Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.314
Ne nerviraj me, umijem napipati!Ко зна штас ти јела тако по мраку... Зато и не волиш ћевапе.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nerviraj me, umijem napipati!Ко зна штас ти јела тако по мраку... Зато и не волиш ћевапе.![]()
Ma kakve plave, imam neke muljave, zeleno - zlatno smeđe.Plave oči kažu: voli me ili ću umrijetia smeđe: voli me ili ćeš umrijeti
Tačno sam znala da imaš plave oči, kad plačeš![]()
Prevrtljive kao što si i samMa kakve plave, imam neke muljave, zeleno - zlatno smeđe.
Amber mislim da je boja.
![]()
"Gdje guz*ica počinje, tu rasizam prestaje."Prevrtljive kao što si i sam![]()
Ugašenom forumu"Gdje guz*ica počinje, tu rasizam prestaje."
Autorska.
Nego, na jednom ugašenom njemačkom forumu čiji je vlasnik zbog sadržaja odrobijao tri ili četiri godine, imali smo temu: "Da li jedete kebab kod Turčina na štandu?".
I na kraju mislim ispalo da 75% članova jede, a ovamo kao ljuti neonacisti.
Opravdanja su bila poput mog, tipa da hrana nema nacionalnost vjeru ili rasu, do toga da je ostali fast food loš, ili se malo dobije i sl.
Onih 25% što su protiv su uglavnom bili ultrakonzervativni, stariji nacisti, ili mlade nacističke jurišnice.
Zanimljiva stvar, žene su se na tom forumu isticale čak više nego muški, barem što se tiče ekstremizma.
Sijećam se jednog zajedljivog komentara baš s te teme, mislim da je bila forumašica: "Bei den meisten Nutzern hier haelt der Patriotismus so lange an, bis der naechste Heisshunger kommt und dann rennen alle zum Tuerken!"
Prevedeno: "Većina korisnika na forumu su patriote dok ne ogladne, a onda svi trče Turčinu!"
Nisu ga zbog mene ugasili.Ugašenom forumugdje ti kročiš nogom tu trava ne raste dugo!
Meni je ekstra. Obozavam i pistace i kadaifdubai čokoladu nisam probala jer me nekako ne privlači ali ovu bih probala iz znatiželje, mislim da je zanimljiva tekstura![]()
Evo, baš se poklopilo da je od danas u Kaufland ponudi, čak su je malo snizili.Meni je ekstra. Obozavam i pistace i kadaif![]()
Znaš li ti da je kilogram pistacija kod nas 40 eura, ta čokolada koju preporučuješ je pokušaj Dubai čokolade!Evo, baš se poklopilo da je od danas u Kaufland ponudi, čak su je malo snizili.
Pogledajte prilog 1715208
Da li si probala original ili jednu od ovih kopija?
Kila čipsa 20 €, kila čokoladnog deserta 40 €, stvarno su pošandrcali s tim cijenama.
Znam, zato sam i napisao da je kopija, ali to je nešto najbolje što ovdje možeš kupiti.Znaš li ti da je kilogram pistacija kod nas 40 eura, ta čokolada koju preporučuješ je pokušaj Dubai čokolade!
Kopiju ali meni se svidela. 200gr sam platila oko 500dinEvo, baš se poklopilo da je od danas u Kaufland ponudi, čak su je malo snizili.
Pogledajte prilog 1715208
Da li si probala original ili jednu od ovih kopija?
Kila čipsa 20 €, kila čokoladnog deserta 40 €, stvarno su pošandrcali s tim cijenama.
Turska je posebni bljak, ovdje je ta Ulkerova prejeftina. Ali na zapadu je i povučena sa tržišta, našli šaraf u njojZnam, zato sam i napisao da je kopija, ali to je nešto najbolje što ovdje možeš kupiti.
Original radi neka kompanija koja se zove Fix ili tako nešto, ali nema je na europskom tržištu.
Turski Uelcker mislim isto radi svoju verziju.
Ja sam probao neki craft sladoled, ali nisu se baš utrgli količinom pistacija.Turska je posebni bljak, ovdje je ta Ulkerova prejeftina. Ali na zapadu je i povučena sa tržišta, našli šaraf u njoj![]()
Ne zaboravi kupiti zamrznute pizzeJa sam probao neki craft sladoled, ali nisu se baš utrgli količinom pistacija.
Idem danas ionako u Kaufland pa si kupim, mislim da će biti OK.
Imam još jednu, nikako da je pojedem.Ne zaboravi kupiti zamrznute pizze![]()
šta bezveve zovlače s tržišta kad su šaraf već našli, u ostalim primjercima ga valjda nemaTurska je posebni bljak, ovdje je ta Ulkerova prejeftina. Ali na zapadu je i povučena sa tržišta, našli šaraf u njoj![]()
Imam još jednu, nikako da je pojedem.
Danas sam jeo instant knedle i javorov sirup.
![]()
da ovo napiše neka žena prvo bih pomislila da je trudna, ovako
šta je sljedeće, ćevapi s čokoladnim preljevom
![]()
Па мора нешто да држи ону паучину унутра.Turska je posebni bljak, ovdje je ta Ulkerova prejeftina. Ali na zapadu je i povučena sa tržišta, našli šaraf u njoj![]()
pa dobro, ako nije bilo DubajNišta od moje Dubai čokolade, jednostavno nema.
Bezveze vrijeme i gorivo trošio.
Ali zamisli koja su to đubrad.pa dobro, ako nije bilo Dubajčokolade mogao si da kupiš uskrsne zecove i napuniš ih pistacijem i dobio bi DuBajBaj zecoFčiće
![]()
Ništa od moje Dubai čokolade, jednostavno nema.
Bezveze vrijeme i gorivo trošio.
Kod nas košta (mala doduše), manje od pola euraAli zamisli koja su to đubrad.
Tako te reklamom namame u kućicu od medenjaka, dođrš tamo, a proizvoda nema.
Onda si misliš - kad sam već tu, mogao bih nešto i kupiti.
I to je njihova taktika!
Trebao sam napraviti scenu kao Steve Martin u "Father of the Bride", kada je podivljao zbog broja peciva u pakiranju!
Tobože ispao lud i žena po njega došla u zatvor, a skroz je u pravu!
![]()
Lako se ja zaletim do Bosne.Kod nas košta (mala doduše), manje od pola eura35 grama, znači oko 100 grama ispada manje od 0.90 e
evo maloprije uslikala. Tuguj!!
Pogledajte prilog 1715732