Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, imam Nokiu 5800 XM. Imam problem sa memorijom telefona. Iako izaberem da aplikacije instalira na karticu (E, dio memorije i na telefonu (C
zauzme. Kada izbrišem aplikaciju, ne oslobodi mi memoriju sa C: koju je zauzeo. Brišem keš iz browsera, u memoriju telefona bukvalno nemam ništa. SMSe takođe brišem.
Ne radi mi se hard reset, jer onda ponovo sve moram da podešavam, instaliram itd. Da li ima neko rešenje bez hard reseta?
I još jedno pitanje, da li je neko updateovao software na verziju 60.0.003?
to mozes uraditi preko phoenixa i navifirm-a ...radi se u offline i to je mnogo bolje a i sigurnije
jer prvo skidate firmware(obavezno proveriti RM,i model jer recimo kod 5800xm ima posebno za navi edition i posebno za xpress sa plavom i xpress sa crvenom linijom i naravno proveriti da koji je poslednji update)
i kada to sve ubacite u phoenix onda tek prikacite telefon i sve je gotovo za minut , minut i po.
a ovako kada radite preko pc suite-a mnogo je rizicno jer mora biti prikacen,ne sme da se iskopca usb, pa onda moljenje Boga da ne nestane struje itd.u phoenixu ako dodje do greske kao da nije nista radio(provereno,par puta nestajalo struje)takodje sa phoenixom mozete i da flesujete telefon koji radi ili kao dead phone.ne smem da vam ostavljam linkove jer je zabranjeno , nadjite na google ili youtube
oba telefona imaju isti operativni sistem, s40. trebalo bi da mogu da pokrecu iste aplikacije i jedino sto bi moglo da pravi problem je aspekt displeja. ekstenzije su .sis i .jar (java format)