Nova hit čokolada

Prevrtljive kao što si i sam :D
"Gdje guz*ica počinje, tu rasizam prestaje."

Autorska.

Nego, na jednom ugašenom njemačkom forumu čiji je vlasnik zbog sadržaja odrobijao tri ili četiri godine, imali smo temu: "Da li jedete kebab kod Turčina na štandu?".

I na kraju mislim ispalo da 75% članova jede 🤣 , a ovamo kao ljuti neonacisti.

Opravdanja su bila poput mog, tipa da hrana nema nacionalnost vjeru ili rasu, do toga da je ostali fast food loš, ili se malo dobije i sl.

Onih 25% što su protiv su uglavnom bili ultrakonzervativni, stariji nacisti, ili mlade nacističke jurišnice.

Zanimljiva stvar, žene su se na tom forumu isticale čak više nego muški, barem što se tiče ekstremizma.

Sijećam se jednog zajedljivog komentara baš s te teme, mislim da je bila forumašica: "Bei den meisten Nutzern hier haelt der Patriotismus so lange an, bis der naechste Heisshunger kommt und dann rennen alle zum Tuerken!"

Prevedeno: "Većina korisnika na forumu su patriote dok ne ogladne, a onda svi trče Turčinu!"

"Gdje guz*ica počinje, tu rasizam prestaje."

Autorska.

Nego, na jednom ugašenom njemačkom forumu čiji je vlasnik zbog sadržaja odrobijao tri ili četiri godine, imali smo temu: "Da li jedete kebab kod Turčina na štandu?".

I na kraju mislim ispalo da 75% članova jede 🤣 , a ovamo kao ljuti neonacisti.

Opravdanja su bila poput mog, tipa da hrana nema nacionalnost vjeru ili rasu, do toga da je ostali fast food loš, ili se malo dobije i sl.

Onih 25% što su protiv su uglavnom bili ultrakonzervativni, stariji nacisti, ili mlade nacističke jurišnice.

Zanimljiva stvar, žene su se na tom forumu isticale čak više nego muški, barem što se tiče ekstremizma.

Sijećam se jednog zajedljivog komentara baš s te teme, mislim da je bila forumašica: "Bei den meisten Nutzern hier haelt der Patriotismus so lange an, bis der naechste Heisshunger kommt und dann rennen alle zum Tuerken!"

Prevedeno: "Većina korisnika na forumu su patriote dok ne ogladne, a onda svi trče Turčinu!"
Ugašenom forumu :D gdje ti kročiš nogom tu trava ne raste dugo!

Ugašenom forumu :D gdje ti kročiš nogom tu trava ne raste dugo!
Nisu ga zbog mene ugasili.

🤣

Skužio je vlasnik da smo već jako dugo bili pod prismotrom, ali prekasno je skužio.
Osim toga, jedan budalaš iz Beča se hvalio napadom na nekog ljevog političara, a taj isti dan pune novine bile o tom događaju, pritrčao mu, opalio šakom po nosu i pobjegao.
I bilo je još takvih stvari.
Osim toga, netko je i iznutra cinkao.
Vlasnik ćorkiran, modovi i neki korisnici dobili uvjetne, ali su nam ugasili forum.

Meni je ekstra. Obozavam i pistace i kadaif :heart:
Evo, baš se poklopilo da je od danas u Kaufland ponudi, čak su je malo snizili.

IMG_20250416_115450.jpg

Da li si probala original ili jednu od ovih kopija?

Kila čipsa 20 €, kila čokoladnog deserta 40 €, stvarno su pošandrcali s tim cijenama.

Poslednja izmena:
Evo, baš se poklopilo da je od danas u Kaufland ponudi, čak su je malo snizili.

Pogledajte prilog 1715208

Da li si probala original ili jednu od ovih kopija?

Kila čipsa 20 €, kila čokoladnog deserta 40 €, stvarno su pošandrcali s tim cijenama.
Znaš li ti da je kilogram pistacija kod nas 40 eura, ta čokolada koju preporučuješ je pokušaj Dubai čokolade!

Znaš li ti da je kilogram pistacija kod nas 40 eura, ta čokolada koju preporučuješ je pokušaj Dubai čokolade!
Znam, zato sam i napisao da je kopija, ali to je nešto najbolje što ovdje možeš kupiti.
Original radi neka kompanija koja se zove Fix ili tako nešto, ali nema je na europskom tržištu.
Turski Uelcker mislim isto radi svoju verziju.

Znam, zato sam i napisao da je kopija, ali to je nešto najbolje što ovdje možeš kupiti.
Original radi neka kompanija koja se zove Fix ili tako nešto, ali nema je na europskom tržištu.
Turski Uelcker mislim isto radi svoju verziju.
Turska je posebni bljak, ovdje je ta Ulkerova prejeftina. Ali na zapadu je i povučena sa tržišta, našli šaraf u njoj :D

pa dobro, ako nije bilo Dubaj :rotf:čokolade mogao si da kupiš uskrsne zecove i napuniš ih pistacijem i dobio bi DuBajBaj zecoFčiće:zcepanje:
Ali zamisli koja su to đubrad.
Tako te reklamom namame u kućicu od medenjaka, dođrš tamo, a proizvoda nema.
Onda si misliš - kad sam već tu, mogao bih nešto i kupiti.

I to je njihova taktika!
Trebao sam napraviti scenu kao Steve Martin u "Father of the Bride", kada je podivljao zbog broja peciva u pakiranju!

Tobože ispao lud i žena po njega došla u zatvor, a skroz je u pravu!

😡

Ali zamisli koja su to đubrad.
Tako te reklamom namame u kućicu od medenjaka, dođrš tamo, a proizvoda nema.
Onda si misliš - kad sam već tu, mogao bih nešto i kupiti.

I to je njihova taktika!
Trebao sam napraviti scenu kao Steve Martin u "Father of the Bride", kada je podivljao zbog broja peciva u pakiranju!

Tobože ispao lud i žena po njega došla u zatvor, a skroz je u pravu!

😡
Kod nas košta (mala doduše), manje od pola eura :D 35 grama, znači oko 100 grama ispada manje od 0.90 e :D evo maloprije uslikala. Tuguj!!

20250417_113514.jpg

Back