Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
немој да се зачудиш кад сутра осване наслов у Информеру: усташко-шолаковска Крстарица покушала атентат на Председника Вучића.evo vec osecam grizu savesti...ili ne![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
немој да се зачудиш кад сутра осване наслов у Информеру: усташко-шолаковска Крстарица покушала атентат на Председника Вучића.evo vec osecam grizu savesti...ili ne![]()
Pozdrav za stara majku...Neces, sto rekla moja pokojna baba nece dusa iz crvenog supka.
meni nijemeni žao
Mislim da je pod stresom još od Feketića kad ste mu opasno pomerali dupeAko umre pu..pu..pu daleko bilo Komsija ce ga nositi na dusi.![]()
Malo dameni nije
dragi forumasi, da li sam ja crazy bitch kad ne saosecam sa gripoznim i onima oko njega?![]()
Na koje nas mislis ?Možda, šta bi on bez vas
mene odmah da upisu tamo kao Djilasovu zabicuнемој да се зачудиш кад сутра осване наслов у Информеру: усташко-шолаковска Крстарица покушала атентат на Председника Вучића.
Pa bar na one koji mu daju glas, a to je >50%Na koje nas mislis ?
да, и ја се питам какав сам то хришћанин кад се не молим да нам председник оздравиmeni nije
dragi forumasi, da li sam ja crazy bitch kad ne saosecam sa gripoznim i onima oko njega?![]()
Gde sad da se potresa kad treba da pravi drugo dete izgubice od stresa spermatozoide.meni žao Brnabicke što se toliko brine, pa i ona ne spava vec ga zabavlja i prica sa njim po celu noc![]()
Drug, nemo se vredzamo.Pa bar na one koji mu daju glas, a to je >50%
подла атентаторко!mene odmah da upisu tamo kao Djilasovu zabicu![]()
moracemo na pricest kod Porfirijaда, и ја се питам какав сам то хришћанин кад се не молим да нам председник оздрави![]()
to ce naš otac Droid umesto nasда, и ја се питам какав сам то хришћанин кад се не молим да нам председник оздрави![]()
a nisam podla, nemoj takoподла атентаторко!![]()
слава и милост нашем Оцу Дроиду!to ce naš otac Droid umesto nas![]()
dosta bre, zalila sam se kafomto ce naš otac Droid umesto nas![]()
You are crazy but prime minister is Burn a bitch...meni nije
па мора тако у Информеру, ради драматикеa nisam podla, nemoj tako![]()
vjek vjekovaслава и милост нашем Оцу Дроиду!![]()