NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav, zna li neko, kako da prebacim imenik(brojeve) sa N97 na drugi telefon u ovom slucaju Samsung galaxy3, al ne broj po broj (moze li pomocu bluetooth ili kako vec)?

Pozdrav, imam Nokiu 5800 XM. Imam problem sa memorijom telefona. Iako izaberem da aplikacije instalira na karticu (E:), dio memorije i na telefonu (C:) zauzme. Kada izbrišem aplikaciju, ne oslobodi mi memoriju sa C: koju je zauzeo. Brišem keš iz browsera, u memoriju telefona bukvalno nemam ništa. SMSe takođe brišem.
Ne radi mi se hard reset, jer onda ponovo sve moram da podešavam, instaliram itd. Da li ima neko rešenje bez hard reseta?

I još jedno pitanje, da li je neko updateovao software na verziju 60.0.003?

Ja imam problem sa 5530 XM,malo poboljsana verzija 5800,tj isti **** :) Kada udjem na stanje memorije pokazuje mi da imam slobodno oko 2,5Gb,a kada malo duze slikam,pojavi mi me u fazonu da je memorijska puna,obrisati neke stavke. i ja to samo ignorisem i nastavim da slikam. Ne pravi mi neki problem,ali se prestravim kada vidim da nemam memorije a treba mi,a u stvari je imam D:

asha 300 ima nokijin operativni sistem koliko ja znam
..ja sam dobila juce telefon
nije nov vec polovan
ne primecuje se to nesto ..sve radi perfektno
ali ,izbirane su igrice i par stvari ....za mene ne bitne ..
ono sto mi je bitno jeste da je plejer izbrisan ,,folder windovs plejera je prazan
...i muzika se pusta ,,od nekud ne preko plejera :)
mOJE PITANJE JESTE KAKO DA dekodiranom telefonu obnovim softver,,nokia suic mi samo nudi upgrade koji se
sastoji od nekih korisnickih upuystava na srpskom u PDF formatu ..
koji je drugi nacin da se uradi upgrade...

to mozes uraditi preko phoenixa i navifirm-a ...radi se u offline i to je mnogo bolje a i sigurnije
jer prvo skidate firmware(obavezno proveriti RM,i model jer recimo kod 5800xm ima posebno za navi edition i posebno za xpress sa plavom i xpress sa crvenom linijom i naravno proveriti da koji je poslednji update)
i kada to sve ubacite u phoenix onda tek prikacite telefon i sve je gotovo za minut , minut i po.
a ovako kada radite preko pc suite-a mnogo je rizicno jer mora biti prikacen,ne sme da se iskopca usb, pa onda moljenje Boga da ne nestane struje itd.u phoenixu ako dodje do greske kao da nije nista radio(provereno,par puta nestajalo struje)takodje sa phoenixom mozete i da flesujete telefon koji radi ili kao dead phone.ne smem da vam ostavljam linkove jer je zabranjeno , nadjite na google ili youtube

to mozes uraditi preko phoenixa i navifirm-a ...radi se u offline i to je mnogo bolje a i sigurnije
jer prvo skidate firmware(obavezno proveriti RM,i model jer recimo kod 5800xm ima posebno za navi edition i posebno za xpress sa plavom i xpress sa crvenom linijom i naravno proveriti da koji je poslednji update)
i kada to sve ubacite u phoenix onda tek prikacite telefon i sve je gotovo za minut , minut i po.
a ovako kada radite preko pc suite-a mnogo je rizicno jer mora biti prikacen,ne sme da se iskopca usb, pa onda moljenje Boga da ne nestane struje itd.u phoenixu ako dodje do greske kao da nije nista radio(provereno,par puta nestajalo struje)takodje sa phoenixom mozete i da flesujete telefon koji radi ili kao dead phone.ne smem da vam ostavljam linkove jer je zabranjeno , nadjite na google ili youtube

phoenix sam skinula ali nesto u kompu mi blokira i prepoznaje ga kao virus...mada sam avast iskljucila
..ili sam imam pogresan link sa koga skidam

treba mi po pomoc! imam nokiu e6 i slomila sam dugme za otkljucavanje,zakljucavanje... zanima me da li neko zna kako moze da se zakljuca tel. na drugi nacin? mogu da ga otkljucam ali neznam ga zakljucati! unapred zahvalna

Pozdrav svima. Kupila sam danas polovnu nokiju 6300, ali izgleda sa problemom. Naime, pri razgovoru, sagovornik me uopste ne cuje, dok ja drugu osobu sasvim odlicno cujem. Da li je problem mozda u podesavanjima ili je neophodno telefon slati na servis? Hvala na odgovoru

oba telefona imaju isti operativni sistem, s40. trebalo bi da mogu da pokrecu iste aplikacije i jedino sto bi moglo da pravi problem je aspekt displeja. ekstenzije su .sis i .jar (java format)

oba telefona imaju isti operativni sistem, s40. trebalo bi da mogu da pokrecu iste aplikacije i jedino sto bi moglo da pravi problem je aspekt displeja. ekstenzije su .sis i .jar (java format)

...........................URADILA SAM friwall telefona dva puta preko nokia suita...
pa sam uradila i upgrade...i nista ,,nije mi resilo problem,,
1.telefon na dugme moze da se upali ali ne moze da se ugasi
2 nije mi se digitron pojavio na telefonu
3.niti se pojavuio nokia pleuer tako da imam problem pri pustanju videa...
.......
sta da radim /?

da li moze neko da mi pomogne da nekako skinem ili vidim koja mi je sifra na telefonu Nokia C2-01...
pre nekog vremena sam ukucao zastitnu sifru i radilo je sve normalno do pre neki dan,kada sam zaboravio sifru ili se nesto samo zznulo :(
Hvala unapred.

pozz svima interesuje me da li mozda neko zna da mi pomogne:naime radi se o tome da je telefon potpuno ispravan ali kad ga upalim sacekam reklamu i sve i ona mi izbaci na ekranu sledecu poruku-phone start-up failed.contact the retailer?? ovo mi se desilo vec na drugom telefonu?hvala

Imam NOKIA 700 novu, podrzava mreze 069 i 068 bez greske , a 067 koju koristim imam dolazne pozive a odlazne ne, i pise samo za hitne pozive kad hocu da pozovem ,, promijenio sam novu karticu ali isto se desava , sta da radim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back