Nocni zivot u PO!!!

Koliko vam se svidja nocni zivot Pozarevca?

• Fuj!

• Jedva

• Moze da prodje

• Dobar

• Odlican

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
idemo zivlje malo!!!!!!!!!gde nam je suki????gde su ribe.......ne smemo da odemo u aut!!!
grad je skoro puko!!!!
veceras otvaranje buda bara,idemo svi tamo da pravimo haos ljudi ajmoooooooo breeeeeeee,pa da pisemo utiske na forumu!!!jer nam je i forum puko!!!!

buda bar.......vecerasnja stanica!!!!

NEBOJ SE IPAK NEKO STRAZU CUVA DA NAS VETAR NE ODUVA .....CEKAJ MALO DOK PRODJU ODMORI ...MORE ,RIBE ,ZURKE NA OTVORENOM ...KUPANJE ...BEZ KUPACEG...pa cesmo da sredjujemo utiske forum nece puci ......ima tanku liniju koja je neraskidiva neko je stalno budantj dezuran da nam opstane ......MODERATOR SUKI JE NA ZASLUZENOM ODMORU ZATO ne pravimo gluposti dok se direktor ne vrati jel o.k......pisite neka neko pozove moju miljenicu KATIU DA SE POD HITNO VRATI NA FORUM ....

...................
By ITALIANOVERONeko gore spomenu gastarbajtere kao da se tornjaju iz grada vec jednom i stavrno pitanje ko meto smetaju ljudi koji su van ...daj jasam van ali nikog ne teram kada dodje ,ko me to mi smetamo ja sam gastarbajter i taj termin je malo glup za nazivanje ;ljudi koj su otisli od kuce preko da bi ziveli i zaradili sradstava koja nemogu kod kuce.Verujem da mi koji smo van ne uticemo puno na tako bogat "nocni zivot Pozarevaca"koji ubise koliko je bogat ....i sami znate daje siromasan i bedan tj.nikakav.....

Poslednja izmena:

Back