Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.827
Odlucio sam da probam usput onu dubai 5€ za dz u lidlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra ti slikam Lindt po 3 eura za 100 grLako se ja zaletim do Bosne.
Nego, idem danas u Mueller, navodno u nekim prodavaonicama ima Lindtove po 12 eura 100 gr.
Btw., ti s ovim slikanjem kao @mario80.
![]()
Kad smo kod Lindta, pronašao je prije sat vremena u Muelleru, u biti jedina verzija koja u cijelom gradu postoji za kupiti, zbog toga što ovi iz Kauflanda lažu.Sutra ti slikam Lindt po 3 eura za 100 gr![]()
Kad smo kod Lindta, pronašao je prije sat vremena u Muelleru, u biti jedina verzija koja u cijelom gradu postoji za kupiti, zbog toga što ovi iz Kauflanda lažu.
Kako je zabolilo na blagajni kada sam čuo zvuk "PING!", što znači da je skinuto s računa...
Pogledajte prilog 1715888
На његовој чоколади крупним словима пише: „Дебља, а не гоји!”kakva stipsa, on bi i jare i pare
jedino gore od te kombinacije bilo bi da još očekuješ i da ta čokolada ne goji
a što recimo nisi optimistično pomislio kada si čuo "PING" na blagajni da si današnji 1000ti kupac i da će doskakutati veliki beli zeko i donijeti ti punoooo Dubajčokolade
pa mora tako da piše, kakav jeНа његовој чоколади крупним словима пише: „Дебља, а не гоји!”![]()
a što recimo nisi optimistično pomislio kada si čuo "PING" na blagajni da si današnji 1000ti kupac i da će doskakutati veliki beli zeko i donijeti ti punoooo Dubajčokolade
Nisam ja te sreće, to ona @Kćerka Direktora Cirkusa, kud je puna para, tu još sreće u vezi takvih stvari ima.
Koliko me na blagajni znoj oblio, mislim da sam odmah pola kile dolje otišao.На његовој чоколади крупним словима пише: „Дебља, а не гоји!”![]()
Ona?najava braka iz interesa?
Јес, па да га Ћера ували у бабин циркус и наплаћује улазнице да људи гледају мачора који за мање од 5 минута прождире 175 Дубаи Лидл чоколадица...najava braka iz interesa?
Koliko me na blagajni znoj oblio, mislim da sam odmah pola kile dolje otišao.
Е, ТО је дијетална чоколада!Koliko me na blagajni znoj oblio, mislim da sam odmah pola kile dolje otišao.
jao taman sam ga zamislilaЈес, па да га Ћера ували у бабин циркус и наплаћује улазнице да људи гледају мачора који за мање од 5 минута прождире 175 Дубаи Лидл чоколадица...![]()
Све капало с њега.navlazio se na čokoladu jaoooooooo
![]()
onako ostala lokva vodeСве капало с њега.![]()
Само за тебе, послушај пажљиво!Ona?
Pa ona ima kolekciju zaručničkog prstenja, jedino bi nakon te avanture još mogao u zatvor zbog prezaduženosti.
![]()
Pa kada je tako erotična... evo, malo se trljam uz nju.navlazio se na čokoladu jaoooooooo
![]()
Nisam baš Ibricin obožavatelj, ali znam ovu, super je.Само за тебе, послушај пажљиво!![]()
Нисам ни ја посебни обожаватељ Ибрахимов, али заиста има неколико пјесама које су отпјевана поезија.Nisam baš Ibricin obožavatelj, ali znam ovu, super je.
Baš sam prije neki dan na temi koju je otvorila @lapsi i umislila si da susjed nije vratio posuđen kofer, stavio ovo:
Ima tih dobrih šansona.
I ta je bezzeKad smo kod Lindta, pronašao je prije sat vremena u Muelleru, u biti jedina verzija koja u cijelom gradu postoji za kupiti, zbog toga što ovi iz Kauflanda lažu.
Kako je zabolilo na blagajni kada sam čuo zvuk "PING!", što znači da je skinuto s računa...
Pogledajte prilog 1715888
Ništa od toga, nema love za dooobar prsten!najava braka iz interesa?
А и да га одереш, од мачијег крзна не мош направит ни рукавице како треба, а камоли бунду!Ništa od toga, nema love za dooobar prsten!
kupice forum, forumaški brakovi su u stagnaciji koliko čujemNišta od toga, nema love za dooobar prsten!