Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
koji je grad u Norveskoj najbolji za posao, mislim u kom ga je najlakse naci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji je grad u Norveskoj najbolji za posao, mislim u kom ga je najlakse naci ?
BergenPitaj master chiefa![]()
zao mi je, ali moraces da napustis Norge, jer si dobio negativnovidm mnogo pitanja vezano za norvesku trenutno sam u norveskoj kao azilant prosle godine sam podnjeo zahtjev za azil poslje mjesec dana sam dobio negativan odgovor takodje sam dobio i radnu dozvolu ja i supruga poceli smo da radimo ako ima neko slicno iskustvo sta se desava poslje .![]()
velika je mogucnost, imas velike sansekakva je mogucnost dobiti posao na naftnim platformama,posto imam taj fax zavrsen?
Socijalni radnik znači da si završila FPN to ne postoji nigde na svetu socijalni radnik u svetu je nešto drugo .
Ne znaš ni jednu reč Norveškog (kao neko ko je završio opštu gramatiku Evropskih jezika ) treba će ti bar 3 godine da ga naučiš i dovedeš na akademski nivo koji je neophodan .Za to vreme završi neki zanat i traži posao u Norveškoj .Ovako nemaš ni školu ni jezik
Koliko ja znam, Norveska nije u EU...Imam pitanje .. sta na primer ja kad bih hteo odmah posle sednje skole da se zaposlim negde u EU?? nije bitno koja zemlja (samo da nisu rumunija i bugarska) moze i Norveska recimo. sta ja moram da posedujem,da znam da imam?? mozda je moje pitanje malo off ali ima i malo veze sa ovim za Norveskuhvala
![]()
Koliko ja znam, Norveska nije u EU...