Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
izgleda da se ne razumemo, ja poredim iz mog ugla, jer živim i radim u Srbiji...da živim i radim u Francuskoj, onda bi poredio francuske cene i norveške
izgleda da se ne razumemo, ja poredim iz mog ugla, jer živim i radim u Srbiji...da živim i radim u Francuskoj, onda bi poredio francuske cene i norveške
Ок, и ја сам навео да сам упоређивао Русију са Финском и Чешком.
Несумњиво је да Норвежани имају висок стандард. Гледајући средњу плату и цене, слика се мења. То не мења чињеницу да имају висок стандард али не онакав какав на над оставља први утисак о висини плате.
Ок, и ја сам навео да сам упоређивао Русију са Финском и Чешком.
Несумњиво је да Норвежани имају висок стандард. Гледајући средњу плату и цене, слика се мења. То не мења чињеницу да имају висок стандард али не онакав какав на над оставља први утисак о висини плате.
"deficit" je "sluzbeni" propagandni naziv za PLJACKU.
ja moju mesecnu platu zaradim za 4 dana a ostalih 18 dana u mesecu radim za Rotschilda i njegove sluzbenike (kapitaliste).............ko i ostalih 2 milijarde zaposlenih u svetu.
BOLJE BITI POSLEDNJI NA FORBSOVOJ LISTI MILIJARDERA, NEGO VKV RADNIK NA NEKOJ BAUŠTELI U BEOGRADU...stari dobri ALAN FORD...a možda su to reči našeg kolege sa foruma...koleginice
"deficit" je "sluzbeni" propagandni naziv za PLJACKU.
ja moju mesecnu platu zaradim za 4 dana a ostalih 18 dana u mesecu radim za Rotschilda i njegove sluzbenike (kapitaliste).............ko i ostalih 2 milijarde zaposlenih u svetu.