Lost in space
Zainteresovan član
- Poruka
- 249
veceras u amnesiji opet neko svecano otvaranje , zvezde granda i Renato
ulaz free
ulaz freeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ulaz freeveceras u amnesiji opet neko svecano otvaranje , zvezde granda i Renatoulaz free

zna se....mm
Eh, ja ne izlazim vec mesecimo po Pozarevcu, a Radio kafe mi lici na bas mirno mesto zimi, kao Shansa, ipak provod ne smatram sedeljkom, al ukusi su razliciti.

a i veceras je otvaranje, biti ce stariiji
tkacio:
Nego, nema veze. Nocni zivot u Pozarevcu? To bas lepo zvuci... Dobro receno, ne postoji mesto u kome se ne pustaju narodnjaci. Rolex je O.K. mesto za izlazak ali, samo do nekih 1h iza ponoci, a posle, naravno- ponovo narodnjaci...Hey, pa sta je sa Pozarevljanima- isparili?Nego, nema veze. Nocni zivot u Pozarevcu? To bas lepo zvuci... Dobro receno, ne postoji mesto u kome se ne pustaju narodnjaci. Rolex je O.K. mesto za izlazak ali, samo do nekih 1h iza ponoci, a posle, naravno- ponovo narodnjaci...
Fali nam neko mesto sa glasnom muzikom, vise svirki..dobro ljudi, a sta biste vi hteli da se dogadja u gradu koji ima koliko 40-50 hiljada stanovnika, pa da li mislite da ovo sto ima kod nas u gradu i ovoliko nekih stvari da li to ima bilo gde na zapadu u gradovima iste velicine, imao sam tu srecu u zivotu do sada da sam malo i vido nekog sveta pa ni u vecim gradovim nemate neke stvari koje imate kod nas uopsteno. sto se pozarevca tice svake nedelje imate bar dve rock svirke, da li bude u ombre, da li u lionu, da li u radiju ili cafe kuci, ali svake nedelje ima neka rock svirka, svake nedelje ima na bar dva mesta starogradska muzika ko voli taj fazon, madona radi pa svake nedelje gostuje neko od narodnjaka ko voli, rolex radi ko voli taj fazaon, ako hoces da izadjes da popijes pice imas mesta koliko hoces na kojima mozes da slusas od domace muzike, aktuelnih hitova mtv do cega god hoces, ne prave se tehno zurke jedino to priznajem, toga nema, malo malo pa ima neka zurka u lifu, u rolexu ili gde vec
ima toliko kafica gde mozes preko dana da sedis pijes kafu, citas novine, uvece takodje.
ajd malo pozitive ljudi samo seremo ne valja ovo ne valja ono, a ipak neka raznovrsnost postoji,
nije mi namera nikog da vredjam samo iznosim cinjenice, volim ovaj grad, volim kafice i kafane u njemu zbog toga sam i napisao sve ovo, ako idalje mislite da je ovde ipak trulo i tesko sranje mozda je vreme da zivite u nekom vecem gradu . . .
pozdrav svima
mi od 30 - tak godina nemamo gde da izadjemo, svidja mi se jedino Radio caffe, ne znam kako je u Jeff -u, bivsi Buda bar....Ne izlazim cesto tako da mi je potpuno svejedno