Nova hit čokolada

:nono2:odlučila sam da ću Dubai čokoladu probati samo kada dođem u Dubai :manikir: ovo sve ne znam šta pravo šta krivo, sve što je punjeno pistacijom je postalo Dubai (ono loša kopija, palačinke s kremom posipane pistacijom zovu Dubai palačinke :mrgreen:)

Poslednja izmena:
Sutra ti slikam Lindt po 3 eura za 100 gr :zper:
Kad smo kod Lindta, pronašao je prije sat vremena u Muelleru, u biti jedina verzija koja u cijelom gradu postoji za kupiti, zbog toga što ovi iz Kauflanda lažu.

😡

Kako je zabolilo na blagajni kada sam čuo zvuk "PING!", što znači da je skinuto s računa...

IMG_20250417_203925.jpg

Kad smo kod Lindta, pronašao je prije sat vremena u Muelleru, u biti jedina verzija koja u cijelom gradu postoji za kupiti, zbog toga što ovi iz Kauflanda lažu.

😡

Kako je zabolilo na blagajni kada sam čuo zvuk "PING!", što znači da je skinuto s računa...

Pogledajte prilog 1715888
:fdlan: kakva stipsa, on bi i jare i pare :zcepanje:jedino gore od te kombinacije bilo bi da još očekuješ i da ta čokolada ne goji :zblesav:
a što recimo nisi optimistično pomislio kada si čuo "PING" na blagajni da si današnji 1000ti kupac i da će doskakutati veliki beli zeko i donijeti ti punoooo Dubaj :mrgreen: čokolade

:fdlan: kakva stipsa, on bi i jare i pare :zcepanje:jedino gore od te kombinacije bilo bi da još očekuješ i da ta čokolada ne goji :zblesav:
a što recimo nisi optimistično pomislio kada si čuo "PING" na blagajni da si današnji 1000ti kupac i da će doskakutati veliki beli zeko i donijeti ti punoooo Dubaj :mrgreen: čokolade
На његовој чоколади крупним словима пише: „Дебља, а не гоји!” :lol:

Јес, па да га Ћера ували у бабин циркус и наплаћује улазнице да људи гледају мачора који за мање од 5 минута прождире 175 Дубаи Лидл чоколадица... :mrgreen:
jao taman sam ga zamislila :zper: a u sljedećoj tački dolaze čvarci :njam:

Nisam baš Ibricin obožavatelj, ali znam ovu, super je.
Baš sam prije neki dan na temi koju je otvorila @lapsi i umislila si da susjed nije vratio posuđen kofer, stavio ovo:

Ima tih dobrih šansona.
Нисам ни ја посебни обожаватељ Ибрахимов, али заиста има неколико пјесама које су отпјевана поезија.
(Ово с бициклом је већ много ближе оној „Моја кобила Сузи / често шеће по прузи” Џимија Станића.) :lol:

Back