Nemoj tako da si negativan, ja mislim da moze da se kaki negde na 65tom peronu. Nacice se zgodno mesto!
Pa nije WC na staroj stanici sluzio za kenjazu nocu....jes ponekom, ali tu nije bilo ni S od smrada...
Prvo rade tri ili cetiri tetkice a 10 kabina...i to sve siroke...nema toliko posvecene radne snage ni na kardio klinikama...
Drugo , to je bilo cisto i mirisno i toplo , doduse ne znam zasto je bilo toplo ali sam zahvalan puno puta bio bas zato sto je toplo...
Trece tetkice su tu bile uvek spremne i na nivou da pomognu , ni blizu da su kalibar kao na pijacama...to je bre elita medju cistacicama WC u BG...sto se vidi i po stanju ociscenog i po komunikaciji ...veci seljaci su oni na stanici nego svi prisutni u WC...
A znalo je da se skupi tu ljudi iako se placalo , ali ti nije zao , ja mislim duplo u odnosu na pijac...ali ti nije zao..
Niti te neko juri , tetkice te samo pitaju jel ti dobro ako te nema dugo...brinu...ako kazes da je zdravstveno sve u redu , ne diraju te...
Cesto dodjes sa tulum drustvom, dok cekate prvi jutarnji , a necete da taksirate, ili nemate...jok svi smo u BG burzuji...
Corba nije pisao pesmu 2 dinara uopste o baba serama, nego je to tako protumacio narod...
Inace bi pesma izgledala totalno drugacije, jer mu je corba kafe bio blizu.
U svakom slucaju , WC BAS je bio reprezentativnog kvaliteta...narocito nocu , kad caruje Nis ekspres..jer ima 3 nocna polaska, od 1 do 4 i nesto...a nema nijedan drugi bas, osim 2 za inostranstvo...
Meni nije blamaza da pricam o tome kad je nesto na nivou...a bilo je i spasavanja , od tuca od krvarenja...verovatno se neko sakrio i od pandura...ne znam...od toga se nisam krio...a veca sramota su bili savski splavovi, tu se stvarno svasta radilo...a ako nisi u tom fazonu , onda ti je ugodnije uz zezanciju cak i u WC...