Nosite li torbu?

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.553
Torbe su postale veoma bitan aksesoar.
Nekada su torbe nosili samo poslovni muškarci i to čuvene aktovke,
dok su ostali neformalno sitnice trpali po džepovima.
(Ja to i danas radim)

Male torbice preko ramena
Praktične , dovoljno velike da u njih stanu ključevi,
telefon , novčanik i sve što bi se inače nosilo po džepovima.
Postoji veliki izbor , boje , dezeni ...
Mogu biti platnene , kožne ili od nekog drugog materijala..

torbica-organizer-black-multicam.png

45282635_59897cb78d4339-59643848Swissgear-Torbica-Za-Rame-Model-1-01.jpg

torba-preko-ramena.jpg

Ranije sam trpao u dzepove sve sto mi je trebalo, sada nosim ranac. Prakticnije mi je i moze da stane sve sto mi zatreba van kuce.
Ranac je za kampovanje...
Koliko dugo budemo van kuće? Lajk...
Lično znam da mi ne treba ništa osim novca kad god negde idem, a da to nije na duže od jednog dana.
Šta, vanzemaljci će me oteti pa mi trebaju zalihe svega i svačega?

Lično znam da mi ne treba ništa osim novca kad god negde idem, a da to nije na duže od jednog dana.
kada putuješ u inostranstvo, treba ti za dokumenta, novac, prašak za glavu, po mogućstvu flaša vode, cigare ko puši, telefon, eventualno kamera...

Ovde sam prinudjen da nosim gomilu dokumenata, raznih papira, kisobran a dodje zgodno i kada odem u prodavnicu.
Leti su mi tu i kablovi, slusalice, kljucevi i sve ono sto ne moze da stane u 2 dzepa.

На крају се више не зна да ли се мисли на малу торбицу, пословну већу ташну или велики ранац нити да ли се ради о одласку од куће преко пута до продавничице или одлазак на више сати, можда и до неког суседног града? :p

Ovde sam prinudjen da nosim gomilu dokumenata, raznih papira, kisobran a dodje zgodno i kada odem u prodavnicu.
Leti su mi tu i kablovi, slusalice, kljucevi i sve ono sto ne moze da stane u 2 dzepa.
Ja ne hodam okolo da procenjujem kakav je kome prtljag, šta više, minimalno me zanima.
Ko kako mora... Ovde je više opaska na modne trendove, kao onaj da treba da nosimo minijaturne torbice u koje možda staje pakovanje veštačkih trepavica. Izvin'te, ja ne menjam trepavice pa mogu proći i bez tašnice? :zcepanje:

Back