P E G A Z
Primećen član
- Poruka
- 793
Preporucujem film :Altered" - originalna ideja, a tek sto jedni drugima dolaze u goste... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se nekad desilo da se nađete između sna i jave...? Da vidite oko sebe senke i cujete zvukove a da pri tom uopste ne mozete da reagujete, jedno stavno kao da vam je telo nepokretno...?
Nego sta! Desava mi se da krenem na spavanje i da nakon nekoliko sati razmisljanja o duhovima cujem neke zvukove...kao da neko lupka necim po kuci, zatim se vrata od moje sobe odjednom naglo otvore! Zatim osetim kako mi nesto pipa predeo oko nogu i odjednom naglo skace na njih!Ja skamenjen od straha jedva da uspevam da se okrenem, ali ne vidim nista zato sto je mrak...nakon toga, probija se malko mesecina i ja odjednom ugledam senku!!
Istina: Lupkanje je ustvari bila moja kornjaca koja je lupkala po akvarijumu, otvaranje vrata je bio moj pas koji je hteo da nadje toplo mesto za prespavati pa je skocio na moje noge, senka je ustvari bio mali debeli zeko na stocicu... Divne li price, a?![]()
Da li vam se nekad desilo da se nađete između sna i jave...? Da vidite oko sebe senke i cujete zvukove a da pri tom uopste ne mozete da reagujete, jedno stavno kao da vam je telo nepokretno...?
Meni se to desavalo mali zilion puta. To nije neka tajna i lako je objasniti. Kada legnete u krevet telo se opusti, a svest vam je budna i ide na astral (ili ako vam je lakse 4.dimenziju). Zbog toga osecate ,,nocne posetioce" koje bi ste mogli da vidite i preko dana, da vam svest nije u tolikoj meri uronjena u fizicku realnosti i telo.
Да. Баш тако, између сна и јаве.Da li vam se nekad desilo da se nađete između sna i jave...? Da vidite oko sebe senke i cujete zvukove a da pri tom uopste ne mozete da reagujete, jedno stavno kao da vam je telo nepokretno...?
nisam imao takvo iskustvo, ali bi voleo...
Није ово ништа натприродно