u epicentru novootvorenog pokreta JA, ne mogu iznositi poverljive informacije ovako javno, mada mi nije ni bitno jer vise nisam u istom![]()
Opet ta ljubomora kulja iz tebeА и шта би друго тица него да прелети... Ни Маја ти није равна!![]()
Kucaj dok jos mozeЧек само да откуцам једно „чоколада”, тек да ме не банују због спама...![]()
Твоја, него чија! Гаја Мојковић. Она што жмирка брзином свјетлости, а истом брзином мијења и странке.Opet ta ljubomora kulja iz tebe
Moja Kaja?
Твоја, него чија! Гаја Мојковић. Она што трепће брзином свјетлости, а истом брзином мијења и странке.![]()
Заједничке наочаре? А што себи не купиш друге?
Zedino jajednicko nu sam caonare![]()
Mece ti nemati na gustom ostrvuЗаједничке наочаре? А што себи не купиш друге?![]()
To ne jedem, bljak!Ћевап има и боју и облик...
Пљескавице вјероватно једеш „живе”, тако су свјетлије.![]()
Plave oči kažu: voli me ili ću umrijetiKud baš smeđe...
Moje su neke maslinastozelene, osim kad plačem, onda su tako plave, da se poželiš pretvoriti u podmornicu.
![]()
А ону од по кила код Сеје Кркана, у Шабанлук механи, горе на Илиџи?To ne jedem, bljak!
Jok! Par puta godišnje pojedem po 4 ćevapa, peti mi višak, isključivo u ZmajuА ону од по кила код Сеје Кркана, у Шабанлук механи, горе на Илиџи?![]()
Ко зна штас ти јела тако по мраку... Зато и не волиш ћевапе.Jok! Par puta godišnje pojedem po 4 ćevapa, peti mi višak, isključivo u Zmajui tražim da ugase svjetla dok jedem da ne vidim boju
![]()