bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 34.119
Sto bi znacilo da biste izbrisali sve tamo napisano? Je li to znaci “zatvaranje”?
Sta podrazumeva taj izraz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi znacilo da biste izbrisali sve tamo napisano? Je li to znaci “zatvaranje”?
To bi bila još jedna suluda stvar na ovom forumu.Da, tako nešto..
Znači da sada ne bismo imale ovu temu, ni ostale.
Романтичари и Љисовци се не миришу. То ти је као да спојиш Црвену Звезду и Партизан.Što se prosto ne spoji Romantika sa Ljisom?
samo šta su ljudi postali priprosti krkani koji će imati šta reći na temi "mlade srne vole velike crne" ali ne i na temi "romansa dva golupčića" štaviše ova potonja ih asocira na juhu od goluba onda uđu vide nije to to i izlete.Nisam cesto ovde, ali i ja bih pdf preimenovala u "Ljubav i romantika" jer ne postoji nijedan pdf na ovom forumu gde se spominje ljubav (i nadam se da nije sasvim zaboravljena rec danas).
Dao sam,..Svesna sam da se bunite zbog ove promene i sada vas molim da date predloge za novi naziv.
najkonstruktivnije:Takođe vas molim da ne idete u off topic i da vodimo konstruktivan dijalog. I molim vas da predlažete i ideje za nove teme, za nove diskusije.
Ko je ovo rekao pre tebe ? Od koga je ovaj info ?Naziv potforuma je promenjen jer je sam potforum bio pred zatvaranjem. Nije bilo interaktivnih tema, tema u kojima se vodi diskusija. Nije bilo posete ovom potforumu.
neće, ne sme,.. imam oštro pero,..
I oce li stati na tu crtu
Ima dana da citam isto![]()
jako mi je to sumnjivo.A sada opet pitanje:
Zasto i cija je ideja da se promeni naziv (ili , jos gore “ukine” podforum)?
a, pazi tek ovu mudroliju:"Nije bilo Interaktivnih tema"Moze li se dobiti taj odgovor ili da I ja smislim neku “crtu”?
Zašto smatraš da su na gore ?Zato sto su na gore
Mene više zanima zašto toliko osjetljivo reagujete na promjene ? Ja lično ovde nisam bila gost ni za vreme romantike a sad ste čak u popularnim temama pa sam došla da vidim
Pa to je forum ljis, o vezama itd...Dodala bih i da ovaj potforum treba da se razlikuje od LjiS-a.
Možda da damo poneki savet u smislu kako naći dečka, šta je važno pri izboru partnera, da li je muško-žensko prijateljstvo mit ili istina..romantika u 21.veku...
Ovo bi sve bile odvojene teme.
Šta mislite?
@Plant @Zelena milja
Ljubav&Sex bi trebalo preimenovati u Sex&Strast a ovom pdf-u dati naziv Ljubav&Romantika.
Misliš?A ljubav više ide sa sexom nego sa romantikom.
Poenta je romantiku ne dovesti u ko-relaciju sa patetikom(sto se nazalost uglavnom radi;tipa kuco,maco,patkice,misu,bubice i to je kao romantika, je l'?).Nikad se nisam trudio da budem romantican,vec samo da pokazem emotivnu stranu(a jako sam emotivna osoba,sto i nije bas za pohvalu u ovakvuom drustvu) kroz neku konkretnu radnju,bila to pesma posvecena voljenoj osobi ili neki drugi gest..Ne znam,po meni se jednostavno romantika ne uci,ne moze se na silu biti takav...Jednostavno se rodis takav,sa tim filingom.Romantika nije neka ruza koju uberes kod komsije u basti i poklonis dragoj ili neka pesma koju prepises iz prve knjige koja ti padne u ruke...To je osecaj za pravi trenutak,za pravi potez,za nesto sto ce iznenaditi osobu koju volis...To je bar neko moje,licno shvatanje romanticnosti...
Neka bude i ovde !Objasnio čovek još pre 15 godina
Ne shvatam ove egzibicije sa nazivom romantika ( Kratak, jasan naziv i daje prostora da svako pokaže svoje vidjenje romantike )
Sa preimenovanjem u " Usamljena srca" je strogo fokusiran i odnosi se na samo jednu grupu ljudi .Nečija patološka potreba ( stavljanja ljudi u klupice ) i time je pdf prebačen baš u čistu patetiku !
Ja jesam romantičan na sebi svojstven način , ali sam daleko od patetike kao većina ljudi koji su ovde pisali
Mnogi su dolazili ovde sa optužbama da smo mi ovde patetični i povukli se brzo kad im je stavljeno do znaja da su sa takvim shvatanjem romantike nepoželjni i hendikepirani za jednu od lepših ljudskih osobina .
Na žalost, serija loših poteza krstarice se nastavlja i Džudi je u jednom potezu zakucala poslednji ekser u mrtvački kovčeg pdf-a "Romantika"
Sadašnji naziv je njanjav i baš patetičan !
Ne doživljavam sebe više ovde niti želim da boravim na ovakvom mest!
Problem je u tome što je pdf lj&s jednostavno neozbiljan a ima dosta nas forumaša koji bismo na te teme hteli da pišemo ozbiljnije i da čitamo ozbiljnije stvari.Forum ktstarica ne može da bude 18+
Tako da na forumu sex i strast može biti par tema nedeljno
A ljubav više ide sa sexom nego sa romantikom.